Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 14,793
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 11,342
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 36,815
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-01-2010, 01:54 AM
reizwana reizwana is offline
Active Plus

reizwana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,950
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to reizwana
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
ooo yeke kene tunggu Q , cane nak tahu Q tu ? ikut barisan tu yg taktahan . hehe

taknak masuk barisan boleh , masuk bulatan kira Q gak tak . hehe
tak nak baris nanti cikgu rotan.. aku pun tak tahu la cmner prosedur nak q tu...maybe kene isi borang then dorang akan panggil la kot...max 10k jer klo x silap
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-01-2010, 02:17 AM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,455
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 18
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to 2bz4money
Cool Waiting List Zaman Tok Kaduk Lagi..

Quote:
Originally Posted by reizwana View Post
tak nak baris nanti cikgu rotan.. aku pun tak tahu la cmner prosedur nak q tu...maybe kene isi borang then dorang akan panggil la kot...max 10k jer klo x silap
Cara potong Q dgn memohon Loan BR pada kadar ahli di mana saham RM500 akan dipotong..itupun kalu masih lagi ada kekosongan..

aku pun dah masuk waiting list sekian lama sejak pengumuman siling saham penuh, x dipanggil2..

nak masuk waiting list, senang jer..telefon BR HQ, bagilah no K/P..dan tunggulah bak 'Pungguk rindukan Bulan'..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #13  
Old 20-01-2010, 05:05 AM
endingman86 endingman86 is offline
Legendary Member

endingman86's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: anywhere
Posts: 11,494
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kuota rasenye dah tak open untuk public...last yang leh join pun just rm500 tupun sebab amik loan dengan B.R....

p/s:dengar citer akan open balik...tapi just untuk staff jer....kalau2 sapa nak join tu boleh la info aku...gune nama orang tue aku sebab die staff...hehehee....
__________________
- Signature Rejected Code WAK LU!!! -
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #14  
Old 20-01-2010, 05:06 AM
endingman86 endingman86 is offline
Legendary Member

endingman86's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: anywhere
Posts: 11,494
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kuota rasenye dah tak open untuk public...last yang leh join pun just rm500 tupun sebab amik loan dengan B.R....
__________________
- Signature Rejected Code WAK LU!!! -

Last edited by endingman86; 20-01-2010 at 05:09 AM..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #15  
Old 20-01-2010, 05:09 AM
endingman86 endingman86 is offline
Legendary Member

endingman86's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2008
Location: anywhere
Posts: 11,494
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kuota rasenye dah tak open untuk public...last yang leh join pun just rm500 tupun sebab amik loan dengan B.R....

p/s:dengar citer akan open balik...tapi just untuk staff jer....kalau2 sapa nak join tu boleh la info aku...gune nama orang tue aku sebab die staff...hehehee....upah aku 1%-2% dah ler dari deividen...kekekeke
__________________
- Signature Rejected Code WAK LU!!! -
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #16  
Old 20-01-2010, 03:26 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,455
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 18
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to 2bz4money
Cool Strategi Pelaburan Koperasi => Tambah Cawangan!

Quote:
Originally Posted by endingman86 View Post
kuota rasenye dah tak open untuk public...last yang leh join pun just rm500 tupun sebab amik loan dengan B.R....

p/s:dengar citer akan open balik...tapi just untuk staff jer....kalau2 sapa nak join tu boleh la info aku...gune nama orang tue aku sebab die staff...hehehee....upah aku 1%-2% dah ler dari deividen...kekekeke
Kalu nak saham KPF..kena carik pasangan orang Felda..
Kalu nak saham BR..kena cari pasangan yg keja BR..
ini yg dikatakan sambil melabur, tambah cawangan..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #17  
Old 20-01-2010, 04:18 PM
ebizz ebizz is offline
Regular

ebizz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 894
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
Kalu nak saham KPF..kena carik pasangan orang Felda..
Kalu nak saham BR..kena cari pasangan yg keja BR..
ini yg dikatakan sambil melabur, tambah cawangan..
salam

Ambo tak sanggup nok tambah cawangan....takut lanjut telinga... hahhaha.

Apa2 pun, duit lebih tu parking dulu dalam ASB. Pastikan borang Q dah diisi di BR. Bila2 masa je dipanggil RM dah sedia.. best kan..

Kalau saya mengofferkan saham BR saya sendiri utk tukaran dgn kadar 1 : 2 nak tak...leh angkat tangan .

Makna nyer kalu RM1000 Saham BR : RM2000 Tunai... giler ke aper nih.. hahhaaaa

saya mesti pileh..
__________________
E-dinar Links
https://wallet.edinarcoin.com/?r=ammaramani2020

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Honda Lion City ISDI 2003 1.5M untuk dijual

Last edited by ebizz; 20-01-2010 at 04:20 PM.. Reason: add
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #18  
Old 20-01-2010, 04:23 PM
keri3534 keri3534 is offline
Active Member

keri3534's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,075
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to keri3534
Default

tula aku nk masuk jg saham ni...tp dh tutup la..untung la sape org lama yg masuk..cube kira..kalu tarok 20k..dividen 20% dpt dlm 4k...beso tuh...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #19  
Old 20-01-2010, 04:30 PM
cdan cdan is offline
Active Plus

cdan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2006
Location: Puchong, Ipoh, Pt.Buntar
Posts: 4,377
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 367
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ebizz View Post
salam

Ambo tak sanggup nok tambah cawangan....takut lanjut telinga... hahhaha.

Apa2 pun, duit lebih tu parking dulu dalam ASB. Pastikan borang Q dah diisi di BR. Bila2 masa je dipanggil RM dah sedia.. best kan..

Kalau saya mengofferkan saham BR saya sendiri utk tukaran dgn kadar 1 : 2 nak tak...leh angkat tangan .

Makna nyer kalu RM1000 Saham BR : RM2000 Tunai... giler ke aper nih.. hahhaaaa

saya mesti pileh..
ahaks.... bagus, ada dua offer kat sini...
1 - lanjutkan telinga
2 - tukar saham RM1000 dgn tunai RM2000

saya misti pileyyy....

# den dah lebih 4 tawon Q...
__________________
Survey >DINAR< DK, DM, DP > & > EMAS <- Kijang, Maple, Emirates, Public >
Survey > STATISTICS EMAS -BNM <
Survey >SILVER<
Survey >PELBAGAI PELABURAN<
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #20  
Old 20-01-2010, 05:06 PM
ebizz ebizz is offline
Regular

ebizz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2007
Posts: 894
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cdan View Post
ahaks.... bagus, ada dua offer kat sini...
1 - lanjutkan telinga
2 - tukar saham RM1000 dgn tunai RM2000

saya misti pileyyy....

# den dah lebih 4 tawon Q...
sekiranya ada sapo2 nak potong Q dan sanggup bayar harga 1:2, memang dialu-alukan. Ini bukan rasuah yg boleh merosakkan harta tetapi perniagaan. Ambo ada RM11K saham BR bersamaan RM22K.. ada berani...meh
__________________
E-dinar Links
https://wallet.edinarcoin.com/?r=ammaramani2020

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Honda Lion City ISDI 2003 1.5M untuk dijual
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:36 AM.


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you