Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-06-2017, 03:10 PM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,713
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyborg View Post
program dana jutahawau... ii palsu je
yang kenyang tukang pungut duit konon nak buat urusan tu urusan inilah...
dah pungut senyap sekejap.
lepas buat cerita ada problem dan pungut lagi duit
macam tu lah prosesnya sampai bertahun-tahun
hak tu sedia maklum tuan.
depa akan minta duit soh topup sb nak bayar itu ini mcm hak tuan cakap.
Nampak game dia..
Tapi yg nk saya layan dah lebih 4 bulan.
Masih xminta walau sesen pun..
Saja nak tau macam mana game dia..kot2 ada sahabat2 yg tau.

Ke dia nak kasi masak dulu aku..
bila dia rasa aku dah yakin dgn cerite dia..
baru dia masuk jarum..
tapi sampai bila?
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-06-2017, 03:27 PM
jaws_am jaws_am is offline
Active Plus

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 4,805
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 283
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by none View Post
hahaha...adalah 3~4 juta duit indon.
nak kata target dia org ada duit...rasanya tak juga,
sebab dah lbih 4 bulan..depa xminta pun apa2 pun.
Cuma info2 sedap ler...minggu depan aku kena gi KL amik duit cash.
dlm beg.. adalah 10J..tapi ni dah masuk minggu 5...info yg sama

"Aku cakap kenapa xleh masuk bank...?" dia org cakap "ni hardcash..
xleh masuk bank..." "mcm duit dadah jer aku cakap..."
xapa nt dia orang akan kasi explain.

xsabar nak tau game dia orang
hehe..
suruh dtng kl..
itu pun kena keluar duit..
harap TT x terlajak..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #13  
Old 11-06-2017, 03:34 PM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,713
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
hehe..
suruh dtng kl..
itu pun kena keluar duit..
harap TT x terlajak..
doa tuan dipinta.

Dtg KL sambil jalan2 ok tuan,
Biz pun tgh slow tu yg layan benda2 camni ?
Sb selama ni selalu terpikir betapa bod00 nya org tertipu dgn benda2 karut.
Tu yg nak tengok sendiri.
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-06-2017, 03:35 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 11,480
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 42
Active Level
Default

aku harap TT berjaya.

Syukur TT masih 'sedar'.
Reply With Quote
  #15  
Old 11-06-2017, 03:39 PM
akiyamasan akiyamasan is online now
Active Member

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,680
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by none View Post
Baru2 ini aku telah ditawarkan duit berjuta2 secara tunai
Lanjutan dari aku menyertai satu program dana yg depa dok heboh2 tu

Aku masuk sekadar nak tau apa game dia orang yg sebenar.
Semua kata, scamer ni akhirnya akan minta kita topup duit utk pelbagai urusan bagai melancarkan kecairan duit dana...
Tapi dah 4 bulan aku terlibat..depa xminta apa2pun..
Baru2 ni..nak kasi aku kete rover... aku on jer..
Apa sebenarnya game dia orang ni ?
Sb biasanya, depa cepat aja soh masuk duit dlm akaun mereka utk mcm2 urusan karut mereka.

Ada yg terlibat sama?
jom tukar2 cerita sekadar nak lebih faham pasal tipu menipu..
Kalau Dana Haji Jasman yang TT maksudkan, bermakna TT dah ketinggalan bas yang sangat jauh..

Kalau TT 4 bulan orang lain dah berpuluh tahun menunggu..sampai ada yang meninggal, dari bujang sampai kahwin, dari x ada anak sampai anak 4 5 orang. dari muda dah jadi tua dan sebagainya..
Reply With Quote
  #16  
Old 11-06-2017, 03:41 PM
jaws_am jaws_am is offline
Active Plus

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 4,805
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 283
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by none View Post
doa tuan dipinta.

Dtg KL sambil jalan2 ok tuan,
Biz pun tgh slow tu yg layan benda2 camni ?
Sb selama ni selalu terpikir betapa bod00 nya org tertipu dgn benda2 karut.
Tu yg nak tengok sendiri.
bab2 doa nih x brpa cekap
cuma boleh jdi tuan penasihat 25%..

klo TT dpt 10 juta..
pengerasnya 2 juta..

harap TT ada ilmu sikit..
takot kne sihir ke pe..
geng2 nih pkai ilmu pengasih bagai..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #17  
Old 11-06-2017, 03:49 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 18,434
Thanks (Received): 431
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

sape la nk kasi juta2...
__________________
Dapatkan Ilmu Bermanfaat Disini
Reply With Quote
  #18  
Old 11-06-2017, 03:54 PM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,122
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 16
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akiyamasan View Post
Kalau Dana Haji Jasman yang TT maksudkan, bermakna TT dah ketinggalan bas yang sangat jauh..

Kalau TT 4 bulan orang lain dah berpuluh tahun menunggu..sampai ada yang meninggal, dari bujang sampai kahwin, dari x ada anak sampai anak 4 5 orang. dari muda dah jadi tua dan sebagainya..
Yelahkan dana ni tahun 2005 dulu dah wujud.. tapi kawan yg join sampai sekarang belum kaya2 lagi.. bila aku tanya dia kata masih menunggu.. ntah bila duit tu akan jatuh dari langit
Reply With Quote
  #19  
Old 11-06-2017, 04:02 PM
guise guise is offline
Active Member

guise's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,384
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
Default

memang sekarang TT tak keluar duit....
diaorg sedang dendangkan lagu....
kalau TT dah seronok dengar lagu baru step seterusnya bermula....
TT akan lena dibuai mimpi2 yg indah....
Apabila terpersona dan jatuh cinta barulah mudah nak melabur/lebur...

note: jangan buang masa, masa itu emas....
Reply With Quote
  #20  
Old 11-06-2017, 04:04 PM
dauskupang dauskupang is offline
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,574
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

bab2 dana ni mmg aku musykil laa....

sape laa bo.do sgt nak bagi duit free2 je...

dan sape laa bo.do sangat pikir leh dapat duit free je...

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump