Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-01-2010, 02:35 PM
puteri warisan puteri warisan is offline
Active Member

puteri warisan's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jul 2008
Location: senawang
Posts: 2,054
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
Cara potong Q dgn memohon Loan BR pada kadar ahli di mana saham RM500 akan dipotong..itupun kalu masih lagi ada kekosongan..

aku pun dah masuk waiting list sekian lama sejak pengumuman siling saham penuh, x dipanggil2..

nak masuk waiting list, senang jer..telefon BR HQ, bagilah no K/P..dan tunggulah bak 'Pungguk rindukan Bulan'..
Samalah kita. Dah bertahun lamanya.

Just maintain apa yang ade jer
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-01-2010, 04:52 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,578
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Cool Saham BR x Bole Black Market

Quote:
Originally Posted by ebizz View Post
sekiranya ada sapo2 nak potong Q dan sanggup bayar harga 1:2, memang dialu-alukan. Ini bukan rasuah yg boleh merosakkan harta tetapi perniagaan. Ambo ada RM11K saham BR bersamaan RM22K.. ada berani...meh
mana bole main jual beli saham BR camtu? Black market ke? karang org umah ko kasi lanjut lagi telinga ko tu..
Reply With Quote
  #23  
Old 21-01-2010, 04:55 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,578
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Cool Permodalkan Div BR Anda..

Quote:
Originally Posted by puteri warisan View Post
Samalah kita. Dah bertahun lamanya.

Just maintain apa yang ade jer
Maintain saham dah cukup mantap..Dividen BR yg diterima pulak boleh dipermodalkan kat tempat2 lain cam ASB,Bank Persatuan, Emas dll
Reply With Quote
  #24  
Old 21-01-2010, 05:22 PM
ebizz ebizz is offline
Regular

ebizz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 896
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
mana bole main jual beli saham BR camtu? Black market ke? karang org umah ko kasi lanjut lagi telinga ko tu..
Salam

Cuba tanya BR, boleh ke kita pindahkan saham nama kita kepada nama orang lain.....

Saya mesti pilih....

Saham BR ni ambo beli ngan pitih KWSP ambo....
__________________
Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Honda Lion City ISDI 2003 1.5M untuk dijual
Reply With Quote
  #25  
Old 30-01-2010, 12:37 AM
freedomy freedomy is offline
Regular

freedomy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 182
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ha, soalan apiz ni tak ada ke jwpn dia.
nk pindah hak milik saham dr bapak ke anak, blh????
Reply With Quote
  #26  
Old 30-01-2010, 05:55 AM
myonline myonline is offline
Regular

myonline's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: KL Selangor
Posts: 746
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

walaupun x byk unit...
ada ler jugak sikit..
letih nak menunggu...
__________________
Copy Expert Trader Make Money
Reply With Quote
  #27  
Old 30-01-2010, 07:59 AM
scorpio scorpio is offline
Regular

scorpio's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Location: kay el g-s a-kl
Posts: 530
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by freedomy View Post
ha, soalan apiz ni tak ada ke jwpn dia.
nk pindah hak milik saham dr bapak ke anak, blh????
dulu aku dah pernah buat...adik aku jual
aku beli....pergi ke BR just sign document utk transfer
saham tu...
nowadays x tahu pula mcm mana dia punye prosedur....
better bro pergi ke cawangan BR utk confirmation...
Reply With Quote
  #28  
Old 30-01-2010, 11:05 AM
Jakethitam Jakethitam is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 641
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rancak berbual nampak...hehehehe..jakethitam tumpang lalu ajerr

just buat pengetahuan semua..saham bank rakyat tak leh nak tukar atas nama orang lain. dulu boleh tapi sekarang dah tak boleh dah... apa-apah hal enjoyyy dengan dividen yangakan tuan/puan dapat nanti beberapa bulan akan datang....kui3


kalu nak buat loan bank rakyat...leh contact jakethitam..power tu...heheheheeh...




Quote:
Originally Posted by ebizz View Post
Salam

Cuba tanya BR, boleh ke kita pindahkan saham nama kita kepada nama orang lain.....

Saya mesti pilih....

Saham BR ni ambo beli ngan pitih KWSP ambo....
__________________
[COLOR="Red"]Income Pasif. Bisnes WEBSITE. Rakan niaga diperlukan[/COLOR]. [url]www.RezekiBaru.com/jakethitam[/url]
[COLOR="Red"]Pinjaman peribadi koperasi / bank rakyat . Penasihat Pengurusan kewangan,Penasihat Pelaburan hartanah & emas,Teknik ODASB, Card Credit Zero Interest, check [B]CTOS[/B]. [/COLOR]Hubungi/sms [B][SIZE="3"]jakethitam 017-3041918.[/SIZE][/B] email ke [email][email protected][/email]
Reply With Quote
  #29  
Old 30-01-2010, 06:40 PM
ebizz ebizz is offline
Regular

ebizz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 896
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jakethitam View Post
rancak berbual nampak...hehehehe..jakethitam tumpang lalu ajerr

just buat pengetahuan semua..saham bank rakyat tak leh nak tukar atas nama orang lain. dulu boleh tapi sekarang dah tak boleh dah... apa-apah hal enjoyyy dengan dividen yangakan tuan/puan dapat nanti beberapa bulan akan datang....kui3


kalu nak buat loan bank rakyat...leh contact jakethitam..power tu...heheheheeh...
salam

Nampaknya memang tak nampak jalan lah kalu lagu tu. Memang tak berlagu lah. Jadi terpaksalah ambo menerima minima 15% dividen saham BR tahun ni utk diri sendiri. Kalu 10K dapat lah 1.5k.....jadilah. Alhamdulillah
__________________
Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Honda Lion City ISDI 2003 1.5M untuk dijual
Reply With Quote
  #30  
Old 30-01-2010, 06:57 PM
redace redace is offline
Active Member

redace's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,751
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Tiap tiap tahun asyik tengok org. dapat......aku ntah bila......tunggu punyalah lama tak buka-buka.....cari kabel tak jumpa-jumpa.....saham oh saham
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump