Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-04-2017, 09:52 PM
rakcacer rakcacer is offline
Active Plus

rakcacer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,737
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Walaupu astro kenekn cas mahal kpd pelanggan dan dianggap penyangak, tp langgan line haram ni pun ibarat mencuri...
__________________
ini adalah cetakan berkomputer, tiada tandatangan diperlukan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-04-2017, 10:00 PM
divx divx is offline
Active Member

divx's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,477
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 5
Active Level
Default

kalau kerja network/telco umur dah level otai dah ni. entah2 ada ex-staff astro
Reply With Quote
  #23  
Old 21-04-2017, 10:13 PM
Kiniki Kiniki is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 9,229
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

patutla mmber2 semua dok merungut semalam
Reply With Quote
  #24  
Old 21-04-2017, 11:00 PM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 5,633
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 29
Blog Entries: 3
Active Level
Default

kalau server letak kat awan tentu tak dapat dikesan.
Reply With Quote
  #25  
Old 21-04-2017, 11:13 PM
severkyt severkyt is offline
Active Member

severkyt's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia
Posts: 1,235
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
Default

500 keping kad dah termasuk yang kad mati kot.
Reply With Quote
  #26  
Old 21-04-2017, 11:23 PM
Emy_Ezra Emy_Ezra is offline
Active Plus

Emy_Ezra's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,092
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Setup box ke set top box?
Reply With Quote
  #27  
Old 22-04-2017, 02:35 AM
Pay-Bux Pay-Bux is offline
Active Plus

Pay-Bux's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,400
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 108
Active Level
Default

HL dh tamat riwayat...
Reply With Quote
  #28  
Old 22-04-2017, 02:44 AM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,880
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by xantiang View Post
Den raso ni markas homelinux ni. Dh 2 hari begolap dah
sei baru dalam minggu ni tgk2 seller mana yg sei nak langgan

nasib baik blm lagi kalau x melayang rm90
Reply With Quote
  #29  
Old 22-04-2017, 04:42 AM
oldtbone oldtbone is offline
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: away from civilization
Posts: 6,912
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 311
Active Level
My Mood:
Default

elok pn kalo ada byk macam ni. ari selasa ni nk pg buat report psl astro penipu.
dalam telefon kata tambah cuma rm8 sebulan utk promo hd apa tah..kesian kat operator tu dh bercakap panjang punya pasal jd terimalah..
bila bil sampai ada penambahan rm28 caj bayaran bulanan.bkn rm8.call astro kata akan potong tapi sampai skrg dh masuk bulan ke2 x potong
nasib dah siap2 rakam perbualan telefon tu..ada bukti nk buat report nanti.kali ni potong trus astro dah..bkn guna pn astro ni..cuma kesian kat bibik pembantu je xde hiburan.
Reply With Quote
  #30  
Old 22-04-2017, 05:00 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Active Plus

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 4,792
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 62
Active Level
My Mood:
Default

sapa ada unifi tak payah la ada astro.

ya mmg cite2 astro best, banyak gosip panas & ada neelofa nabil semua tu tapi tu semua merosakkan minda je.

aku punya unifi pun channel jarang2 bukak. bukak channel2 free jek.

nak lebih banyak masa? nak lebih berjaya dalam hidup? KURANGKAN ATAU TAK PAYAH TENGOK TV LANGSUNG.

TV & berita pun banyak menipu saja kerana motif mereka hanya mengaut keuntungan melalui iklan, so mereka akan buat macam2 utk tarik lagi ramai penonton supaya dapat hasil iklan lebih tinggi.

ada astro pun hujan tak leh tengok gak kah kah kah...




Reply With Quote
Likes nad-cwa liked this post
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold