Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-01-2018, 09:31 AM
Dss.Net Dss.Net is offline
Super Active

Dss.Net's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Location: Somewhere
Posts: 6,676
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Talking Best Postpaid Plan Under 100

WTA Warga CG. POSTPAID PLAN APA YANG OKEY DENGAN EKONOMI SEKARANG NI hehe.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-01-2018, 09:33 AM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,787
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

follow lah, mcm umobile je yg power, unlimited 99, tp hotspot lak ade kuota
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #3  
Old 24-01-2018, 10:11 AM
Dss.Net Dss.Net is offline
Super Active

Dss.Net's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Location: Somewhere
Posts: 6,676
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
follow lah, mcm umobile je yg power, unlimited 99, tp hotspot lak ade kuota
hotspot pun dia consume data kita jgk kan
Reply With Quote
  #4  
Old 24-01-2018, 10:12 AM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 6,949
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

Bagi ambe xoxpostpaid dah memadai.hehe.bulanan rm53 je termasuk gst
Reply With Quote
  #5  
Old 24-01-2018, 10:31 AM
zfa85 zfa85 is offline
Regular

zfa85's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 982
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
Default

bagi aku postpaid mcm x berbaloi dgn bayaran..mcm aku dlu langgan Digi postpaid rm50..die bg 5gb allday 5gb weekend.Skrg tukar prepaid jer..bru rm38..plan supertererr..dpt 5gb 10gb video lg.
Reply With Quote
Likes eday84 liked this post
  #6  
Old 24-01-2018, 11:47 AM
zdman zdman is offline
Active Member

zdman's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: Ugly Rock
Posts: 2,133
Thanks (Received): 121
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zfa85 View Post
bagi aku postpaid mcm x berbaloi dgn bayaran..mcm aku dlu langgan Digi postpaid rm50..die bg 5gb allday 5gb weekend.Skrg tukar prepaid jer..bru rm38..plan supertererr..dpt 5gb 10gb video lg.
Kalu tgk video kat fb or insta dia makan data mana 10g tu or yg 5g?
Reply With Quote
  #7  
Old 24-01-2018, 11:58 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,296
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 115
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kene tau keperluan tt dlu.. baru bole buat keputusan pilih telco mano..
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #8  
Old 24-01-2018, 12:44 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 18,452
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 50
Active Level
Default

klu slalu call, mmg kene pilih unlimited call..paling murah unlimited call ialah Umobile..RRM38 je..tapi klu nak skali ngan coverage yg bagus, pakai Redone RM58..

klu nak data unlimited, tapi guna kat phone jer, dan gabung ngan unlimited call, pakai Webe laa..

klu nak data dan hotspot skali unlimited, mmg rm100 x dpt laa..elok pakai Digi RM150..semua unlimited walau sms x unlimited (1k sms sebulan kira unlimited juga)..nak bwh rm100 juga, pakai laa Umobile RM99, data unlimited tapi hotspot capped 30GB sebulan..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #9  
Old 12-02-2018, 03:06 PM
Salmon Hyung Salmon Hyung is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ada dengar pasal latest plan by celcom, lifestyle priveleges kalau tak silap nama dia, so far dia punya reward dkt user dia nampak menarik, siap include flight ticket lagi
Reply With Quote
  #10  
Old 12-02-2018, 03:26 PM
stuck stuck is offline
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,413
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

park dulu, skrg pakai digi speed mmg best yg x best data dia bg bahagi 2 plk kalau 10gb tu 5gb weekdays lg 5gb weekend..
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump