Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3211  
Old 21-11-2017, 10:29 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default



Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3212  
Old 23-11-2017, 11:09 AM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

selamat pagi semua
boleh whatssap 019-6479304
Reply With Quote
  #3213  
Old 23-11-2017, 02:37 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default



Quote:
baru2 ni pergi camping di taman negara endau rompin,sana musim hujan mmg byk pacat,saja je test spray ni bila ade member yg kene gigit pacat kt kaki,selepas spray,pacat tu yg tgh sedap menghisap darah trus jatuh ke lantai pastu mcm menggelupur,akhirnya beliau tewas juga sob3

Quote:
Originally Posted by ketupatFX
dah beli semalam..

abis mati lipas2 kat opis..

up barang baik..

laku betui ehhh..asik abis stock je

Quote:
Originally Posted by ilham..06
Dah beli smlm cod kat menara tnb

Dah try ok semut semua dah mati

Esok mulakan ops cantas semut and the gang

Quote:
Originally Posted by mr_compiler
Brg dah lama sampai...baru ari ni guna.
Mmg power beb!!!
Sekali zappp...kojol abis semut gatal kat dapor.
Tq tt produk mmg best.
Quote:
Originally Posted by dxazz
Aku da test kat cicak malam td..
Aku hangin,balik keje dia boleh berkokok time aku nak buka gate..
Apa lg,terlintas la nak buat eksperimen kat cicak tu..
Skali aku spray,cicak tu mcm x tentu hala..then jatuh ke lantai..
Yg pasti,cecair tu x boleh bunuh cicak..cicak tu kojol sbb aku pijak sebenarnya..
Ada la belas² ekor aku pijak cicak mlm td..
Quote:
Originally Posted by ArePiz
tt barang da sampai..aku da test letak gula atas meja pastu aku sembur kt kaki meja..terbukti semut xberani nak datang..hehe

Quote:
Originally Posted by aec994
Tiada lagi kelihatan semut berkeliaran dirumah.. antara produk yang paling berkesan utk menghalau semot.

Bebudak makan makanan ringan kalo ada sisa jatuh atas lantai pun semut dah xmai. dulu merata2 ada semut. atas tilam pun ada.

so far dalam 2-3 minggu ni rumah aku bebas semot. alhamdulillah.
Quote:
Originally Posted by diodzener
Tuan.. barang dah sampai minggu lepas.. tq.. dah try sembur pada lipas..mmg kejap je.. terus lipas kojol..
Quote:
Originally Posted by amirule
salam bro aku dh try spray ni..
mmg 120% menjadi. semut n serangga perosak dh x dtg dh.. deme g pindah cari umah yg x pkai spray ni lak...hihih..

pkai pun x byk .. ckit jer..blh tahan bertahun..

ty bro.. nnti klu ada org nak aku oder lagi.. hihi
Quote:
Originally Posted by danaumas
torbaeks, dh cuba bermacam2 jenis. SANGAT PUAS HATI, MEMANG BERKESAN SANGAT-SANGAT. TQ BRO!!!
Quote:
Originally Posted by ely_evo
Tuan ni aku tambah cikit testimoni sempena bulan Ramadhan ni...

Kes pertama
Aku sembur hampir suku dalam kereta (tempat aircond, bawah kerusi, karpet dan tempat barang) esoknya banyak anak2 lipas mati kat karpet yg heran x jumpe lg mak lipas ntah2 dah cabut lari kot (x sempat ambik gmbar kena cuci cepat2 sebab ada baby)

Kes kedua
Sekarang ni walaupun letak air manis dekat cabinet tp semut tak naik. N aku dah lame x nampak semut kat rumah aku... lepas aku spray kat kaki table, keliling kabinet dapur dan keliling dinding aku spray kat tiles (rumah apartment jer)semut pun tak nmpk .. Really rindu dengan semut..

Untuk kes2 lain nnt aku bg lagi.. hahaha.. belum try benda lain lagi...

Quote:
Originally Posted by najibzkl
sori bos lambat bg testi...

cod dgn tt kat dataran maybank aritu..
balik uma sembur kat dapur, toilet, ruang tamu, bilik tido..
abes semut semua hilang ntah pergi mane...
ade intai2 jgk cari sana sini tapi x jumpa..
rase rindu pulak nk tgk semut kat uma aku..
hahahaaaa...
[/CENTER]

Quote:
Originally Posted by m.fadli
tlg up post TT.
barang mmg terbaik.
semut lipas pijat semua melungkup..

Quote:
Originally Posted by ocean gurl80
testimoni jujur dr aku,,,tanpa kominsyen dr TT,,huhu

spray ni antara spray yg plg best aku pnh guna..semut mati or apa apa mati tu mmg normal..tp yg paling penting..lepas spray,,tmpt yg spray tu,,semut tkkan dtg dah..tu yg penting,..

kalau guna ridsect contohnya, lepas spray, semut akan dtg blk or akan berjogging kt area sana selepas tu..tapi dgn spray ni,,semua nk dtg blk mmg tkde

umh aku bebas semua, bebas lipas sekarang

confirm akan order lg..sebab member dah banyak pinjam nk test kt umh diaorg lak..hahah




Quote:
Originally Posted by bourne
Baru je balik cod ngan tt. Order 3 botol trus buat stok pakai sendiri. Memang terbaik produk ni
Quote:
Originally Posted by ciksnow
selamat buat roadblock. utk ptama kalinye smlm da xde lintas lansung oleh cik lipas haha
Quote:
Originally Posted by bohairi
lipas jarang nampak tapi ade jugak sesekali dia melintas

setiap laluan masuk ke rumah dah di sembur alhamdulillah hilang semut2 di rumah
Quote:
Originally Posted by tomie
SPRAY dah sampai petang tadi dgn jayanya...

Test terus...sembur pada berpuluh lalat atas karpet bucuk ..
dua-tiga kali spray ke arah mereka....terus depa bersurai..x mai dah..
Quote:
Originally Posted by tomie
spray alonso ni...tak bucuk...wangi je...bau serai wangi
lani semut jarang nampak dah.
anai2 pun dah nyorok mana ntah...
lipas pun..ntah mana pergi..
lani tak tau nak tembak apa dah..
Quote:
Originally Posted by nik1412;
dah testing. mampuh keras pijat




Quote:
Originally Posted by eLLYaNa
Aku da semburkan pd port semut selasa malam.
Dah xde lagi semut halus2 kecik2 bau busuk tu naik meja makan aku.
Yg peliknya meja makan je dia lepak tpt lain xde.
Walhal aku selalu lap meja lepas makan.
Sekarang dgn amannya aku letak kek indulgence dan air atas meja.
Da xde semut lalu lalang lagi.
(Selalu pun semut lalu lalang je x hurung mknn tp aku yg rimas tgk haha)

Quote:
Originally Posted by sena21
Salam boss. Saya yg baru cod dgn bos mlm td kat depan tesco ampang. Dh test. Balik terus test sembur dkt sofa, pepijat mati on the spot. Memang berkesan, tauke alonso pun hensem, mmg melecak2!

Quote:
Originally Posted by bartt
Barang dah sampai bro. Memang berkesan. Arwah lipas lipas yang bermaharajalela dalam kete.

Quote:
Originally Posted by oilfilter99
Pernah beli produk ni ngan tt..mmg terbaik la..
Sebelum ni kat dapur,ruang tamu byk sgt semut..lepas sembur benda ni
terus x de semut..lipas pun habis mati..

Quote:
Originally Posted by smallgiant
-dah beli
-dah pakai
-berkesan,semut hilang n yg penting lipas tiba2 mati jer.....
-thanks tt berkongsi produk yg baik nie.
Quote:
Originally Posted by pokyo;
Up sikit utk produk baik;
November lepas teman bawak balik sebotol ke kg (beli dgn orang lain) – spray semut2 yg banyak di lantai dapur & bhg luar.
CNY baru ni balik lagi, terkejut psl rumah mak teman dah bebas semut, yang tinggal hanya kerengga di pokok pelam tapi itu pun terus pupus dikerjakan anak teman dgn spray ni. Recommended!


Quote:
Originally Posted by cre8tive
aku dah beli dr alonso..nak komen 3 patah perkataan jer..GST..Geng, Semut Takde!!!



Quote:
Originally Posted by Biofuel
baru aku teringat, dulu sbnrnya aku pernah COD dgn TT beli cheesy wedges. patutlah haritu aku COD spray ni, muka mcm kenal. HAHA! TT, kita COD dekat Menara Axiata haritu. TT dtg dgn awek, tak taula tu awek ke bini. HEHE!

waktu memula pakai nampak mcm berkesan, tapi lepas semalam bukan je semut, bapak mak semut semua keluar makin BANYAK! aku punya la hangin, ingatkan semut rumah aku tak lut dgn spray ni. tapi taknak complain dkt TT lagi. aku try lagi dgn spray 1 rumah sekali lagi tunggang langgang aku kerja kan.

Habis 3/4 botol aku pakai, sampai ke harini sekor semut pun aku tak nampak dekat rumah aku. WAHAHAHAHAH! punya power spray ni. model ciput hasilnya lumayan. dah recommend dekat mak mertua suh terminate contract pest control yg beratus sebulan, pakai spray yg berapa puluh hengget ni aman dunia.

sekian testi dari saya.


P/S: ini bukan iklan berbayar. TQ!


Quote:
Originally Posted by ezzy
Mmg mujarab la spray ni..
Sembur tempat semut sampai Skang dah xde.
Mlm td sembur blkg almari dgn kabinet, pagi ni lipas banyak yg dah kiok..

Quote:
Originally Posted by metallizer
B U M P untuk tt. .
Lipas dah susah nak jumpa kat rumah . .

Quote:
Originally Posted by fahmiazlan
apa yang sy boleh katakan..memang berkesan,
cod dgn bro dgn bandar tun razak,
balik mulakan operasi dalam bilik hilangkn pijat.
sekarang tak makin kurang...dan mcm dah tak ada..
mula2 mmg kena selalu spray..
thanks bro..nnti nk repeat order.

PIJAT PUN DAH HILANG!
Quote:
Originally Posted by CL's
dah guna sebulan lebih baru nak buat testimoni....
mmg power kick spray nie...
skrg umah aku mmg bebas terus dari semut2....
even umah mertua aku kat kg pon aku sembur....
biasa kalau bilik aku kat umah mertua penuh semut sbb dia masuk dr surau tepi bilik tu...
tapi lepas adik ipar aku sembur mmg sampai skrg hilang jejak...
mcm tu jugak kat sinki dapur tempat buang sisa makanan....
mmg terus takde semut....
memang terbaik la kick spray nie...
nnt nak oder satu lagi..

Quote:
Originally Posted by bobmudah
Hasil nye...mlm tadi sprah dlm kereta..pg tadi kutip hasil tuaian..hahhaha..


Antara testimoni spray Alonso



Reply With Quote
  #3214  
Old Yesterday, 08:38 AM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

memperkenalkan pakej kombo 500ml + 1 liter refill = rm40 sahaja
poslaju semenanjung kos rm15
poslaju sabah/sarawak kos rm25



Reply With Quote
  #3215  
Old Yesterday, 10:51 AM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

selamat pagi semua
boleh whatssap 019-6479304
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
belajar blog, jualan langsung, post your performance, produk lelaki

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump