Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-01-2017, 03:16 PM
maxbiz77 maxbiz77 is offline
Active Plus

maxbiz77's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,662
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default Sapa pernah dapat call dari no 0328562196 & 0147270746??

Tadi aku dpt call dr nombor kat atas tu. Dia kata dia dari consumer dept utk master/visa card. Dia kata aku perlu aktifkan pembatalan pemotongan untuk syarikat insurans. Nak aktifkan pembatalan ni.. akan di caj sekali sahaja RM980.

Aku takmau la. Pelik.. patutnya kalau nak aktifkan ja.. free ja la kan service ni.. dari master/visa card plak tu. So aku berkeras takmau.. dia kata kalau mcm tu dia kena bagi nama aku ke admin utk tindakan lanjut. Dia tamatkan panggilan.

seminit pastu tu no yg 014 tu call plak.. pompuan. ckp bukan main kasar. dia kata sbb encik takmau terima offer panggilan pertama tadi.. dia kata pihak dia akan buat potongan setiap bulan RM980 selama-lamanya utk acc aku & wife aku. Aku tanya utk apa.. dia kata sbb encik tolak offer yg mula-mula tadi tu la. Aku tanya hangpa nak tolak acc credit card aku ka?.. dia kata kami dpt trace semua acc simpanan & semasa setiap pelanggan. Dia kata jgn menyesal! terus letak talifon. hahahaha. Dia bengang la tu!

Aku mmg cam suara pompuan ni.. thn lepas pun pompuan ni gak call kata aku ada tunggakan insurans coverage utk credit card protection.

Aku call maybank.. dia kata tu cubaan utk scam. Seronok pompuan ni makan duit haram noo!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-02-2017, 07:05 PM
wheriz wheriz is offline
Active Plus

wheriz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,122
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 155
Active Level
My Mood:
Default

bunyi dah macam scammer, tok sah percaya la..apa pasal nak paksa penaggan, kalau dia call balik hang maki je
Reply With Quote
Likes findemas liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump