Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 16-09-2016, 07:31 AM
mysuperfx mysuperfx is offline
Active Member

mysuperfx's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: Antartika
Posts: 2,109
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ThereBeDragon View Post
bukak lah kedai jual tah.ik pon, melayu konfirm akan melabur sampai kayap dengan syarat:

1. kena guna islam2 sikit
2. owner kena tunjuk2 alim ala2 ustaz
3. ROI kena 10,000% sebulan (INI PALING PENTING!)

tak caya, tengok je la nnti.. berkapal2 melayu sanggup bergadai golok mengharapkan bulan bintang dengan meletakkan otak mereka dalam mangkuk jamban. bila terlingkup, salahkan kerajaan, dan ayat2 paling keramat "DIA PASTI KENA DEKAT AKHIRAT!" untuk sedapkan hati..

budusss!!
1. Melayu nk cepat kaya
2. Melayu mudah lupa
3. Melayu dah kena tipu salahkan org lain
4. Melayu dah kena tipu, tipu org lain pula supaya sama sama rugi.
5. Melayu asyik asyik phd je.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 16-09-2016, 10:40 AM
miehensem miehensem is offline
Legendary Member

miehensem's Avatar
 
Trader Rating: (52)
Join Date: Dec 2007
Location: Sg.Petani Kedah
Posts: 13,233
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 470
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by benharungkar View Post
tuksidang

dulu tokei Hyprobulksms

more info http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=414084
Oo okey2.. besa nampak id tu..
__________________
Sambung Bayar Keta+Fixed Income Utk Owner Keta
Viva 1.0 (A) RM100/day | Myvi 1.3 (A) RM130/day | Proton Persona 1.6 (A) RM150/Day
Sungai Petani Car Rental( SPCR Enterprise )
PM/Call/SMS : 011-19987867
Reply With Quote
  #43  
Old 16-09-2016, 10:41 AM
miehensem miehensem is offline
Legendary Member

miehensem's Avatar
 
Trader Rating: (52)
Join Date: Dec 2007
Location: Sg.Petani Kedah
Posts: 13,233
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 470
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by letstorque View Post
Tak payah la sebut banyak kali, hehehe.

Ada tulis dah kat post sebelum ni.
Oh ok2.. sori2 bos
__________________
Sambung Bayar Keta+Fixed Income Utk Owner Keta
Viva 1.0 (A) RM100/day | Myvi 1.3 (A) RM130/day | Proton Persona 1.6 (A) RM150/Day
Sungai Petani Car Rental( SPCR Enterprise )
PM/Call/SMS : 011-19987867
Reply With Quote
  #44  
Old 01-10-2016, 07:49 AM
pioneersynergy2u pioneersynergy2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 474
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 2
Active Level
Angry kongsimakan @ Dato palsu=razali

[01/10 7:34 am]Kongsimakan = razali melaka

Kenali topengan mrk

http://fxsebenar.blogspot.my/2016/07...gsimakan.html?

Citer best si razali tu....baru ni si azizan dibongkarkan krn phd...pasni si razali pula dbongkarkn...

Baca n hadam
Reply With Quote
  #45  
Old 04-10-2016, 03:56 PM
letstorque letstorque is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 3,990
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by miehensem View Post
Oo okey2.. besa nampak id tu..
Tuk sidang dan Tok Sidang orang yg lain ye.

Aku rasa Tok Sidang ni selalu nyindir Tuk Sidang
Reply With Quote
  #46  
Old 30-05-2017, 01:21 PM
samuelkie samuelkie is offline
Active Member

samuelkie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,279
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

siapa yg pernah jadi shareolder rs capital ni , korang ada perasan tak ada rs capital holding dalam CTOS.?
Reply With Quote
  #47  
Old 21-09-2017, 12:49 AM
pioneersynergy2u pioneersynergy2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 474
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 2
Active Level
Thumbs down Kongsi makan berduka sebab tokei dia kena tahan polis bukit aman

Kongsi berita lebih baik dari kongsi makan. Kongsi Makan kongsi cerita sedih bagi yang terjebak dgn sindiket skim cepat kaya...

KONGSIMAKAN Berhad atau lebih dikenali KongsiMakan


...Pengerusi Eksekutif KMB, Datuk Seri Dr. Razali Sapiei..lama xberjumpa dgn dia...makin montel ker dia hari ini...

... suspek (agak2 siapa?) kini direman selama tiga hari bermula hari ini dan kes disiasat mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan.

( memperuntukkan hukuman penjara minimum setahun dan maksimum 10 tahun dan dengan sebat dan boleh dikenakan denda)

...Selain itu polis juga akan mengambil tindakan di bawah Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil daripada Aktiviti Haram 2001.

(Akta 613 memberi kuasa kepada agensi penguat kuasa mengeluarkan perintah pembekuaan harta dan penyitaan harta alih milik mana-mana orang yang disyaki terlibat melakukan kesalahan di bawah Akta ini)-hukumannya adalah penjara tidak melebihi 15 tahun dan denda tidak kurang dari 5 kali jumlah hasil kegiatan haram, atau RM5 juta, yang mana lebih tinggi. Sebelum Akta 613 ini dipinda pada 2014, hukuman di bawah seksyen 4(1) hanyalah denda RM5 juta, penjara 5 tahun atau kedua-duanya sekali.

sumber: http://www.utusan.com.my/rencana/ant...haram-1.399152

https://www.utusan.com.my/berita/jen...tahan-1.528310
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #48  
Old 24-09-2017, 02:06 AM
jackgen2 jackgen2 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku kata dah...

sepuluh tahun dulu sama aje..

puluh han ribu riban abis duit aku..

Ufun aku.. utoken..tah apa apa lagi tu..

skim sim card dulu.. abissss.... comp kena sita... tutup rapat abis...

udah udah leeee... ini sume poYOOOO....

cukp target tutup...

JUAL burger lagi masyukkk...

tiap bulan masyukkk rezeki nyata.. tak dak tipu punya..

tulang ada 4 kerat kita guna..

baru betul asik dah duk rumah goyang telo buat apa.. harap kan internet bisness... apa baranggg....

semua apaaaa... pOYOOO......

HAHAHA....

DAHH STOPP LEEE... JGN PERCAYA... ITU SUME

FOREX KE MEMOREK LEEE... SUME POYOOO...

BANYAK JUGA MEMOREK KOREK AKU SUME TU... BERDOLLAR ABIHHH...

jadi sekarang kena ubahhh... meniaga..... car boot sale... yesss

jual air cincauu... yesss...

tak kisah laaa... duit masuk depang mtaa...

bukan bagi org duit untuk peram ke sume tuu.. itu sume poYOOOOO.... HAHAHA

dah kena ubah sekarang... dari sekarang...

jgn duk percya lagi skim skim bahlolll nieee...

USA yang kaya... kita tak dpat apa apa... kalinayaaaa...

lastly currency kita juga effect.. jatuh makin jatuh..

dah pe tak erhhh duit kito duk poie send keluar...

hahaha.. ada pahemmm ....

meniaga.. jommmm..... terbaikkkk skrg nie...

slow slow.. duit masuk depan mata.... mmg jelas... meniaga nyaa...


takde pun gie menobehh... somak samun amik upahhh pun masukkkkkkk

poie potong rumput.. satu rumah dapek 50 ko 60 hinggit...

masuyyuukkk... baru satu rumah... dapek 2 rumah ckup dahhh

120 kali 30 hari.. 3600 hinggit... waoooowww.... baru betul...

hahaha... jommm kita ubahhh... UBAHHHH JOMMM....
Reply With Quote
  #49  
Old 08-11-2017, 09:04 PM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,011
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Macam pernah lihat nama ini
Reply With Quote
  #50  
Old 08-11-2017, 09:23 PM
Sifuizat Sifuizat is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Kt mana nk tgk list scammer kt cg ye...ada tempek ke
__________________
KOLEKSI MOVIE MANTAP
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump