Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-09-2017, 11:55 PM
redace redace is offline
Active Member

redace's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,751
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

cuba share software tu....lagi baguih dok ada
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 03-09-2017, 11:57 PM
Luqman Luqman is offline
Active Member

Luqman's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Feb 2007
Location: Tanah Melayu
Posts: 1,486
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

mcm2 cara org nk scam skang... scammer mmg advance
Reply With Quote
  #13  
Old 04-09-2017, 12:19 AM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,350
Thanks (Received): 588
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by redace View Post
cuba share software tu....lagi baguih dok ada
share pun bkn blh buat apa. android app dah pre-setup utk affiiate
Reply With Quote
  #14  
Old 04-09-2017, 12:43 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Member

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,680
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

Aku dah dekat RM20,000 dapat sale dari software ni..

Caranya dekat SMTP app yang dia suruh pakai gmail/yahoo tu tukarkan pada smtp dari VPS atau dedicated server..

Tapi rasanya sekarang ni kalau ada sale pun dia dah tak bayar dah..

Sebelum raya puasa tu jer kencang..
Reply With Quote
  #15  
Old 04-09-2017, 01:02 AM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,350
Thanks (Received): 588
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akiyamasan View Post
Aku dah dekat RM20,000 dapat sale dari software ni..

Caranya dekat SMTP app yang dia suruh pakai gmail/yahoo tu tukarkan pada smtp dari VPS atau dedicated server..

Tapi rasanya sekarang ni kalau ada sale pun dia dah tak bayar dah..

Sebelum raya puasa tu jer kencang..
masyukla klu betul dpt 20k
Reply With Quote
  #16  
Old 04-09-2017, 09:48 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,852
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 522
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akiyamasan View Post
Aku dah dekat RM20,000 dapat sale dari software ni..

Caranya dekat SMTP app yang dia suruh pakai gmail/yahoo tu tukarkan pada smtp dari VPS atau dedicated server..

Tapi rasanya sekarang ni kalau ada sale pun dia dah tak bayar dah..

Sebelum raya puasa tu jer kencang..
Yer memang benda nie dia bayar

Tapi masalah dah dia pakai rumah kosong

Alamat betul dia nak blah
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #17  
Old 04-09-2017, 10:19 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Active Plus

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 4,933
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 100
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dme30 View Post
aku x kisah pasal umur..tp muka dia serius mcm scammer..
eh lupa plak. dia kan scammer. nak letak umur 18 pun boleh ye tak. KAH KAH KAHHHHHHHHH
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 04-09-2017, 10:29 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,070
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 134
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dme30 View Post
aku x kisah pasal umur..tp muka dia serius mcm scammer..
tengok video tu pun tak yakin.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #19  
Old 04-09-2017, 10:51 PM
ramos ramos is online now
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,991
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

lawa plak umah tu..
Reply With Quote
  #20  
Old 04-09-2017, 11:12 PM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,350
Thanks (Received): 588
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
lawa plak umah tu..
kawasan rumah mewah.. D'Kayangan shah alam
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump