Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-11-2011, 09:20 PM
shane shane is offline
Legendary Member

shane's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Kedah, Pg, S'ngor
Posts: 13,772
Thanks (Received): 112
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

19 Oktober 2011

Perhimpunan pro kerajaan di adakan di Saadallah al-Jabri Square di bandar Aleppo...

Libya's Transitional National Council (NTC) secara resminya mengiktiraf Syrian opposition council pada rabu sebagai yg sah mewakili rakyat Syria setelah berbulan2 kekacauan menentang President Bashar Al Assad.

Bank negara Turki, Ziraat Bank menggugurkan rancangan menubuhkan 50-50 banking venture dgn Syria di Syria diatas perkembangan politik semasa...

Tentera & Shabiha yg menyokong Bashar di tuduh membunuh 17 org termasuk perempuan2 belasan tahun di Homs..
Paid Advertisement
  #12  
Old 03-11-2011, 09:29 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bile nok satle ning...
  #13  
Old 03-11-2011, 09:33 PM
Ubat Kencing Manis Ubat Kencing Manis is offline
Regular

Ubat Kencing Manis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Location: With PAN PAN
Posts: 971
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

So syria pulak down, israel/usa 10 - islam 0
__________________
Never say NO to Panda !!
  #14  
Old 03-11-2011, 09:39 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

kebangkitan rakyat...
  #15  
Old 03-11-2011, 09:44 PM
taufic taufic is offline
Legendary Member

taufic's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,679
Thanks (Received): 690
Likes (Received): 2
Active Level
Default

yg dok kata barat/amerika/israel win tu
pls pertimbangkan rencah communism bassar asad
syria lagi teruk dari mesir ni
  #16  
Old 03-11-2011, 09:49 PM
Ubat Kencing Manis Ubat Kencing Manis is offline
Regular

Ubat Kencing Manis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Location: With PAN PAN
Posts: 971
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by taufic View Post
yg dok kata barat/amerika/israel win tu
pls pertimbangkan rencah communism bassar asad
syria lagi teruk dari mesir ni
Dan israel dan usa ,lebih baik dari syria , mesir atau libya
__________________
Never say NO to Panda !!
  #17  
Old 03-11-2011, 09:53 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ubat Kencing Manis View Post
Dan israel dan usa ,lebih baik dari syria , mesir atau libya
Pemerintah yang bunuh rakyat sendiri nie lebih jahat lagi dari Israel & US, Israel & US tak pernah bunuh rakyat die yang menuntu demokrasi & keadilan..

Pemerintah Islam yang zalim yang bunuh ratyat sendiri mcm nie la yg memalukan Islam..
  #18  
Old 03-11-2011, 10:04 PM
taufic taufic is offline
Legendary Member

taufic's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,679
Thanks (Received): 690
Likes (Received): 2
Active Level
Default

kawan aku balik dari sana
7 taun kot dia dok sana
cerita 1st hand dari dia
sana memang teruk
sembang satu dunia pasal demokrasi
padahal kerajaan komunis

beribu2 org penyokong pembangkang hilang/tak dapat dikesan/kena angkut/kena bunuh
ramai leader pembangkang depa dok luar negara
takut kena bunuh gak

riot sana bukan sebab org awam
tapi sebab polis/tentera dok bunuh penyokong pembangkang

memang patut pon rakyat marah
sana tax lagi gila dari malaysia
barang mahai gila, rasuah tak payah cerita
rakyat susah nak sokong pembangkang sebab takut kena pancung

yg aku heran coverage pasal pergolakkan syira ni kurang skit kat malaysia
  #19  
Old 03-11-2011, 10:06 PM
Ubat Kencing Manis Ubat Kencing Manis is offline
Regular

Ubat Kencing Manis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Location: With PAN PAN
Posts: 971
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mzak View Post
Pemerintah yang bunuh rakyat sendiri nie lebih jahat lagi dari Israel & US, Israel & US tak pernah bunuh rakyat die yang menuntu demokrasi & keadilan..

Pemerintah Islam yang zalim yang bunuh ratyat sendiri mcm nie la yg memalukan Islam..
Negara yang bunuh rakyat negara lain dan agama lain lagi kejam bro
Pasal tiada kena mengena pun dengan mereka pun
__________________
Never say NO to Panda !!
  #20  
Old 03-11-2011, 10:07 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by taufic View Post
kawan aku balik dari sana
7 taun kot dia dok sana
cerita 1st hand dari dia
sana memang teruk
sembang satu dunia pasal demokrasi
padahal kerajaan komunis

beribu2 org penyokong pembangkang hilang/tak dapat dikesan/kena angkut/kena bunuh
ramai leader pembangkang depa dok luar negara
takut kena bunuh gak

riot sana bukan sebab org awam
tapi sebab polis/tentera dok bunuh penyokong pembangkang

memang patut pon rakyat marah
sana tax lagi gila dari malaysia
barang mahai gila, rasuah tak payah cerita
rakyat susah nak sokong pembangkang sebab takut kena pancung

yg aku heran coverage pasal pergolakkan syira ni kurang skit kat malaysia

Tu semua kerja Israel & US la tuan..
Sponsored Links
Closed Thread Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold