Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 30-11-2016, 03:45 PM
azriusre azriusre is offline
Active Plus

azriusre's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2008
Location: Tah..aku pun tak tau
Posts: 4,047
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Barang makin lama makin naik...stress stress
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 30-11-2016, 03:57 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,155
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9175
Active Level
My Mood:
Default

stress MLM ni. dh buat ploan, upline buat xtau je
Reply With Quote
  #23  
Old 30-11-2016, 04:00 PM
smithmagge smithmagge is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,640
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
mmg la...
asal nak masuk ja..pikiaq
nak disiplinkan pelajar....
kang kena repot plak...

itu tak bleh.ini tak bleh..
lepas tu...murid2 besaq kapla...batu dalam ada duduk...
camna tak streess
ramai cikgu yg saya jumpa kata stress kerja tu adalah guru2 yang memilih untuk jadi guru bukan kerana minat tapi tkde pilihan kononnyala..
__________________
SUKA CAKAP BOHONG SUKA MUNKIR JANJI<<ada tak sikap ni dalam diri kita?Serius saya boring kalau orang terlalu fanatik partiNpemimpin politik..
Im COOl.....Infraction In Cool Mode
Reply With Quote
  #24  
Old 30-11-2016, 04:01 PM
Mystycque Mystycque is offline
Regular

Mystycque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 802
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 4
Active Level
Default

kah kah kah..inilah cikgu sampah yg dihasil kan..bermula dari zaman U, ambik course pelik dan tiada masa depan..bila habis study mintak kerja dgn private tak dapat pasal vangang melampau-lampau..last2 mintak cikgu, bila dah dpt cikgu, mcm ni la hasilnya..bila dah dari sampah, pasti akan menghasilkan sampah..kah kah kah..habis rosak la generasi akan datang..
Reply With Quote
  #25  
Old 30-11-2016, 04:05 PM
pudins70 pudins70 is offline
Active Plus

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,898
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 69
Active Level
Default

Dalam dunia ni, kita nak kerja apa pun bukan nya ada orang yang paksa.
Cuba bagi tau sikit kerja apa yang tak dak stress?
Reply With Quote
  #26  
Old 30-11-2016, 06:51 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,532
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 92
Active Level
Default

Budak-budak sekolah menengah 11 tahun lalupun dah teruk dah kelakuannya, tak tahulah keadaan budak kini dan masa depan macam mana.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #27  
Old 30-11-2016, 06:54 PM
Jejaka Perasan Jejaka Perasan is offline
Super Moderator

Jejaka Perasan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: http://www.carigold.com
Posts: 1,290
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Bersabarlah wahai guru. Walaubagaimanapun kerjaya sebagai guru memang mulia.

Sebat je anak-anak murid yang nakal.
__________________
Quote:
Any Suggestion, ideas or Comment to notify us please use this

Quote:
Sila tekan butang REPORT(Tanda Seru Warna Kuning) pada penjuru kanan post berkaitan yang melanggar Peraturan AM Carigold.com untuk tindakan segera dan pantas dari pihak kami.
Reply With Quote
  #28  
Old 30-11-2016, 08:59 PM
mysuperfx mysuperfx is offline
Active Member

mysuperfx's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: Antartika
Posts: 2,109
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Guru kerja yang mulia, mudahan semua cikgu tabah, sihat walafiat dalam mendidik anak anak murid, mana mana parent x suka anak kena cubit, kena marah sila didik anak sendiri mcm mana cikgu mendidik murid disekolah. tanpa cikgu hilang pedoman.
Reply With Quote
  #29  
Old 30-11-2016, 09:02 PM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,536
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
stress MLM ni. dh buat ploan, upline buat xtau je
Hahaha. Mcm betul je
Reply With Quote
  #30  
Old 30-11-2016, 09:07 PM
naning naning is offline
Active Plus

naning's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 3,238
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 58
Active Level
Default

Kalau kerja kerajaan pun stress tak u la apa jadi kalau dia kerja swasta. Mau terjun jambatan p pinang kot.
__________________
Gold is the money of kings
Silver is the money of gentleman
Barter Is the money of peasants
Debt is the money of slaves
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump