Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-07-2010, 10:10 PM
trader eu trader eu is offline
Junior

trader eu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 76
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dapat bonus pastu kne tarik?
banyak ke kes cam ni?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-07-2010, 10:18 PM
waktong.UMOFX waktong.UMOFX is offline
Super Active

waktong.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jan 2007
Location: www.umofxib.com
Posts: 7,450
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

biasa sbb apa kene tarik ye? senaraikan leh tak
__________________
IB Of UMOfx

Deposit 3.30 | Withdrawal 3.10
YM|SKYPE:waktong.umofx |Tel:019-243 3018|

Reply With Quote
  #23  
Old 16-07-2010, 10:27 PM
trader eu trader eu is offline
Junior

trader eu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 76
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by waktong View Post
biasa sbb apa kene tarik ye? senaraikan leh tak
butul gak tu..ape sebab ye?
Reply With Quote
  #24  
Old 28-09-2010, 12:32 PM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 12,391
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by trader eu View Post
butul gak tu..ape sebab ye?
penerangan sebab2 bonus ditarik ada di first page tuan...

dan sekiranya client masih tak berpuas hati ngan penarikan bonus tersebut client masih boleh berpeluang mendapatkannya kembali dengan menghantar email komplen ke:

[email protected]
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #25  
Old 06-11-2010, 10:43 AM
IFX_Sarawak IFX_Sarawak is offline
Super Active

IFX_Sarawak's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2008
Location: A Place Like No Other
Posts: 9,690
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Segala permasalahan mengenai bonus boleh di ajukan kat sini
__________________
[WHATSAPP] 0168649366

Reply With Quote
  #26  
Old 06-11-2010, 11:37 AM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 12,391
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sekiranya client masih tak berpuas hati ngan penarikan bonus tersebut client masih boleh berpeluang mendapatkannya kembali dengan menghantar email komplen ke:

[email protected]
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #27  
Old 06-11-2010, 09:16 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,749
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by waktong.UMOFX View Post
biasa sbb apa kene tarik ye? senaraikan leh tak
Betul jugak tu...nanti kita cuba kumpul sebab-sebab dan punca pembatalan atau penarikan bonus dari pihak Instaforex.
Reply With Quote
  #28  
Old 07-11-2010, 04:10 AM
atlantis atlantis is offline
CG Top Poster Club

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,233
Thanks (Received): 769
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tadi aku dah sembang ngan md insta pasal bonus kena tarik ni.

Quote:
There are different ways but we never discuss it.
Just take in mind that when bonus is cancelling it is not because we are playing with client but because of security needs
sebenarnya masih ada cara nak seleweng walaupun floating bonus.

menjadi tandatanya lak pada aku sekarang. teruk sgt ke penipuan yg kita wat kat sini?
atau ada seseorang yg memang kasi scam membelasah hingga kebanyakan ip pernah diguna utk menyeleweng.

Quote:
If you have any issues connected with bonus topic you can send request to review ones to [email protected]
Mentioning that you are an IB.
*and represent interest of client
kalau menurut ayat diatas, insta memang nak jaga clientnya.
takde ayat pusing2.

secara peribadi, aku sendiri rasa tak selamat kalau bergantung pada wellcome bonus buat masa sekarang.
Reply With Quote
  #29  
Old 07-11-2010, 10:33 AM
dinda_umie dinda_umie is offline
Legendary Member

dinda_umie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Location: atas bukit....
Posts: 10,943
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cadangan saya..elok bonus ni kita wat mcm contigency plan la..kalo akaun x nazak.n boleh maintain.xpayah claim bonus..tp kalo akaun kita betul2 nazak baru claim..buat sebagai penguat margin..
Reply With Quote
  #30  
Old 07-11-2010, 11:42 AM
atlantis atlantis is offline
CG Top Poster Club

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,233
Thanks (Received): 769
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinda_umie View Post
cadangan saya..elok bonus ni kita wat mcm contigency plan la..kalo akaun x nazak.n boleh maintain.xpayah claim bonus..tp kalo akaun kita betul2 nazak baru claim..buat sebagai penguat margin..
ko biar betul leh wat camtu.

apa yg aku nampak, betul la 30% bonus dgn setiap deposit.
tapi bila dah start trade, kalau claim, dia akan ikut equity lak.
kalau nazak, berapa sen equity tinggal? bonus 30% lak akan jadi berapa sen
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold