Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 18-02-2016, 03:59 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,165
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9175
Active Level
My Mood:
Default

apa khayal2 ni. mana elok



isap rokok john sudahla
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 18-02-2016, 03:59 PM
uncleazrich uncleazrich is offline
Super Active

uncleazrich's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Location: Rome Italy
Posts: 5,295
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

daun ganja ada rahsia perubatan .penwar kpd kanser hiv dll
__________________
Since 2012- Saya Mining BITCOIN di Hashocean RM0.00sen setiap bulan

NAK TAHU CARANYA KLIK SEKARANG
Reply With Quote
  #23  
Old 18-02-2016, 04:10 PM
ceklifxsniper ceklifxsniper is offline
Legendary Member

ceklifxsniper's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2010
Posts: 11,488
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

lepas ni jual ganja ada lesen ...hehe



http://www.youtube.com/watch?v=A6I0huT6AZo
__________________

Quote:
Originally Posted by G.Spicy View Post
kalau ISIS mula attack israel bagus la dan aku akan telan balik ludah2 aku kpd isis,tetapi selagi belum attack israel, pendirian aku akan tetap ISIS dalah sesat dan HARAM.noktah
Reply With Quote
  #24  
Old 18-02-2016, 04:10 PM
Skydevil Skydevil is online now
Regular

Skydevil's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 914
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Dalam blog yang tercinta ada mengupas isu ni..
Kalau senang2 boleh la baca sebagai general knowledge.
Penawar kepada penyakit kanser.
__________________
Nak buat macam mana...
'This is Malaysia
'
Reply With Quote
  #25  
Old 18-02-2016, 04:12 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,896
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 73
Active Level
My Mood:
Default

benda memabukkan tetap haram dalam islam mcm arak jugaklah..... patutnye usulkan haramkan arak spt mana haramnya penjualan ganja......
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #26  
Old 18-02-2016, 04:13 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 24,896
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 73
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Skydevil View Post
Dalam blog yang tercinta ada mengupas isu ni..
Kalau senang2 boleh la baca sebagai general knowledge.
Penawar kepada penyakit kanser.
beribu jenis bahan kimia dlm tu xkan la jadi ubat kot.....
kalau ubat kasi tenang jiwa buat gelak ketawa munasabah lagi.....
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #27  
Old 18-02-2016, 04:13 PM
cagar11th cagar11th is offline
Active Member

cagar11th's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,513
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Skydevil View Post
Dalam blog yang tercinta ada mengupas isu ni..
Kalau senang2 boleh la baca sebagai general knowledge.
Penawar kepada penyakit kanser.
yg ni ka?...http://bumiyangtercinta.blogspot.my/ dibanned di malaysia pasai apa xleh bukak pon....
Reply With Quote
  #28  
Old 18-02-2016, 04:17 PM
Skydevil Skydevil is online now
Regular

Skydevil's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 914
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
beribu jenis bahan kimia dlm tu xkan la jadi ubat kot.....
kalau ubat kasi tenang jiwa buat gelak ketawa munasabah lagi.....
Bang...dorang kaji daun marijuana tu..
Raw material..bukan yg dah proses atau yang telah di campur bahan2 lain..
Bila dah campur, tu yang memudaratkan pada kesihatan..
Sama kes macam daun ketum.
Rakyat malaysia ni kan suka modified.
__________________
Nak buat macam mana...
'This is Malaysia
'
Reply With Quote
  #29  
Old 18-02-2016, 04:17 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,815
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 510
Active Level
My Mood:
Default

Hebatlah kalau leh.

Amerika pun haramkan marijuana.

Aku rasa dia sindir kerajaan jer tu.
__________________
Mereka itulah orang˛ yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #30  
Old 18-02-2016, 04:17 PM
aeolian aeolian is offline
Active Plus

aeolian's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,789
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 5
Active Level
Default

rasta got soul, love ganja, smoke ganja, all about ganja!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump