Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-04-2017, 02:25 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default dana bsn rm100,000? Betul ke Tipu?

Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-04-2017, 02:28 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,351
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 119
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

perlukan modal atau tidak?
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #3  
Old 20-04-2017, 02:28 PM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 450
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
Default

takde maknanya.. yang free hanya dari Allah cthnya: udara, tangan, kaki dll
Reply With Quote
  #4  
Old 20-04-2017, 02:33 PM
extremeagro extremeagro is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,011
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
ada gak member apply. takder progress lagi. dah dekat 2 bulan
Reply With Quote
  #5  
Old 20-04-2017, 02:38 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Aku takut diorg pergunakan document company aku je
Reply With Quote
  #6  
Old 20-04-2017, 02:38 PM
NightFury NightFury is offline
Active Plus

NightFury's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2010
Location: MYY - KUL - UK
Posts: 3,240
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya


kalau ada nak apply
Reply With Quote
  #7  
Old 20-04-2017, 02:39 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NightFury View Post
kalau ada nak apply
Masalahnya ada ke yg dah dapat? haha klu ada satu malaysia nak kot
Reply With Quote
  #8  
Old 20-04-2017, 02:42 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by extremeagro View Post
ada gak member apply. takder progress lagi. dah dekat 2 bulan
Fishy tu. Dia ada byr apa2 ke?
Reply With Quote
  #9  
Old 20-04-2017, 02:43 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
perlukan modal atau tidak?
Setakat ni belum ada. Tak tau la lepas ni. kalau ikut SCAM nigger sebelum dapat duit kena byr duit pemprosesan tah hapa jadah haha
Reply With Quote
  #10  
Old 20-04-2017, 02:43 PM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 450
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
Default

awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold