Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-04-2017, 02:44 PM
astrowan astrowan is online now
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,310
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

haaaaaa kena bayar fee RM250 kan tt ?..........
__________________
:)paid
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-04-2017, 02:51 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,661
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 141
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Setakat ni belum ada. Tak tau la lepas ni. kalau ikut SCAM nigger sebelum dapat duit kena byr duit pemprosesan tah hapa jadah haha
kalau tak mintak duit bro layankan ajer..kalau dah mintak duit bagi jari tengah cukup
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #13  
Old 20-04-2017, 02:52 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,661
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 141
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja
Allahuakbar....
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #14  
Old 20-04-2017, 03:03 PM
plast3r plast3r is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 51
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja

huhu.. buat org mengharap saje.. "yang percuma hanya dari Allah saja"
Reply With Quote
  #15  
Old 20-04-2017, 03:03 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,551
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9777
Active Level
My Mood:
Default

klo xde upfront apply jela. mana tau dpt kikiki
Reply With Quote
  #16  
Old 20-04-2017, 03:20 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja
Alhamdulillah. nasib baik ada yg mengingatkan. Semua yg percuma itu hanya dari Allah
Reply With Quote
  #17  
Old 20-04-2017, 03:47 PM
extremeagro extremeagro is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,094
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Fishy tu. Dia ada byr apa2 ke?
takder pun. tunggu panggil interview je. tapi tak panggil2 pun lg
Reply With Quote
  #18  
Old 20-04-2017, 03:53 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bleh reveal ke nama org yg offer tue?
Reply With Quote
  #19  
Old 20-04-2017, 04:00 PM
faizal_waja faizal_waja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by elnino25 View Post
bleh reveal ke nama org yg offer tue?
takut nak reveal, takut ada org umno yg kenal dia haha
Reply With Quote
  #20  
Old 20-04-2017, 04:25 PM
boy_4g boy_4g is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hari tu dh jumper salah sorang ni yg nk tolong uruskan hal geran 100k nih..sape yg tak nak..tapi fishy jugak la..biase org nk bagi geran ni mintak company profile bagai, proposal company kene cantik..ni tak..dorang suruh bukak akaun kat bsn jgak pastu bagi company profile dgn lesen2 berdaftar gitu jer..pastu kata tggu kene panggil interview..tp seblum tu dorang kata kene pegi kat satu tempat dorang ade buat briefing..skali pegi malam tu tgk dorang nk bawak satu ajaran sesat nih..dh tu suruh member siasat dorang ni..rupa nya memamng dorang ni ade sekumpulan nk bawak ajaran islam sesat..hal geran 100k ni hanya satu penipuan utk dorang nk kumpul kan kontraktor bumiputra utk misi sesat dorang tu..kalau ade org ajak nk bagi geran 100k ni...jgn pecaya la..xkan dpt punya..betul2 buang masa
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump