Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 31-10-2011, 11:25 PM
kalamsiber kalamsiber is offline
Super Active

kalamsiber's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2011
Location: tanah merah
Posts: 8,404
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

hah.., alaa tt xsampai 10k pon..,, ingat nak mintak laa sejuta
__________________
~yAng tErBang iTu kaMBing~
~seNyum iTu paNadOl~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 31-10-2011, 11:25 PM
ismandi76 ismandi76 is offline
Active Member

ismandi76's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,823
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tambahan lg tt ni baru dlm forum ni...hehehehe
Reply With Quote
  #13  
Old 31-10-2011, 11:26 PM
-pojie- -pojie- is offline
Well-Known
Member
XM Official
Representative

-pojie-'s Avatar
 
Trader Rating: (77)
Join Date: Oct 2008
Location: dlm rumah~~~
Posts: 20,947
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak pinjam 100juta bole??
Reply With Quote
  #14  
Old 31-10-2011, 11:28 PM
renxu renxu is offline
Super Active

renxu's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,630
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by -pojie- View Post
nak pinjam 100juta bole??
ehh..boleh2..sile2
Reply With Quote
  #15  
Old 31-10-2011, 11:33 PM
dreg_rm dreg_rm is offline
Active Plus

dreg_rm's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,718
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wow banyaknya boleh pinjam, nak pinjam 100 ribu leh? lagipun tolak 200 je, hik hik..
__________________
Email : [email protected] / SMS : 017-9057443
Reply With Quote
  #16  
Old 31-10-2011, 11:34 PM
money4u_bhd money4u_bhd is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 7
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

200 tu duit aggreement peguam dengan sitos..
siapa pernah buat overdraft loan dia tahu berapa harga agreement.
mana boleh keluar pinjaman tanpa agreement.
duit pasti akan dimasukkan terus ke akaun setelah pengesahan perjanjian dan 200 deposit agreement dibayar.
bulanan jika sangkut nama anda akan dimasukkan ke sitos..
syarikat kami syarikat berdaftar
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838
Reply With Quote
  #17  
Old 31-10-2011, 11:37 PM
Hobin Hobin is offline
Super Active

Hobin's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Oct 2009
Location: KL-AMSTERDAM-ABERDEEN-BRASIL-LONDON-KL
Posts: 8,272
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by money4u_bhd View Post
200 tu duit aggreement peguam dengan sitos..
siapa pernah buat overdraft loan dia tahu berapa harga agreement.
mana boleh keluar pinjaman tanpa agreement.
duit pasti akan dimasukkan terus ke akaun setelah pengesahan perjanjian dan 200 deposit agreement dibayar.
bulanan jika sangkut nama anda akan dimasukkan ke sitos..
syarikat kami syarikat berdaftar
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838
Dalam masa 24 jam duit confirm masuk,lepas dapat agreement....lawyer tu always available ke nak sign document........
__________________
-PROJECT MANAGEMENT CONSULTANCY OIL AND GAS-
-->>>MARINE - MECHANICAL - INSTRUMENT - FABRICATIONS - LICENSING <<---
Reply With Quote
  #18  
Old 31-10-2011, 11:38 PM
Hobin Hobin is offline
Super Active

Hobin's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Oct 2009
Location: KL-AMSTERDAM-ABERDEEN-BRASIL-LONDON-KL
Posts: 8,272
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Sapa yg pandai check roc company ni, silakan.....kitansurvey survey dulu...
__________________
-PROJECT MANAGEMENT CONSULTANCY OIL AND GAS-
-->>>MARINE - MECHANICAL - INSTRUMENT - FABRICATIONS - LICENSING <<---
Reply With Quote
  #19  
Old 31-10-2011, 11:39 PM
money4u_bhd money4u_bhd is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 7
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

boleh,kalau ada syarikat guaman yang boleh bagi hutang dulu agreement.
kalau sehari 10 orang buat pinjaman,maknanya RM2000 duit agreement,kalau kami tanggung,tak semestinya 10 orang akan terima aggreement..dalam 4 orang je yg setuju,lg 6 org=rm1200 lebuh la kan??sebab itu la 200 tu kena bayar dulu.kalau peminjam setuju,selepas 1 jam duit akan masuk ke akaun bank,kalau tidak setuju,rm200 tu kira burn..
Reply With Quote
  #20  
Old 31-10-2011, 11:41 PM
adlie83 adlie83 is offline
Active Member

adlie83's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,360
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

scam ni...huhu mcm chandral joy..sorry tt..hehe

Last edited by adlie83; 31-10-2011 at 11:44 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump