Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion > CG Indonesian Traders Room

CG Indonesian Traders Room A specific forum for CG Indonesian members & using Indonesian language the most.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,475
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,972
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,763
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 05-05-2014, 10:20 AM
chopetonk chopetonk is offline
Regular

chopetonk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 652
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ismandi76 View Post
Insyaallah boleh mengubah kehidupan yang lebih baik dan sempurna TETAPI jgn terlalu taksub. .biar lah sederhana..rileks..Jangan minta org lain trade kan ..sbb kita tak akan merasa kemanisnya trade 4rex..klu hari ni rugi kita cuba esuk lg dan seterusnya. ..sy dah trade dr awal thn 2007.
Sepakat tuan, jangan minta orang lain untuk trade. percaya diri dan pergunaka rule yang sesuai. suatu saat pasti akan berhasil dengan bertambahnya pengalaman
__________________
InstaForex-Best Broker in Asia
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-05-2014, 11:22 PM
paketrok paketrok is offline
Regular

paketrok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 431
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chopetonk View Post
Sepakat tuan, jangan minta orang lain untuk trade. percaya diri dan pergunaka rule yang sesuai. suatu saat pasti akan berhasil dengan bertambahnya pengalaman
Percaya diri dan tak lepas untuk berdo'a sebelum trading agar diberikan kemudahan untuk diberikan rejeki
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #23  
Old 08-05-2014, 09:53 AM
chopetonk chopetonk is offline
Regular

chopetonk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 652
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by paketrok View Post
Percaya diri dan tak lepas untuk berdo'a sebelum trading agar diberikan kemudahan untuk diberikan rejeki
sebaiknya seperti itum kita harus selalu berdo'a sebelum kita melakukan trading karena kita sedang berusaha untuk mencari rejeki dalam bisnis forex ini bukan untuk main - main
__________________
InstaForex-Best Broker in Asia
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #24  
Old 13-05-2014, 12:54 PM
agusfx agusfx is offline
Regular

agusfx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 569
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chopetonk View Post
sebaiknya seperti itum kita harus selalu berdo'a sebelum kita melakukan trading karena kita sedang berusaha untuk mencari rejeki dalam bisnis forex ini bukan untuk main - main
ya om selalu berdo'a dan berusaha dengan kemampuan yang maksimal agar trading forex ini jatuhnya tidak ke gambling ketika trader hanya mengandalkan mod dalam mencari profit
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #25  
Old 13-05-2014, 11:36 PM
paketrok paketrok is offline
Regular

paketrok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 431
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chipmunkfx View Post
Kunci Kejayaan dalam apa bidang pekerjaan dan perniagaan termasuk FOREX ni bila dapat hasil Rajin2 lah bersedekah...Sedekah membuka Pintu Rezeki...
Betul tuan, sebaiknya sebagai trader kita juga harus rajin sedekah dan memberikan sebagian rejeki yang kta terima untuk orang lain yang membutuhkan
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #26  
Old 14-05-2014, 10:23 AM
chopetonk chopetonk is offline
Regular

chopetonk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 652
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

sebaiknya belajar dahulu sebelum trading forex. trading forex memerlukan kesabaran dan teknik yang bagus
__________________
InstaForex-Best Broker in Asia
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #27  
Old 14-05-2014, 05:11 PM
kaito kid kaito kid is offline
Regular

kaito kid's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 416
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FaZiL^aFiZi View Post
Setelah 2 tahun jd FTT ni aku berani ckp memang hidup aku berubah 100% sebab walaupun aku trade kadang2 untung kadang2 rugi tp di akhir bulan masih mampu byr bil utiliti,kereta & pegi melancong...
Mantap tuan, berarti sudah bisa menjadikan forex sebagai "trading for living". saya sendiri sekarang sedang berusaha trading seperti tuan.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #28  
Old 15-05-2014, 11:19 AM
agusfx agusfx is offline
Regular

agusfx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 569
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FaZiL^aFiZi View Post
Biase aje, rezeki Allah.... alhamdulillah dpt le merasa tgk tempat org.....

P/s... Skang ni aku kt sydney......
memang bisnis forex ini dapat mengubah kehidupan orang ke taraf lebih baik salan dalam trading selalu mengedepankan disiplin dan dengan menerapkan managemet risk yang ketat, tentu saja dengan backup kemampuan trading yang seimbang
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #29  
Old 18-05-2014, 11:50 PM
anggodo anggodo is offline
Junior

anggodo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 92
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

saya sudah lama bertrading di Liteforex, dan tiap bulan dapat lumayan. Kemaren saya habis beli sepeda motor Jupiter MX hasil dari jualan dan alat2
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #30  
Old 19-05-2014, 10:04 AM
agusfx agusfx is offline
Regular

agusfx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 569
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anggodo View Post
saya sudah lama bertrading di Liteforex, dan tiap bulan dapat lumayan. Kemaren saya habis beli sepeda motor Jupiter MX hasil dari jualan dan alat2
bagus itu tuan sudah bisa membeli dari hasil trading, memang tujuan tradingh itu nantinya menjadi trading for living dengan tingkat trading self confidence. yang baru belajar dan pengen gratisan sila ikut di ForexPalm
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:41 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you