Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-12-2017, 10:35 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,184
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by demimasa View Post
Join je tt. Lepas tu ko bukaklah pulak kelas yg sama charge 4k jugak. Masyukkk wor. Sekarang aku tengok orang melayu yg x menjadi bila berniaga akan tutup kedai. Lepas tu buat seminar charge riban2 dengan mengelar diri sendiri sendiri sebagai sifu. Sifu menda padahal sendiri meniaga pun lingkup. Buat seminar terus jadi kaya raya. Rupanya jual air liur lagi senang buat duit dari jual barang.
ini aku setuju...yg paling best gi kelas bisnes online...lepas gi kelas...balik minggu depan bukak kelas..proven bisnes takde...tapi jaja testimoni kononnya anak murid berjaya..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 11-12-2017, 03:49 PM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,303
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by demimasa View Post
Join je tt. Lepas tu ko bukaklah pulak kelas yg sama charge 4k jugak. Masyukkk wor. Sekarang aku tengok orang melayu yg x menjadi bila berniaga akan tutup kedai. Lepas tu buat seminar charge riban2 dengan mengelar diri sendiri sendiri sebagai sifu. Sifu menda padahal sendiri meniaga pun lingkup. Buat seminar terus jadi kaya raya. Rupanya jual air liur lagi senang buat duit dari jual barang.


setuju yg nie..real enterpreneuer xde masa nk clloect duit dr ceramah..dorg akan explore bisnes baru atau market baru..
Reply With Quote
  #43  
Old Yesterday, 03:53 PM
sweetkl sweetkl is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,635
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 64
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kelas masakan yang murah biasa kursus anjuran Kolej Komuniti, KEMAS, agensi pembangunan usahawan, tu pun Kolej Komuniti ni semakin naik harganya..

klau ada tenaga pengajar, tp still nk buat untung sikit la, yg dh bljr pun ada minimum 15 org, boleh buat di kolej komuniti, pengajar akan dibayar berdasarkan kelulusan..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump