Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 15-09-2017, 04:01 PM
xerocracker xerocracker is offline
Active Plus

xerocracker's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Oct 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 2,758
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NurussalamAziz View Post
Pernah install wechat untuk 3 hari.. selama 3 hari tu, aku try guna 3 basic features dier iaitu phone shake, message in the bottle dan people nearby. Dari sudut pandangan aku, memang mudah terjerat dan menjerat. Dalam 3 hari tu ada je awek yg offer nak bagi gambar bogel kalau top up, tolong top up duit umah sewa dsb.

Jadi tak hairanlah kalau kat dada akhbar kata kena tangkap kat hotel sebab kenalan wechat. Memang mudah sangat untuk terjebak... lps 3 hari terus install. Bahaya gak wechat ni, boleh mengugat keimanan aku.. hihi
den dah lama install.. tapi xpenah dpt benda2 camtu.. huhuhu.. den xhensem kot.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 15-09-2017, 04:10 PM
02047haf 02047haf is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 2,322
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 122
Blog Entries: 1
Active Level
Default

bahaya oo wechat ni. Ayat tak perlu pawer sangat pun. Yang penting campak je umpan. Gerenti ada yang sambar
__________________
"Puji itu keji, keji itu puji"
Reply With Quote
  #13  
Old 15-09-2017, 04:12 PM
quackk quackk is offline
Active Member

quackk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,269
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

we chat the best..
Reply With Quote
  #14  
Old 15-09-2017, 04:52 PM
alkeysah alkeysah is offline
Regular

alkeysah's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Posts: 376
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
video penuh mukabuku
skmm dalam rancangan untuk meghalang wecat.
https://www.facebook.com/zonkuliah/v...type=2&theater
berani ke nak halang Jack Maa punye apps?
tuan penasihat PM tu

Lagipun wechat nak menakluk dunia vs fb/whatsapp.
Reply With Quote
  #15  
Old 15-09-2017, 10:20 PM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,960
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 83
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NurussalamAziz View Post
Pernah install wechat untuk 3 hari.. selama 3 hari tu, aku try guna 3 basic features dier iaitu phone shake, message in the bottle dan people nearby. Dari sudut pandangan aku, memang mudah terjerat dan menjerat. Dalam 3 hari tu ada je awek yg offer nak bagi gambar bogel kalau top up, tolong top up duit umah sewa dsb.

Jadi tak hairanlah kalau kat dada akhbar kata kena tangkap kat hotel sebab kenalan wechat. Memang mudah sangat untuk terjebak... lps 3 hari terus uninstall. Bahaya gak wechat ni, boleh mengugat keimanan aku.. hihi
kena daftar guna no telefon kite ke atau daftar gitu jer? hehehe..
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #16  
Old 20-09-2017, 08:51 AM
NurussalamAziz NurussalamAziz is offline
Active Member

NurussalamAziz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,523
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 32
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by HelangPutih View Post
kena daftar guna no telefon kite ke atau daftar gitu jer? hehehe..
Kena daftar phone.. hahaha
__________________
AIA TAKAFUL LIFE PLANNER
014-333 6369 [wassap,sms or call)
...live with your own risk...

Reply With Quote
  #17  
Old 20-09-2017, 08:56 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 34,487
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 537
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 02047haf View Post
bahaya oo wechat ni. Ayat tak perlu pawer sangat pun. Yang penting campak je umpan. Gerenti ada yang sambar
dekat weechat nie saya guna moment slalu update produk memang jalan best
__________________


INFO PERCUMA Rahsia Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump