Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-04-2014, 11:12 AM
wanqie wanqie is offline
Active Member

wanqie's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,125
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to wanqie
Default Classic Worldwide Corporation (773082-M) (AJL931903) - cwc.com.my

Program ARBA Network mendedahkan bagaimana anda boleh menjana pendapatan pasif selama setahun tanpa sebarang komitmen! Sertainya sekarang!



Memperkenalkan ARBA NETWORK PROGRAM


Sila luangkan 5 minit jika anda mahu menjana pendapatan pasif selama 12 bulan, bonus mingguan dan lain-lain bonus !


Blog ini bagi membantu anda memahami kaedah bagaimana untuk MENJANA PENDAPATAN PASIF 100% TANPA KOMITMEN menggunakan kaedah pemasaran berbilang tingkat (Multilevel Marketing/ MLM) di Classic Worldwide International Group melalui PROGRAM ARBA NETWORK. Sah di sisi undang-undang perniagaan Malaysia, halal, bebas dari sebarang unsur riba dan memenuhi tuntutan syari'e.

Dari sudut pelan pemasaran, kepentingan pendapatan lumayan kepada ahli adalah perkara yang menjadi keutamaan. Setiap ahli yang menyertai akan dipastikan mempunyai nilai pendapatan yang terbaik.

Pada hari ini banyak rungutan orang ramai tentang peningkatan kos sara hidup baik di bandar mahupun di kampung. Kenaikan harga minyak, tarif elektrik dan sebagainya menjadikan masalah kewangan bertambah parah. Ditambah dengan kenaikan gaji tidak sepantas kenaikan harga barang keperluan harian kita.

Masalah kewangan ini perlu diatasi segera agar ianya tidak membelenggu kita. Bertindak segera ke arah pengurusan kewangan yang bijak. Anda mampu berubah ke arah kebebasan kewangan selamanya. Jadikan peluang hari ini sebagai permulaan bagi satu kehidupan yang lebih bermakna untuk esok.

Renunglah kata-kata ini - "Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba, datang tidak menentu masa. Datang di saat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu" - HAMKA

Peringatan!!!
Blog ini bukan untuk menaja orang, mencari downline, menjual barang, maintain belian bulanan dan bukan aktiviti pelaburan atau seumpama dengannya.

Apa itu PROGRAM ARBA NETWORK?

PROGRAM ARBA NETWORK adalah KUMPULAN PENGGERAK kepada
Syarikat Classic Worldwide Sdn Bhd. http://www.cwc.com.my/ <<< klik di sini untuk ke laman web syarikat.

ARBA ialah singkatan nama sahabat nabi iaitu Abdul Rahman Bin Auf. Seorang sahabat Rasulullah S.A.W yang merupakan saudagar perniagaan Islam yang hartawan. Beliau telah banyak membelanjakan harta kekayaannya ke jalan agama. Sempena nama beliau syarikat menamakan PROGRAM ARBA NETWORK. Kaedah niaga yang digunakan beliau dijadikan model perniagaan kepada syarikat di samping mendapat keberkatan menggunakan nama seorang sahabat nabi yang telah mendapat jaminan syurga

LATAR BELAKANG SYARIKAT



Syarikat Classic Worldwide Corporation Sdn Bhd telah diasaskan oleh Dr Rozaini Bin Hassan PhD pada 14 Mei 2007. Syarikat ini diperbadankan atas nama CLASSIC WORLDWIDE CORPORATION (M) SDN BHD, dengan nombor pendaftaran 773082-M di Kuala Lumpur dan memiliki Sijil Akta Jualan Langsung (AJL-931903). Syarikat ini beroperasi di alamat No. 210, Aras 1, Jalan Lagenda Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah. Syarikat mempunyai kilang dan makmal sendiri bagi penghasilan produk.



Dr Rozaini Hassan PhD. CEO Syarikat dan Pengasas PROGRAM ARBA NETWORK.

Rakaman Biz Malaysia bersama TV1 di makmal syarikat.Rakaman penuh boleh klik di sini.

Aktiviti perniagaan utama Syarikat Classic Worldwide Corporation (M) Sdn Bhd adalah memasarkan produk-produk penjagaan diri dan makanan kesihatan yang dihasilkan sendiri dari mula sehingga ke pengguna akhir.


Penerangan mengenai ARBA NETWORK oleh Dr Rozaini Hassan kepada penulis.

==================================
PAKEJ PILIHAN
==================================
::RM 1 000 - SILVER::
::RM 3 000 - GOLD::
::RM 5 000 - PLATINUM::
::RM 10 000 - DIAMOND::
::RM 50 000 - 5X DIAMOND::
::RM100 000 - 10X DIAMOND::




Bersambung selepas ini...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-04-2014, 01:18 PM
Forex888 Forex888 is offline
Super Active

Forex888's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 5,160
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
__________________
Gandakan SALES anda dengan WeChat Auto

Boleh Jump Location satu Dunia
Auto ADD, Auto Likes, Auto Comment, Auto BroadCast
Reply With Quote
  #3  
Old 23-04-2014, 11:27 AM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,218
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape2 ade info berkenaan prog ni?...TT PM please
__________________
Oh Malaysiaku
Reply With Quote
  #4  
Old 30-04-2014, 02:35 AM
NoraDanish NoraDanish is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,421
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

FREE BUMP!
Reply With Quote
  #5  
Old 09-05-2014, 04:20 PM
celcomupax celcomupax is offline
Regular

celcomupax's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Oct 2011
Posts: 449
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
sape2 ade info berkenaan prog ni?...TT PM please
salam...saya telah sertai program ni nak masuk 5 bulan...program ni berjalan lancar dan payment macam masuk gaji setiap bulan...x perlu bimbang program ni di handle oleh anak melayu sendiri (bumiputera)...
Skrg saya join 10k untuk setahun dan dapat rm600 sebulan sehingga setahun n then sampai bulan ke 12..100% duit yang kita join syarikat akan bagi semula...
CTH..kalau join 10k akan dapat 17200 setahun...
untuk info n berminat nak join wasap nombor saya 013-3009020 (atas keyakinan masing-masing)
Reply With Quote
  #6  
Old 09-05-2014, 04:30 PM
celcomupax celcomupax is offline
Regular

celcomupax's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Oct 2011
Posts: 449
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Forex888 View Post
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
syarikat ni bukan buat macam gubal wang ...syarikat guna wang untuk jual produk syarikat..jika melabur 500k dpat 30k sebulan...ada member ARBA yang join 1 juta pun ada...tu syarikat uruskan x perlu kita nak pikiq
Reply With Quote
  #7  
Old 18-05-2014, 12:30 PM
wanqie wanqie is offline
Active Member

wanqie's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,125
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to wanqie
Default

Quote:
Originally Posted by Forex888 View Post
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
jawapannya company mampu bayar..
Reply With Quote
  #8  
Old 18-05-2014, 12:31 PM
wanqie wanqie is offline
Active Member

wanqie's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,125
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to wanqie
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
sape2 ade info berkenaan prog ni?...TT PM please
boleh cek lam fanpage saya https://www.facebook.com/FaqihArbaNetwork baru buat jer ni..sebb seronok tgk duit masuk, sepatutnya tak perlu cari ornag pun..
Reply With Quote
  #9  
Old 18-05-2014, 12:33 PM
wanqie wanqie is offline
Active Member

wanqie's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,125
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to wanqie
Default

Quote:
Originally Posted by Forex888 View Post
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
masuk rm500k company akan bayar rm30k setiap bulan selama 12 bulan, mengikut kontrak perjnjian..
Reply With Quote
  #10  
Old 20-05-2014, 04:13 PM
nickyr8 nickyr8 is offline
Junior

nickyr8's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 74
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

asalam TT, sesapa berminat area Sabah, Sarawak atau Brunei boleh pm saya untuk penerangan percuma..takde paksaan..anda buat, anda dapat..anda tak buat, dapat juga..anda stop, masih dapat..mana nak cari la MLM macam nie..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:44 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you