Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-03-2017, 12:21 AM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 26,954
Thanks (Received): 240
Likes (Received): 215
Active Level
Default Melalui Getaran, Kita Menghasilkan Tuhan Siti Kasim

http://www.youtube.com/watch?time_co...&v=j7WxRv6yH8I
__________________
Time after time
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-03-2017, 12:22 AM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 26,954
Thanks (Received): 240
Likes (Received): 215
Active Level
Default

__________________
Time after time
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #3  
Old 21-03-2017, 12:39 AM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,099
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

free thinker ke dia nie
Reply With Quote
  #4  
Old 21-03-2017, 12:58 AM
demimasa demimasa is offline
Active Member

demimasa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,648
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 188
Active Level
My Mood:
Default

Sila mereput. Memang ramai target minah ni. Kawan tak heran kalau satu hari nanti ada keluar berita sebab makin hari makin ramai dia kumpul musuh.
Reply With Quote
  #5  
Old 21-03-2017, 12:58 AM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,165
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Dan dari getaran juga terlahirnya majin boo
Reply With Quote
  #6  
Old 21-03-2017, 01:03 AM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 450
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
Default

dari remaja dok guna vibrator, sebab tu sampai ke la ni, dia dok ingat vibrator tu dah macam tuhan dia..bergetar-getar saja..hari-hari sembah vibrator
Reply With Quote
Likes abdan, eday84 liked this post
  #7  
Old 21-03-2017, 01:06 AM
demimasa demimasa is offline
Active Member

demimasa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,648
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 188
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
dari remaja dok guna vibrator, sebab tu sampai ke la ni, dia dok ingat vibrator tu dah macam tuhan dia..bergetar-getar saja..hari-hari sembah vibrator

Hahaha kesitu pulak
Reply With Quote
  #8  
Old 21-03-2017, 01:08 AM
sansorrow sansorrow is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,288
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
dari remaja dok guna vibrator, sebab tu sampai ke la ni, dia dok ingat vibrator tu dah macam tuhan dia..bergetar-getar saja..hari-hari sembah vibrator
hahah tu getaran lain macam tu
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #9  
Old 21-03-2017, 07:53 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,132
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

Kapir cukup suka org mcm ni
Reply With Quote
  #10  
Old 21-03-2017, 08:01 AM
leica leica is offline
Regular

leica's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 358
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
dari remaja dok guna vibrator, sebab tu sampai ke la ni, dia dok ingat vibrator tu dah macam tuhan dia..bergetar-getar saja..hari-hari sembah vibrator
Dah sambil bergetar tu dia pon sebut Oh my god... my god... tu kot yg dia maksudkan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold