Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-03-2017, 08:49 AM
stillFX stillFX is online now
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 2,080
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 97
Active Level
Default

tak de sapa sapa ke yang boleh wat report kat polis pasal minah ni?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-03-2017, 08:55 AM
sunhady sunhady is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2017
Posts: 60
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Kaum2 'Free Thinker' ni tak habis2 dengan logik akal semata.
Reply With Quote
  #23  
Old 21-03-2017, 09:15 AM
aliQue aliQue is offline
Super Active

aliQue's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2006
Location: Somewhere
Posts: 5,133
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

aim dia ni satu je, nk umat islam melenting
bila rmi umat islam dok maki n ugut dlm facebook, baru la dia senyap n sengih je
then up isu umat islam close minded, ganas, suka maki hamun - islam religion of peace? topkek lol
and non-muslim pun makin jauh nk dekati islam
and dia pun jemba2

bila isu dah senyap, dia rotate balik proses yg sama
__________________
FF30 DEVGNR/KPF/APPRL
JIWA TEGUH BERPADU KITA RUMPUN MELAYU

SOLAT ANDA KOSONG? LALAI?
Reply With Quote
  #24  
Old 21-03-2017, 09:15 AM
true investor true investor is offline
Active Plus

true investor's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: Negeri Bawah Bayu
Posts: 2,575
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tak tahu nak cakap apa, tapi nampak pemikiran dia bukan cara seorang muslim berfikir...islam ke dia...
__________________
Maju Bersama Islam, Berjuang Kerana Kebenaran.
MENCARI SD ONEXOX UNTUK KAWASAN KOTA KINABALU DAN SELURUH SABAH call,whatapp,telegram 0135408086.
Mahukan SIMKAD AJAIB klick sini : www.1xoxprepaid.com/sugi88999
KERETA SEWA 4X4 TRITON, DMX,RANGER,HILUX KAWASAN KOTA KINABALU, HARIAN RM200
Reply With Quote
  #25  
Old 21-03-2017, 09:18 AM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,341
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 180
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aliQue View Post
aim dia ni satu je, nk umat islam melenting
bila rmi umat islam dok maki n ugut dlm facebook, baru la dia senyap n sengih je
then up isu umat islam close minded, ganas, suka maki hamun - islam religion of peace? topkek lol
and non-muslim pun makin jauh nk dekati islam
and dia pun jemba2

bila isu dah senyap, dia rotate balik proses yg sama
si gemok ni bkn calang punye lawyer... dier pandai reverse psikologi... kalo gune pendekatan agresif cam tuh... lg senang dier main sentiment agama... better kite bg c4 jerk... kasi clean...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #26  
Old 21-03-2017, 09:19 AM
dookster dookster is offline
Active Member

dookster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,517
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

getaran jiwa ke mcmana
Reply With Quote
  #27  
Old 21-03-2017, 09:21 AM
Duan82 Duan82 is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,154
Thanks (Received): 125
Likes (Received): 43
Active Level
Default

dia ni, asas agama hancur, itu ulas pasal agama ikut logik akal dia ajer.
Reply With Quote
  #28  
Old 21-03-2017, 09:37 AM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,122
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 16
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mufti semua senyap je ke?

Last edited by agen14; 21-03-2017 at 10:43 AM..
Reply With Quote
  #29  
Old 21-03-2017, 09:41 AM
abdan abdan is offline
Active Plus

abdan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2006
Location: /usr/bin/laden
Posts: 3,350
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kalau nak di ikutkan...dah boleh cari minah ni...bukan setakat syirik , dah mengancam umat islam dah ni. dia punya tentang abes abesan...
__________________
"Never argue with an Idiot. He’ll drag you down to His level and beat You with experience"
Reply With Quote
  #30  
Old 21-03-2017, 09:48 AM
faizk faizk is offline
Super Active

faizk's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Location: shah alam
Posts: 7,116
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

byk sgt tgk kartun minah ni..
__________________
alif mim nun tendang wau = sarkis

Torn-City - Massively multiplayer online text based RPG
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump