Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 14-08-2017, 11:38 AM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,948
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ekptd View Post
Setuju. Diorg patut buat mcm switzerland, kn lulus diploma ke apa in law, baru boleh apply polis.kita ni main rekrut je.
msia pon ade pkai diploma apply polis.

cume tak pernah dngr lagi org dpt sbb diploma = sarjan lantikan

sarjan = otai
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 14-08-2017, 11:41 AM
seiryu82 seiryu82 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,487
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
Default

sbb kerajaan xde $$$$!
Reply With Quote
  #53  
Old 14-08-2017, 12:27 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gadgetmall View Post
ckp pkai fakta la brader.

statistik celah mane kate nak jadi polis tak ramai?

pengambilan anggota keselamatan dikurangkan ada la termasuk atm.
aku bkn buat kajian nak statistik bagai...
aku perli org yg suke komplen nak roadblock 4 lane bagai...

skang dah tau plak pengambilan dikurangkan...
klau pengambilan kurang,kompom2 anggota pun tak ramai mane...
tolak yg meninggal,yg pencen,yg light duty...
keluor masok,lebih kurang same je...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump