Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 22-09-2017, 02:41 PM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 2,877
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
ok..

tapi bagi aku, trade atau beli crypto x popular ni kurang kan laa..

macam orang trade forex, berapa kerat je yang trade rupiah ngan duit Zimbabwe..
Jom try beli farad..ceo dia org kuat anwar dlu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 22-09-2017, 02:42 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,321
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1319
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abdulricks85 View Post
Jom try beli farad..ceo dia org kuat anwar dlu.
xpernah dgr, apa tu??
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #53  
Old 22-09-2017, 03:04 PM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 2,877
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
xpernah dgr, apa tu??
farad ni salah satu ICO yg akn release..dan ketua dia Dr Wan Muhamad Hasni...
https://farad.energy/

dlu dia ceo abrar grup time anwar..tp lps anwar tumbang,abrar grup pn kerajaan xde tolong dah...klu x mgkin dah sama naik ngn syed mokhtar
Reply With Quote
  #54  
Old 23-09-2017, 08:41 AM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,321
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1319
Active Level
My Mood:
Default

Dalam crypto chart sebelah kiti tu, apasal litecoin tinggi sgt harga dia tu??

cg jual harga gitu eh??
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #55  
Old 23-09-2017, 09:17 AM
jaws_am jaws_am is offline
Active Plus

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 4,934
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 315
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
Dalam crypto chart sebelah kiti tu, apasal litecoin tinggi sgt harga dia tu??

cg jual harga gitu eh??
tu lar, aku duk tgk lama dh..
harga asal dlm 45usd
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #56  
Old 23-09-2017, 09:30 AM
azmn396 azmn396 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Gopeng&Segamat
Posts: 608
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abdulricks85 View Post
farad ni salah satu ICO yg akn release..dan ketua dia Dr Wan Muhamad Hasni...
https://farad.energy/

dlu dia ceo abrar grup time anwar..tp lps anwar tumbang,abrar grup pn kerajaan xde tolong dah...klu x mgkin dah sama naik ngn syed mokhtar
Mcm mana nk join ni boss?
Reply With Quote
  #57  
Old 23-09-2017, 10:29 AM
Jejaka Perasan Jejaka Perasan is offline
Super Moderator

Jejaka Perasan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: http://www.carigold.com
Posts: 1,301
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abdulricks85 View Post
farad ni salah satu ICO yg akn release..dan ketua dia Dr Wan Muhamad Hasni...
https://farad.energy/

dlu dia ceo abrar grup time anwar..tp lps anwar tumbang,abrar grup pn kerajaan xde tolong dah...klu x mgkin dah sama naik ngn syed mokhtar
Boleh buka thread baru jika nak discuss berkenaan crypto di atas.
__________________
Quote:
Any Suggestion, ideas or Comment to notify us please use this

Quote:
Sila tekan butang REPORT(Tanda Seru Warna Kuning) pada penjuru kanan post berkaitan yang melanggar Peraturan AM Carigold.com untuk tindakan segera dan pantas dari pihak kami.
Reply With Quote
  #58  
Old 04-12-2017, 07:25 PM
manCatur manCatur is offline
Active Member

manCatur's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2006
Location: Ulu Kelang<>Lahad Datu
Posts: 1,890
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jabberwock View Post
Banyak je ponzi scam sekarang ni guna nama blockchain. Contoh ethtrade, bitclub. Nak spot senang je, dorang ada janjikan pulangan tetap sekian2 dan pulangan tu tak masuk akal, takde maklumat jelas pulangan tu datang dari mana. Ponzi scam la tu. Projek/kompeni blockchain betul jarang ada janjikan pulangan tetap, sebab nilai harga cryptocurrency memang volatile, berubah sekelip mata je. Hati2 la. Due diligence tu penting.

Kat subforum hyip tu besepah guna nama bit itu bit ini
Tuan x kenal maka x cinta bro. Bitclub tu mmg ada mining farm sendiri dekat Iceland. Bitclub juga tersenarai dlm blockchain sbg miner yang sah dan diiktiraf. Bro boleh check sendiri dlm blockchain.info
__________________
Jom Melombong Bitcoin!- Anda Buat Anda Dapat
Whatsapp saya 014-850040O | Miner Diiktiraf dalam Blockchain Daily Income Passive Dan Active
Reply With Quote
  #59  
Old 08-12-2017, 04:04 PM
harley harley is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: BELAKANG BAPAK KO
Posts: 5,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
untuk currency currency lain cam ripple, ethereum, dogecoin, litecoin masih belum terlalu meluas dan option untuk jual beli masih kurang di malaysia

nak mudah hanya boleh jual dalam komuniti yg anda ada join atau carik exchanger yang dipercayai utk cashout crypto anda

selain tu anda juga boleh convert crypto yang anda ada ke bitcoin atau ke jenis jenis crypto lain dan boleh berurusan di changeelly atau poloniex( ada lagi beberapa medium yang tidak saya nyatakan)
evogate ok tak kalau berurusan?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump