Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 21-03-2017, 11:48 AM
Hypnosis-Diri Hypnosis-Diri is offline
Super Active

Hypnosis-Diri's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2014
Location: Syurga dalam hati kita berdua
Posts: 8,242
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hj_maikel View Post
Soalan ini boleh dijawab guna akal tapi tak boleh secara terus tp kena suruh dia berfikir balik iaitu dgn cara soalan dibalas soalan... tp ini cara aku lah... cara org lain tak tau ler aku..
Den pernah bc satu research dr UK.Tukang buat research pi US n dapat 1000 respondens yg jd saintis termasuk saintis kat Nasa.Dlm 41% x percaya tuhan wujud sbb manusia yg menciptakan tuhan.Manusia dididik dr kecik tuhan tu wujud.Sbb tu diorang ckp manusia yg cipta tuhan.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 21-03-2017, 11:49 AM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,496
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Kalau Tuhan diciptakan maknanya itu namanya makhluk. Tuhan mencipta dan tidak dicipta, maka itulah Tuhan.
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
  #63  
Old 21-03-2017, 12:03 PM
hj_maikel hj_maikel is offline
CG Top Poster Club

hj_maikel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: semenanjung emas
Posts: 23,568
Thanks (Received): 378
Likes (Received): 476
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hypnosis-Diri View Post
Den pernah bc satu research dr UK.Tukang buat research pi US n dapat 1000 respondens yg jd saintis termasuk saintis kat Nasa.Dlm 41% x percaya tuhan wujud sbb manusia yg menciptakan tuhan.Manusia dididik dr kecik tuhan tu wujud.Sbb tu diorang ckp manusia yg cipta tuhan.
Yg positivenya mereka mencari... insyallah lama2 jumpa lah tu..
Reply With Quote
  #64  
Old 21-03-2017, 12:13 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 21,673
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 155
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

patut ajak debat dgn DZN cam ayam berak kapur.. Ni rupanya..
Reply With Quote
  #65  
Old 21-03-2017, 12:22 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,443
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 126
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hj_maikel View Post
Kadang2 jawapan diberi bkn khas utk dia seorang tp bole bermanfaat kpd org lain.. thats how we should think..
secara peribadi saya rasa setiap jawapan akan lebih memburukkan lagi keadaan..
yang lebih baik didiamkan sekarang adalah syaiton betina itu..
semoga kita semua beroleh hidayah dan ilham dari Allah..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #66  
Old 21-03-2017, 12:23 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 840
Active Level
My Mood:
Default

mmg patut bagi siti kassim ni mengadap DZN, boleh kena brainwash dek DZN.
no wonder la taknak sangat berhujah bderdebat dengan DZN, ni rupanya dia....
Reply With Quote
  #67  
Old 21-03-2017, 12:29 PM
yongyap yongyap is offline
Active Plus

yongyap's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,021
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
dari remaja dok guna vibrator, sebab tu sampai ke la ni, dia dok ingat vibrator tu dah macam tuhan dia..bergetar-getar saja..hari-hari sembah vibrator
haha macam2 betul tn

Quote:
Originally Posted by leica View Post
Dah sambil bergetar tu dia pon sebut Oh my god... my god... tu kot yg dia maksudkan
kahkahkah..gelak sorang2 aku baca
Reply With Quote
  #68  
Old 21-03-2017, 12:30 PM
yongyap yongyap is offline
Active Plus

yongyap's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,021
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

kalau duk kat pakistan ke kat afghan, dah lama melayang nyawa
Reply With Quote
  #69  
Old 21-03-2017, 12:40 PM
dejavu dejavu is offline
Active Member

dejavu's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,885
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Mudah2an dia ni sempat bertobat sebelum dijemput ajal
__________________
Siapa lah aku tanpa diriMu....
Reply With Quote
  #70  
Old 21-03-2017, 12:50 PM
hj_maikel hj_maikel is offline
CG Top Poster Club

hj_maikel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: semenanjung emas
Posts: 23,568
Thanks (Received): 378
Likes (Received): 476
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
secara peribadi saya rasa setiap jawapan akan lebih memburukkan lagi keadaan..
yang lebih baik didiamkan sekarang adalah syaiton betina itu..
semoga kita semua beroleh hidayah dan ilham dari Allah..
Islam itu bkn paksaan..
Wpun dia lahir islam kena tengok balik enviroment pendidikan awal dia dan pemahaman agama dia dan penekanan agama terhadap diri dia..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold