Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-01-2018, 09:58 AM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Hakim123 View Post
Oh ya kah? Kalau utk carry forward tu mcm mana ia berfungsi ya? Ada kah ia ada had utk data yg blh dibawa ke bulan hadapan? Kalau x had tu mmg bagus lah terutamanya utk mrk yg x byk guna tu, blh jimat tanpa risau tentang data yg x dihabis guna pd akhir bulan.
X ade had bagi jumlah data yg blh dibawa ke bulan hadapan, jadi x perlu risau lah saudara tentang masalah ni, brp yg x diguna habis tu semua blh dibawa. Tetapi perlu pastikan lah akaun saudara aktif tau, kalau sudah tamat tempoh ia x dpt carry forward sudah...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-01-2018, 09:59 AM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
Mcm mana utk dpt free data tu? Hanya utk sim kad baru saja ke?
Asalkan semua sim kad xpax sudah blh lah... semua pembelian internet data tu juga blh dpt 10GB percuma utk Instagram dan Facebook, jadi keselurahanny RM30 minimum sebulan sudah dpt 25GB data tu, mmg berbaloi..
Reply With Quote
  #23  
Old 03-01-2018, 06:44 AM
MoneyMoneyHom MoneyMoneyHom is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EDMaster View Post
Asalkan semua sim kad xpax sudah blh lah... semua pembelian internet data tu juga blh dpt 10GB percuma utk Instagram dan Facebook, jadi keselurahanny RM30 minimum sebulan sudah dpt 25GB data tu, mmg berbaloi..

mane bole kila macam tu , yg tu 10 gb fb& instagram saje utk apps tu sendiri, bukan utk segala internet pon . org yg xde pakai instagram atau fb tu ruginya.
Reply With Quote
  #24  
Old 03-01-2018, 07:56 AM
AzamAzam AzamAzam is offline
Newbie

AzamAzam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hahaha macam ads awk ehhhh, UBAT kuat hohoho
Reply With Quote
  #25  
Old 03-01-2018, 07:59 AM
AzamAzam AzamAzam is offline
Newbie

AzamAzam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MoneyMoneyHom View Post
mane bole kila macam tu , yg tu 10 gb fb& instagram saje utk apps tu sendiri, bukan utk segala internet pon . org yg xde pakai instagram atau fb tu ruginya.
xrugi pun, tu ade walla plan sekali, macam2 internet data ade.
mmg lain telco pun xdpt bagi
Reply With Quote
  #26  
Old 05-01-2018, 02:44 PM
malarini malarini is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
Mcm mana utk dpt free data tu? Hanya utk sim kad baru saja ke?
Tak kisah lah kau lama ke baru. Tetap boleh dapat Xpax 10GB IG tu. as long as kau beli plan dia. Hahahhaha.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-01-2018, 02:46 PM
malarini malarini is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sebab tu xpax bagi free 10GB for ig and FB. kau boleh pilih mana kau nak. Sama ada FB atau pun IG . 2 2 kau boleh dapat 10GB. murah pun murah. Hehehehe
Reply With Quote
  #28  
Old 05-01-2018, 02:48 PM
malarini malarini is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MoneyMoneyHom View Post
mane bole kila macam tu , yg tu 10 gb fb& instagram saje utk apps tu sendiri, bukan utk segala internet pon . org yg xde pakai instagram atau fb tu ruginya.
Skang ni ramai orang beli guna instagram. Kekadang shopping online pun kat instagram. So 10GB ni bagus lah untuk sapa yg suka scroll insta 24jam. Hahahahaha
Reply With Quote
  #29  
Old 13-01-2018, 02:55 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 36,220
Thanks (Received): 137
Likes (Received): 665
Active Level
My Mood:
Default

All Friends 130 friends.

Tapi yang terpapar ada 11 orang jer


Nape?
__________________

Last edited by Jedi; 13-01-2018 at 02:58 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump