Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 21-04-2017, 08:29 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 24,630
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

tak ya caya. aku da jumpe member aku yg terlibat.. sebelum korang buang masa dan terliabt dalam benda ni.. baik aku cerita . dana ikut jenis biznes company. enterprise 400k.. klu sdn bhd lagi tinggi.. dia org akan mintk ssm, acc bsn, dan cop ... motif dia org sebenarnya nak jadikan korang ni proxy duit tu masuk.. fungi cop plak.. dia suruh korang sign doc arahan bayaran duit ke proxy2 party sarkis ni.. so acc korang jadi mangsa. klu nasib x baik kene tangkap la korang atas akta money laundry..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 22-04-2017, 01:52 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Aku takut diorg pergunakan document company aku je
yang ni yang betul ... dokumen bro dipergunakan untuk kepentingan mereka ...

mereka mohon .. pastu dapat duit depa kebas ... mcm kes kawan aku kena ...

so better buat report polis .. pastu tunjuk report tu kat depa .... kalau nak bro tarik report kena bagitahu hal sebenar hehehe
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #33  
Old 22-04-2017, 01:54 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GamezStar View Post
tak ya caya. aku da jumpe member aku yg terlibat.. sebelum korang buang masa dan terliabt dalam benda ni.. baik aku cerita . dana ikut jenis biznes company. enterprise 400k.. klu sdn bhd lagi tinggi.. dia org akan mintk ssm, acc bsn, dan cop ... motif dia org sebenarnya nak jadikan korang ni proxy duit tu masuk.. fungi cop plak.. dia suruh korang sign doc arahan bayaran duit ke proxy2 party sarkis ni.. so acc korang jadi mangsa. klu nasib x baik kene tangkap la korang atas akta money laundry..
yup .. ini game penggubahan wang haram .... yang kena adalah kompeni yang bagi semua dokumen tu .... huhuhu

member aku dah kena ... tapi dia kata biar la ... huhuh ...
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #34  
Old 22-04-2017, 02:56 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,110
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 775
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
yup .. ini game penggubahan wang haram .... yang kena adalah kompeni yang bagi semua dokumen tu .... huhuhu

member aku dah kena ... tapi dia kata biar la ... huhuh ...
tuan, kalau sijil SSM tu saye baru buat...
dan saye ingat tak nak guna pun sijil tu untuk perniagaan...

lepas dah expired sijil tu, saye terus buang lah...

so, dikira masih bahaya atau tak?
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #35  
Old 22-04-2017, 02:59 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,110
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 775
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
tuan, kalau sijil SSM tu saye baru buat...
dan saye ingat tak nak guna pun sijil tu untuk perniagaan...

lepas dah expired sijil tu, saye terus buang lah...

so, dikira masih bahaya atau tak?
dan, saye siap buat hitam putih perjanjian dengan diorang...

di mana diorang hanya boleh ambil RM100k utk caj pengurusan (kiranya macam upah diorang lah)..

300k lagi utk saye...


kalau diorang menipu, saye boleh guna hitam putih tu?
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #36  
Old 22-04-2017, 06:24 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
tuan, kalau sijil SSM tu saye baru buat...
dan saye ingat tak nak guna pun sijil tu untuk perniagaan...

lepas dah expired sijil tu, saye terus buang lah...

so, dikira masih bahaya atau tak?
still ada rekod di SSM kan ...huhuhuhu ... cuma nak selamat buat report polis ... so kalau tetiba terungkit kisah tu .. dah selamat sbb bro buat report polis ....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #37  
Old 22-04-2017, 08:44 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 24,630
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
yup .. ini game penggubahan wang haram .... yang kena adalah kompeni yang bagi semua dokumen tu .... huhuhu

member aku dah kena ... tapi dia kata biar la ... huhuh ...
org melayu senang kene game. pastu bia je.. paty sarkis memang suke melayu mcm tu
Reply With Quote
  #38  
Old 22-04-2017, 08:58 PM
AdamIsyah AdamIsyah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 1,200
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dana ni mmg ada.. tp rakyat marha3n mmg xblh dpt.. katanya dana british yg diberi kpd msia..diberi kpd org politik sj
Reply With Quote
  #39  
Old 22-04-2017, 10:33 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GamezStar View Post
org melayu senang kene game. pastu bia je.. paty sarkis memang suke melayu mcm tu
PKR pun ada buat game mcm nie ... hehehe ... cuma lagi pandai cover line
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #40  
Old 26-04-2017, 07:10 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,483
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Aku takut diorg pergunakan document company aku je
Ini teori saya sahaja, jangan hentam kalau salah ya.

Mungkin juga akan ada penderma daripada negara arab yang baru bila masuk musim PRU.

Kali ni bila dana masuk, takdelah masuk ke poket orang perseorangan macam kes dulu tetapi akan disalurkan ke beribu syarikat terpilih.

Syarikat ni semua disyaratkan kena salurkan amaun tertentu kepada bahagian atau cawangan untuk pelincir jentera pilihanraya.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump