Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 09-09-2017, 07:17 AM
FendeyTE FendeyTE is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

http://www.gajimasyuk.com/user/fendey
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 09-09-2017, 09:14 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,807
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

Ada member aku terjebak benda ni , apa citer die la skang ni. Kaya dah kot
Reply With Quote
  #33  
Old 10-09-2017, 01:33 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abukrokok View Post
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw
Yer sekarang apa cerita afiq

Dia lani ada mana
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #34  
Old 10-09-2017, 02:02 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,965
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hoho den berminat nk jadi affiliate program ni, tapi cm ni x jadi lah ekekekekeke
Reply With Quote
  #35  
Old 10-09-2017, 02:06 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,965
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abukrokok View Post
nak jadi jutawan app bukan mcm ni
kne buat app la

zaman jadi jutawan app dengan mudah dah berlalu sejak kejayaan flappy bird

skrg nak jadi jutawan app..kne buat app yg kaw kaw
ya bleh buek duit dgn jadi tester apps atau blajar buek apps step by step
Reply With Quote
  #36  
Old 12-09-2017, 08:11 AM
abukrokok abukrokok is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,248
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
ya bleh buek duit dgn jadi tester apps atau blajar buek apps step by step
dulu aku terfikir nak buat app pengurusan wang/budget management
contact developer kat US...pehhh kos dia berpuluh ribu.

sekali aku godek godek...time tu dah ada dah beberapa app yg berkonsep sama.... hmmmm xda idea dah nak buat app apa
Reply With Quote
  #37  
Old 17-09-2017, 07:44 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Masih ramai promote jutawanapp kat facebook

Mesti tak tau kes nie
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #38  
Old 01-11-2017, 06:36 PM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,013
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Psal benda ni dh lama tahu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump