Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2017, 10:25 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Legendary Member

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 18,916
Thanks (Received): 306
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Yolong jgn bagitau Dvid Teoh atau Mat Over sekalipun Rosyam Nor kisah mi.
__________________

AutoRebate INSTAFOREX 86.67% - dibayar ke acc trading!
CALL/WHATSAPP 019-9366547
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2017, 11:32 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,019
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 131
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

perempuan memang susah nak move on.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2017, 11:38 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,168
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
mmg hot stuff lelaki ni,
kekasih masih taknak lepaskan dia walau dia dah kahwin
siap culik tu hehe
kahkahkah ilmu apa la dia pakai tu,,
atau kerena ke inci annya??
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2017, 11:39 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,168
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
perempuan memang susah nak move on.
jgn silap tn,,yg susah nk move on ni bukan ramai,,sikit je..
mula2 kata susah move on,,3 bulan dah ada bf baru/ bakal suami baru sbb prmpuan bila single,,10 org lelaki akan datang.
berbanding prmpuan,lelaki yg lebih susah move on.
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #15  
Old 20-05-2017, 12:07 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,019
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 131
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by antarakasih View Post
jgn silap tn,,yg susah nk move on ni bukan ramai,,sikit je..
mula2 kata susah move on,,3 bulan dah ada bf baru/ bakal suami baru sbb prmpuan bila single,,10 org lelaki akan datang.
berbanding prmpuan,lelaki yg lebih susah move on.
tunggu lepas dia kawin.
pempuan lepas kawin saham jatuh der.

time tu boleh tengok susah ke senang dia nak move on.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #16  
Old 20-05-2017, 12:11 AM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,168
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
tunggu lepas dia kawin.
pempuan lepas kawin saham jatuh der.

time tu boleh tengok susah ke senang dia nak move on.
hahaha,,,prmpuan ni lepas kahwin dia mmg jadi lain skit,,
sbb bagi dia kata,,da bersuami x perlu jaga badan,,
tapi bila da bercerai,,dia berusaha pulak jadi cantik balik,,
tapi kalau baka yg memang dh cantik,,lepas kahwin pn
tetap maintain,,mcm janda cantik2 kt luar sana tu la kihkih
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #17  
Old 20-05-2017, 01:15 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,515
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

tepek muka bharti ckit nak tgkk
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump