Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-05-2017, 02:30 PM
potsmoker potsmoker is offline
CG Top Poster Club

potsmoker's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 27,763
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

macam terlepas pandang sj ni.. da dkt 2 bulan.. lama tu 60 hari da.

xkan seorang pun dari [email protected]@PZ yang terdengar pasal dorang ni..

wakil2 rakyat xkira la dari kerajaan ataupun pembangkang... lama tu 60hari da..
__________________
be good to have a good life

" Tidak HEBAT seseorang itu sekiranya dia hanya mahukan KESENANGAN "
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 19-05-2017, 02:30 PM
Laici Laici is offline
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 3,112
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 103
Active Level
Default

malu, kaum lain yg bagi wang, nak bagi pekerjaan.....pada masa yg sama,kita asyik nak bergaduh bersungguh2 marah cina pasal hal kecik baru2 ni
Reply With Quote
  #23  
Old 19-05-2017, 02:31 PM
potsmoker potsmoker is offline
CG Top Poster Club

potsmoker's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 27,763
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by el badik View Post
mungkin yang duduk rumah flat tu sorang pun tak tahu kewujudan pusat zakat dan baitulmal atau tiada sebarang kesatuan melibatkan penduduk di situ, semua kuar subuh balik mlm duk rmh sewa...kalo tak mustahil tiada sbrng usaha nak membantu...persoalan skrg, apa yang boleh disumbangkan oleh warga CG?
viralkan dan harap org ramai dpt membantu...

yg kaya2 dari taja program tah apa tah bagus sedekah sikit kat keluarga ni.
__________________
be good to have a good life

" Tidak HEBAT seseorang itu sekiranya dia hanya mahukan KESENANGAN "
Reply With Quote
  #24  
Old 19-05-2017, 02:36 PM
true investor true investor is offline
Active Plus

true investor's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: Negeri Bawah Bayu
Posts: 2,576
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

pusat zakat tempat kita ni lain sikit nak minta bantuan, bnyk sangat birokrasinya, bkn nak cakap la tapi tngk penganut agama lain, blh ja minta bantuan dngn gereja diorang, diorang sure tak biarka n sampai jadi mcm ni. cuba la keluar dari dlm bilik aircond tu keliling kampung dan lihat golongan yang benar benar memerlukan.
pungut zakat ratusan juta setahun. setaip hari ada ja iklan cara mudah membayar zakat. bila kita viralkan ada la bermacam alasan akan di kemukakan oleh mereka
__________________
Maju Bersama Islam, Berjuang Kerana Kebenaran.
MENCARI SD ONEXOX UNTUK KAWASAN KOTA KINABALU DAN SELURUH SABAH call,whatapp,telegram 0135408086.
Mahukan SIMKAD AJAIB klick sini : www.1xoxprepaid.com/sugi88999
KERETA SEWA 4X4 TRITON, DMX,RANGER,HILUX KAWASAN KOTA KINABALU, HARIAN RM200
Reply With Quote
  #25  
Old 19-05-2017, 02:37 PM
Kaizen5555 Kaizen5555 is offline
Legendary Member

Kaizen5555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: __________J.O.H.O.R____________
Posts: 11,978
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Tlg PM no akaun abg ni atau isteri dia...
Reply With Quote
  #26  
Old 19-05-2017, 02:38 PM
simplest_box simplest_box is offline
Active Plus

simplest_box's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,454
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by johor1976 View Post
Fuh.sedih tul. Ujian ni.
Cheras ni under parlimen seputeh kan??
Jauh bang. Pandan perdana ni bawah Pandan. Rasanya En Rafizi
Reply With Quote
  #27  
Old 19-05-2017, 02:49 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,966
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 95
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
Malu wei... Orang Islam dibantu oleh orang bukan Islam. Apa benda semua ni.

Wahai pemegang amanah orang Islam... menjawablah kamu di sana nanti. Demmmmmmm
komen den samo mcm ekau
Reply With Quote
  #28  
Old 19-05-2017, 02:52 PM
johor1976 johor1976 is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2016
Posts: 7,545
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 406
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Laici View Post
malu, kaum lain yg bagi wang, nak bagi pekerjaan.....pada masa yg sama,kita asyik nak bergaduh bersungguh2 marah cina pasal hal kecik baru2 ni
Ni area Rafizi kan??
Reply With Quote
  #29  
Old 19-05-2017, 02:53 PM
johor1976 johor1976 is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2016
Posts: 7,545
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 406
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by simplest_box View Post
Jauh bang. Pandan perdana ni bawah Pandan. Rasanya En Rafizi
Salah rafizi la ni
Reply With Quote
  #30  
Old 19-05-2017, 02:55 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,985
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
Malu wei... Orang Islam dibantu oleh orang bukan Islam. Apa benda semua ni.

Wahai pemegang amanah orang Islam... menjawablah kamu di sana nanti. Demmmmmmm
Kesian nasib dia

Moga Allah Taala permudahkan aaamiin
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump