Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-05-2017, 03:16 PM
mazri_2008 mazri_2008 is offline
Legendary Member

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT FOREX USD/RM
Posts: 10,642
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1076
Active Level
Default Culik kekasih kahwin wanita lain



New Delhi: Seorang pengantin lelaki diculik kumpulan bersenjata yang diupah kekasihnya sejurus sebelum dia menyelesaikan majlis perkahwinan dengan wanita pilihan keluarganya.

Dalam kejadian Isnin lalu, Ashok Yadav, 24, baru selesai bertukar-tukar kalungan bunga dengan wanita yang dikahwininya sebelum membuat ikrar perkahwinan dengan mengelilingi api mengikut istiadat Hindu.

Bagaimanapun, tiba-tiba dua kenderaan SUV berhenti di pintu masuk lokasi majlis dan 10 orang keluar diketuai seorang wanita yang memegang pistol yang diacukan ke kepala Yadav.

Mereka kemudian melarikan diri bersama pengantin lelaki terbabit.

Kira-kira 40 jam kemudian, ibu bapa Yadav membuat laporan polis.

Wanita bersenjata yang menculiknya dikenal pasti sebagai Bharti , bekas kekasih Yadav yang tidak dapat menerima hakikat lelaki itu berkahwin dengan wanita lain.

Polis kini memburu Bharti dan mangsanya.

Sementara itu, bapa Yadav, Ramhet berkata, dia meminang wanita yang akan dijodohkan dengan anaknya bulan lalu. Menurutnya, Bharti rakan sekerja Yadav di sebuah hospital kerajaan.

Ketika menculik Yadav, Bharti dilaporkan memberitahu tetamu di majlis itu bahawa mereka sudah bercinta sejak 10 bulan lalu.

Wanita yang berang itu berkata, Yadav merahsiakan perkahwinannya itu. Dia kemudian menghentak kepala Yadav sebelum melarikannya sambil menjerit dia akan memastikan lelaki itu menjadi suaminya walaupun terpaksa mengancamnya dengan pistol. - Agensi

https://www.hmetro.com.my/global/201...in-wanita-lain
__________________
[ GET 1.3 PIPS AUTOREBATE FOREX HERE ]
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT SETIAP HARI
|AFF ID: IBASIA/REBATRM
AUTOREBATE DAILY PAYMENT
| 86.67% REBATE BANK IN|PERCUMA 1500 TANPA DEPO
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-05-2017, 03:17 PM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,965
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

nie cam Filem Tamil ja

leh buat Filem

Girlfriend ku Gangsta Paradise
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #3  
Old 19-05-2017, 03:21 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,542
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 970
Active Level
My Mood:
Default

mmg hot stuff lelaki ni,
kekasih masih taknak lepaskan dia walau dia dah kahwin
siap culik tu hehe
Reply With Quote
  #4  
Old 19-05-2017, 03:22 PM
Yul-Minho Yul-Minho is offline
Legendary Member

Yul-Minho's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Location: ~Hijau Bumi Tuhan~
Posts: 15,759
Thanks (Received): 839
Likes (Received): 301
Active Level
My Mood:
Default

gngster sgt pompuan tu.. patut pak laki x kenan..
Reply With Quote
  #5  
Old 19-05-2017, 03:22 PM
simplest_box simplest_box is offline
Active Plus

simplest_box's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,454
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 14
Active Level
Default

ini machiam pnya muka ada banyak dekat melesia la adek manissss
Reply With Quote
  #6  
Old 19-05-2017, 03:37 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,508
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 130
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

ini luar biasa..filem hindustan pun takde scene pengantin lelaki kena culik

kalo ade sori la jangan mare aku bukan hardcore hindustan
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #7  
Old 19-05-2017, 03:48 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 13,378
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 70
Active Level
My Mood:
Default

kalau ada bideo lg bagus
Reply With Quote
  #8  
Old 19-05-2017, 04:00 PM
xerocracker xerocracker is offline
Active Plus

xerocracker's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Oct 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 2,757
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

citer tamil jadi kenyataan nih.. huhuhu
Reply With Quote
  #9  
Old 19-05-2017, 06:16 PM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,610
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 238
Active Level
Default

Pengantin lelaki di Malaysia ni biasanya tak datang majlis nikah atas sebab taknak last minute.. Kes di India ni memang rare bila pengantin lelaki diculik oleh wanita untuk dipaksa kahwin dengan bekas kekasih.
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
  #10  
Old 19-05-2017, 10:01 PM
zahidin80 zahidin80 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,581
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 28
Active Level
Default

Pergh...kuar movie Hindustan la lps ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump