Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 26-10-2015, 01:46 PM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kedai dah bukak mcm biasa.. promosi dah nak abis dah.... diskaun lebih 10% dan free gift masih ada sehingga akhir oktober 2015... sape berminat boleh wasap 0148892390...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 27-10-2015, 09:53 AM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tinggal 3 hari je lagi sebelum promosi oktober tamat.. ada free gift dan diskaun lebih 10%.. yang dah tanya harga tapi belum proceed, sila semak semula harga kerana promosi setiap bulan x sama... wasap 0148892390 untuk lebih detail...
Reply With Quote
  #23  
Old 27-10-2015, 10:15 AM
Tuan CoLoNeL Tuan CoLoNeL is offline
Regular

Tuan CoLoNeL's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2010
Location: Bumi yg sementara
Posts: 472
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Tt ada insurance apa?
__________________
Dimana Bumi Dipijak, Disitu Langit Dijunjung
Reply With Quote
  #24  
Old 27-10-2015, 11:05 AM
hilmi_4601 hilmi_4601 is offline
Active Member

hilmi_4601's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,400
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ida_net View Post
tinggal 3 hari je lagi sebelum promosi oktober tamat.. ada free gift dan diskaun lebih 10%.. yang dah tanya harga tapi belum proceed, sila semak semula harga kerana promosi setiap bulan x sama... wasap 0148892390 untuk lebih detail...
check pm
__________________
Set Berpantang Murah2x, JUAL KASI JALAN..Masuk Thread ni tgk barang
Reply With Quote
  #25  
Old 27-10-2015, 11:31 AM
Anchares Anchares is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 131
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

roadtax mati bulan 2 tahun depan... ape promosi ade? hehe
Reply With Quote
  #26  
Old 27-10-2015, 02:32 PM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Tuan CoLoNeL View Post
Tt ada insurance apa?
first party ada.. third party pun ada...
Reply With Quote
  #27  
Old 27-10-2015, 02:33 PM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hilmi_4601 View Post
check pm
da reply dah... terima kasih ya
Reply With Quote
  #28  
Old 27-10-2015, 02:33 PM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Anchares View Post
roadtax mati bulan 2 tahun depan... ape promosi ade? hehe
ooo.. bulan 2.. awak kena check nnt bulan 1 atau bulan 2 punya promosi... simpan no saya yer..
Reply With Quote
  #29  
Old 28-10-2015, 11:23 AM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

2 hari je lagi sebelum promosi oktober tamat.. ada free gift dan diskaun lebih 10%.. yang dah tanya harga tapi belum proceed, sila semak semula harga kerana promosi setiap bulan x sama... wasap 0148892390 untuk lebih detail...
Reply With Quote
  #30  
Old 29-10-2015, 10:25 AM
ida_net ida_net is offline
Regular

ida_net's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2015
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hari2 terakhir promosi oktober bakal tamat.. ada free gift dan diskaun lebih 10%.. yang dah tanya harga tapi belum proceed, sila semak semula harga kerana promosi setiap bulan x sama... wasap 0148892390 untuk lebih detail...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold