Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-01-2010, 04:58 PM
shamkaya87 shamkaya87 is offline
Active Plus

shamkaya87's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,961
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pioneersynergy2u View Post
salam,

aku minta korang yang rasa nak join atau teruja nak dapatkan gold kat ofis/biz nie tolong berhati2 dengan modus operandis mereka...skim dan plan yang diorg rancang nie pernah dibuat (dicreate) sebelum nie di KL oleh sebuah syarikat sdb bhd tapi lesap dan lenyap..(faham2 le). Kalau real biz gold nie, beli emas terus dapat ketul emas yes tak jadi masalah. tapi kalau dia bagi ROI dan bonus tu...itu sudah skim labu ****...waspada dan sekali waspada kalau tahun 2010 duit korang tak nak lebur.

kalau nak beli emas dan mau pegang emas real 9mesti ada duit cash) beli je kat public Gold. Legal!!! atau beli kat bank pun ada.

Hati2 dengan web dan skim ini...

maaf ye bro..
saya terangkan sekali lagi..
kalau bro bayr..
emas tu bro dapat..
boleh bawak balik siap simpan kat umah..
so di sini nampak mcm skim ke..
bro bayar..bro dapat emas..

rugi ke..???
__________________

Perkhidmatan Bekam Terus Ke Rumah Anda KLIK SINI
Sedia Menerima Tempahan Website MLM | Matriks | Unilevel | Membership | ROI | Hyip | Dan Lain2
Sila Hubungi 017-9810791 / YM: shamkaya87
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-01-2010, 05:00 PM
[email protected] kingnil@1 is offline
Regular

kingnil@1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 708
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam mana dia orang blh predict keuntungan akan datang....?????
__________________
PAKAR PINJAMAN PERIBADI


KLIK SINI
Reply With Quote
  #23  
Old 15-01-2010, 05:01 PM
shamkaya87 shamkaya87 is offline
Active Plus

shamkaya87's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,961
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aes View Post
kalu jalannya tegak takpe ....

ni bengkok2
apa yang tegak??
apa yang bengkok??

boleh terangkan kat saya yg br kenal dunia ni..??
__________________

Perkhidmatan Bekam Terus Ke Rumah Anda KLIK SINI
Sedia Menerima Tempahan Website MLM | Matriks | Unilevel | Membership | ROI | Hyip | Dan Lain2
Sila Hubungi 017-9810791 / YM: shamkaya87
Reply With Quote
  #24  
Old 15-01-2010, 05:02 PM
sconsult sconsult is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (100)
Join Date: Dec 2007
Posts: 22,648
Thanks (Received): 653
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
macam mana dia orang blh predict keuntungan akan datang....?????
yg dia predict tu untuk client je.

company ni ambil keuntungan retail/wholesale....keuntungan segera ....!
Reply With Quote
  #25  
Old 15-01-2010, 05:03 PM
shamkaya87 shamkaya87 is offline
Active Plus

shamkaya87's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,961
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
macam mana dia orang blh predict keuntungan akan datang....?????
company beli emas tu semua ngan harga dealer la bro..

so jual ngan harga pasaran..

kat situ company dah untung..

simple je konsep..trading..jual beli..
__________________

Perkhidmatan Bekam Terus Ke Rumah Anda KLIK SINI
Sedia Menerima Tempahan Website MLM | Matriks | Unilevel | Membership | ROI | Hyip | Dan Lain2
Sila Hubungi 017-9810791 / YM: shamkaya87
Reply With Quote
  #26  
Old 15-01-2010, 05:07 PM
shamkaya87 shamkaya87 is offline
Active Plus

shamkaya87's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,961
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
aku rasa macam boleh nampak tujuan sykt2 buat sekim2 macam ni.
boleh bg tau apa yang bro nampak??
__________________

Perkhidmatan Bekam Terus Ke Rumah Anda KLIK SINI
Sedia Menerima Tempahan Website MLM | Matriks | Unilevel | Membership | ROI | Hyip | Dan Lain2
Sila Hubungi 017-9810791 / YM: shamkaya87
Reply With Quote
  #27  
Old 15-01-2010, 05:08 PM
logammaut logammaut is offline
Super Active

logammaut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 8,754
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aes View Post
kalu jalannya tegak takpe ....

ni bengkok2


Syarikat emas org muslim bengkang bengkok? Syarikat mana la agaknya?
Reply With Quote
  #28  
Old 15-01-2010, 05:09 PM
sconsult sconsult is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (100)
Join Date: Dec 2007
Posts: 22,648
Thanks (Received): 653
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shamkaya87 View Post
boleh bg tau apa yang bro nampak??
cuba baca kat thread yg asyik bertukar tajuk tu.
Reply With Quote
  #29  
Old 15-01-2010, 05:13 PM
shamkaya87 shamkaya87 is offline
Active Plus

shamkaya87's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,961
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
cuba baca kat thread yg asyik bertukar tajuk tu.
saya tau ttg thread tu..
sebab tu kami tidak di benarkan buat advertise secara on9..
takut apa yg di sampaikan salah..
kalau betul2 berminat..
set apoinment..
jumpa face 2 face..
lagi profesional..
lagi pun jumlah yg dijual bukan sekecil 1 gram tapi 100 g..
so melibat kan jumlah yg besar..
so better face 2 face..dengar sendiri kan lagi bagus..
__________________

Perkhidmatan Bekam Terus Ke Rumah Anda KLIK SINI
Sedia Menerima Tempahan Website MLM | Matriks | Unilevel | Membership | ROI | Hyip | Dan Lain2
Sila Hubungi 017-9810791 / YM: shamkaya87
Reply With Quote
  #30  
Old 15-01-2010, 05:15 PM
logammaut logammaut is offline
Super Active

logammaut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 8,754
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
cuba baca kat thread yg asyik bertukar tajuk tu.

Bro. Pls provide link ke thread lama. Aku carik tak jumpa la. Mungkin sbb tukar tajuk lagi kot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump