Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-03-2017, 04:18 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,656
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 840
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
.pig mmg sensitif.
ptot xde word tu lgsung. olahla ayat ganti lain.

org kita ni pantang nampak. mmg malu gile la sbb kesengalan org cmni
eh TT ni, betul la kan, free from pig's product samada lard ke gelatine ke, semua sekali sekor pig tu pun takde dalam makanan tu
senang cerita, manufacturer tu kata free from pig's products..

yg silapnya penular tu, ketar tangan takleh tengok perkataan pig, dah tak sempat nak fikir baik baik dah, tak semak tengok dua tiga empat kali dah.
tangan ni tak sabar dah, terus dia tularnya tuduhan tak berasas..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-03-2017, 04:49 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,538
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 50
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
FREE from pig's product nie...FR die x nampak
secara logiknya pun blh tgk huruf 'ee' tu, dah nampak, blh agak dan sendiri blh tgk kat coklat lain, saja je gila like's ni
saja je jenis pemalas org yg tukang snap dan viral ni, nak like's ke apa
kan tak pasal2 kena saman dgn pengeluar produk, 'makan' tak habis la
__________________
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????
Reply With Quote
  #13  
Old 20-03-2017, 04:50 PM
boyxx boyxx is offline
Regular

boyxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 839
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dulu kecik2 dok rembat coklat ni kat kedai runcit, nasib xkene pukul sbb xbayar
Reply With Quote
  #14  
Old 20-03-2017, 04:51 PM
sansorrow sansorrow is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,298
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
dah lama berzaman coklat ni, ada lagi sampai sekarang
yup..coklat lejen ni..

dari dulu sampai skg ade lg
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #15  
Old 20-03-2017, 04:58 PM
Laici Laici is offline
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 3,010
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 81
Active Level
Default

repost kat skmm si penular ni.....semak plak aku orang duk tular viral tanpa bukti...biar dia makan coklat dalam penjara
Reply With Quote
  #16  
Old 20-03-2017, 04:59 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,432
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sansorrow View Post
yup..coklat lejen ni..

dari dulu sampai skg ade lg
itu la...
pengasas coklat ni...patut dpt title dato' ni
Reply With Quote
  #17  
Old 20-03-2017, 05:11 PM
akundaktau akundaktau is offline
Super Active

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 9,434
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 50
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
a'ah samala kita haha . masa kecik kecik dulu beli byk byk, lepas makan tu buat topeng hahaha
aku...x makan dulu...pakai topeng dulu....dah penat main..baru makan
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 20-03-2017, 05:21 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,656
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 840
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akundaktau View Post
aku...x makan dulu...pakai topeng dulu....dah penat main..baru makan
haha tuan ni , sama dengan abang abang saya, tak menyempat dah, terus nak pakai lepas pasang getah kat tepi tu sebab nak bermain haha
Reply With Quote
  #19  
Old 21-03-2017, 01:34 AM
sansorrow sansorrow is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,298
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
itu la...
pengasas coklat ni...patut dpt title dato' ni
harhar.. siapa lah agak2 nye org nye kan
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #20  
Old 21-03-2017, 02:09 AM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 21,673
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 155
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

orang malaysia ni skit2 nak viral..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold