Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2017, 12:41 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,331
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

pihak yang berkenaan silalah tolong..kesian tengok anak2
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2017, 12:45 PM
mrd mrd is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,598
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 17
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
Malu wei... Orang Islam dibantu oleh orang bukan Islam. Apa benda semua ni.

Wahai pemegang amanah orang Islam... menjawablah kamu di sana nanti. Demmmmmmm
apa nak malunya...

nak bantuan kena gi menghadap dan sujud sembah...ikut cakap dorang dpt la bantuan...
xnk ikut ckp...pandai2 la hidup...
Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2017, 12:48 PM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,136
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

mohon sapa2 ada no akaun abg ni tepek kat sini.. aku kasihan kn si anak tu..
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2017, 01:01 PM
stillFX stillFX is online now
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,757
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 75
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrd View Post
apa nak malunya...

nak bantuan kena gi menghadap dan sujud sembah...ikut cakap dorang dpt la bantuan...
xnk ikut ckp...pandai2 la hidup...
itu la tuan... patut dibagi amanah tu... gerakkan la tulang empat kerat tu cari orang yang wajib dbantu.

bukan harapkan orang datang ke opis minta bantuan.

mostly orang yang susah ni... agak malu untuk meminta minta

satu lagi... banyak sgt la prosedur yang nak kena ikut... cam cam borang kena isi.. kena sain tok ngulu lagi....

Sebenarnya Islam ni agama yang mudah... kita yang menyulitkannya.
Reply With Quote
  #15  
Old 19-05-2017, 01:03 PM
stillFX stillFX is online now
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,757
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 75
Active Level
Default

ada terbaca.. anak tidur di rumah adik dia kan. kira bagus jugak adiknya... tapi mungkin adiknya orang yang susah

btw... tak de ke no akaun abang ni. Berita tak lengkap ni.
Reply With Quote
  #16  
Old 19-05-2017, 01:55 PM
opin opin is offline
Active Member

opin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2012
Location: Nun Jauh Di Sana..
Posts: 2,205
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
itu la tuan... patut dibagi amanah tu... gerakkan la tulang empat kerat tu cari orang yang wajib dbantu.

bukan harapkan orang datang ke opis minta bantuan.

mostly orang yang susah ni... agak malu untuk meminta minta

satu lagi... banyak sgt la prosedur yang nak kena ikut... cam cam borang kena isi.. kena sain tok ngulu lagi....

Sebenarnya Islam ni agama yang mudah... kita yang menyulitkannya.
Kalau datang opis minta bantuan, mula macam2 borang bagai, kena tunggu q lagi, buka kertas siasatan bagai. Aduhai. Kesian anak2 kecik tu.
__________________
bila dekat jalan raya. jalan jem, kita tengok kereta dekat depan dah bagi signal lama nak masuk lorong, kenapa kebanyak kan tak bagi masuk, siap tekan minyak lagi. kenapa ek?
Reply With Quote
  #17  
Old 19-05-2017, 02:07 PM
great.takaful great.takaful is offline
Active Member

great.takaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

kalau ad warga cg area situ..silalah bantu..paling penting tempat tinggal..nk posa dh nk
__________________
Real Men Go to Real Barber
Reply With Quote
  #18  
Old 19-05-2017, 02:17 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,594
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 19
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
dah dua bulan duduk bawah jambatan ni, kesian sungguh
dengan anak anak perempuan dan isteri tak proper tempat ni; menyalin pakaian, tidur, yg mana sepatutnya terlindung
tabah sungguh hati isteri dan anak anak ni


semoga pihak berkenaan membantu anak beranak ni dah keluar berita ni kat media massa
semoga Allah permudah segala urusan diorang
Setuju...mmg tabah isteri dia...anak2 dia bakal menjadi wanita yg berjaya.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
  #19  
Old 19-05-2017, 02:19 PM
johor1976 johor1976 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2016
Posts: 5,980
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 185
Active Level
Default

Ni area Teresa Kok ke??
Reply With Quote
  #20  
Old 19-05-2017, 02:26 PM
traderfox traderfox is offline
Super Active

traderfox's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,623
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

kesiannya.. patut pusat zakat kalau tau kne terus dtg tolong ni.. sesape kenal ngan mana2 pegawai pusat zakat wp mintak tolong lah bagitau
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold