Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-01-2017, 08:27 PM
StaRz_V StaRz_V is offline
Active Plus

StaRz_V's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2010
Posts: 3,390
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Nasihat aku pergi dengar n amik ape yg diberi percuma.. Biasanye ade yg suruh dtg suami isteri.. Sebab senang nk convince.. Salah sorg mesti akan termakan umpan.. Untuk elakkan perkara tue terjadi better plan dr rumah supaya jgn ade pasangan masing2 termakan umpan.. Walaupun nampak menguntungkan jgn subscribe ape2.. Dan jgn bwk duit supaya anda tidak sekali-kali keluarkan duit booking atau deposit.. Sebelum balik mintak siap2 voucher.. Dan kt rumah nanti baru buat keputusan nk subscribe pakej atau x.. Biasanya jawapan akan x subscribe.. Keputusan ini bagus sbb anda berjaya jimatkan duit anda..

Dan bila ada die mintak reference atau nombor telefon kawan2 (selalunya ada) maka sila berikan nombor sy seperti yang tercatat di sini 0198487456 (Mohd).. Kemudian sy pula akan ulangi proses yang sama seperti di atas.. Hehehe..
__________________
Sila Hubungi 017-3729424 untuk maklumat[/CENTER][/SIZE][/B][/URL]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-02-2017, 02:41 PM
tok_jogho tok_jogho is offline
Active Plus

tok_jogho's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Location: mlk<--->krai<-->mlk
Posts: 2,831
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

best jugak pergi..dapat makan free dan voucher free...aku pergi under SGI swiss garden..dgr dia dok bebel dalam 40 min..aku ckp xnak...nak voucher free je..lepas tu..dia akan pujuk2 la suruh join...bulatkan tekad..itu semua coobaaann...last dapat gak voucher...guna utk weekdays shj...org yg dok pujuk kalau nak guna time weekend kena amik sehari time kerja...so amik jumaat sabtu ahad..dapatla duduk hotel swiss di damai laut...lain tempat mmg x dapat..situ je yg boleh...
__________________
TokLeh TeBenG Jange TeBenG
Reply With Quote
  #23  
Old 20-02-2017, 02:51 PM
stuck stuck is offline
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,217
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

x pernah try pergi lg takut termakan pujuk..

abam tak kuat dik
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #24  
Old 20-02-2017, 09:58 PM
putra1234 putra1234 is offline
Super Active

putra1234's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2010
Posts: 9,599
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 215
Active Level
Default

aku dapat call tahun lepas. sepang gold coast avani. suh dgr talk dari salesperson dia. nak jual unit camtulah. puluh ribu gak. tapi time call tu dia xcakap pun.

so, aku pergilah kesepang tu. aku dressed-up t-shirt lusuh, seluar jean yang dah koyak bawah seluar dgn kaler lusuh. pakai selipar jepun. salesperson tu tgk aku pun dah malas nak layan sebenarnya. so, dia suh aku baca je. takyah dengar dia cakap apa2. aku tido je dalam bilik yang ramai orang tu.

lepas sejam, dia bawalah aku tgh resort kat sepang tu. cantik gak. tapi, dia tinggallah aku kat salesperson lain. dia cabut. aku agak, dia malas nak tunjuk sangat kot sebab gaya aku gaya orang miskin.

habis lawatan, dia bawa balik ke tempat talk tu. dia bagi aku voucher 1malam kat hotel, dengan voucher makan rm50.

aku guna kat bali voucher ni. apa hotel ntah. swaha hotel kot. jauh gak dari pantai. memang aku tak keluar bilik. nak booking bilik ni cam cipan sikitlah. letih nak dapat date. kebetulan memang date tu aku dah beli tiket flight ke bali. esoknya, checked-out. pindah hotel lain.

so, TT. aku nasihatkan, pergi je. pakai selek mungkin. time dia cakap, jgn tanya soalan. ko ooowwwhhhhhh kan je, lepas tu sengih. paling lama aku rasa 10minit kot dia nak layan ko. tapi pastikan betul2, ko akan dapat voucher hotel free.
Reply With Quote
  #25  
Old 20-02-2017, 10:01 PM
putra1234 putra1234 is offline
Super Active

putra1234's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2010
Posts: 9,599
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 215
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by StaRz_V View Post
Nasihat aku pergi dengar n amik ape yg diberi percuma.. Biasanye ade yg suruh dtg suami isteri.. Sebab senang nk convince.. Salah sorg mesti akan termakan umpan.. Untuk elakkan perkara tue terjadi better plan dr rumah supaya jgn ade pasangan masing2 termakan umpan.. Walaupun nampak menguntungkan jgn subscribe ape2.. Dan jgn bwk duit supaya anda tidak sekali-kali keluarkan duit booking atau deposit.. Sebelum balik mintak siap2 voucher.. Dan kt rumah nanti baru buat keputusan nk subscribe pakej atau x.. Biasanya jawapan akan x subscribe.. Keputusan ini bagus sbb anda berjaya jimatkan duit anda..

Dan bila ada die mintak reference atau nombor telefon kawan2 (selalunya ada) maka sila berikan nombor sy seperti yang tercatat di sini 0198487456 (Mohd).. Kemudian sy pula akan ulangi proses yang sama seperti di atas.. Hehehe..
ko dapat lagi tak bro? aku tahun ni tak dapatlah.
Reply With Quote
  #26  
Old 21-02-2017, 02:51 PM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Member

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,421
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Pegi seminar lepas tu sales person dia akan pujuk utk ambik pakej pelancongan/hotel dgn diorang. Harga dari ribu-riban sampai puluh2 ribu. Boleh tolak, tapi takut tuan punya badan mental tak cukup kuat pula utk tolak.
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 24-02-2017, 09:56 PM
Forex888 Forex888 is offline
Super Active

Forex888's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 5,162
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

konsistent mereka ni call.
pagi 10am call, I ckp sibuk, call balik 2pm
230pm call, I kata masih sibuk, call balik 8pm
840pm call lagi....wahhahahahhaha
__________________
Gandakan SALES anda dengan WeChat Auto

Boleh Jump Location satu Dunia
Auto ADD, Auto Likes, Auto Comment, Auto BroadCast
Reply With Quote
  #28  
Old 15-03-2017, 09:50 AM
StaRz_V StaRz_V is offline
Active Plus

StaRz_V's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2010
Posts: 3,390
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putra1234 View Post
ko dapat lagi tak bro? aku tahun ni tak dapatlah.
Aku pn xdpt.. Tue la spe dpt tue ble die mintak rekemen kwn bole la bg no aku kt dorg.. Bole dpt penginapan percuma nanti.. Hehe..
__________________
Sila Hubungi 017-3729424 untuk maklumat[/CENTER][/SIZE][/B][/URL]
Reply With Quote
  #29  
Old 15-03-2017, 09:52 AM
StaRz_V StaRz_V is offline
Active Plus

StaRz_V's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2010
Posts: 3,390
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putra1234 View Post
aku dapat call tahun lepas. sepang gold coast avani. suh dgr talk dari salesperson dia. nak jual unit camtulah. puluh ribu gak. tapi time call tu dia xcakap pun.

so, aku pergilah kesepang tu. aku dressed-up t-shirt lusuh, seluar jean yang dah koyak bawah seluar dgn kaler lusuh. pakai selipar jepun. salesperson tu tgk aku pun dah malas nak layan sebenarnya. so, dia suh aku baca je. takyah dengar dia cakap apa2. aku tido je dalam bilik yang ramai orang tu.

lepas sejam, dia bawalah aku tgh resort kat sepang tu. cantik gak. tapi, dia tinggallah aku kat salesperson lain. dia cabut. aku agak, dia malas nak tunjuk sangat kot sebab gaya aku gaya orang miskin.

habis lawatan, dia bawa balik ke tempat talk tu. dia bagi aku voucher 1malam kat hotel, dengan voucher makan rm50.

aku guna kat bali voucher ni. apa hotel ntah. swaha hotel kot. jauh gak dari pantai. memang aku tak keluar bilik. nak booking bilik ni cam cipan sikitlah. letih nak dapat date. kebetulan memang date tu aku dah beli tiket flight ke bali. esoknya, checked-out. pindah hotel lain.

so, TT. aku nasihatkan, pergi je. pakai selek mungkin. time dia cakap, jgn tanya soalan. ko ooowwwhhhhhh kan je, lepas tu sengih. paling lama aku rasa 10minit kot dia nak layan ko. tapi pastikan betul2, ko akan dapat voucher hotel free.
pengalaman ko nie bole di tiruvasi.. Bgus gak idea nie..
__________________
Sila Hubungi 017-3729424 untuk maklumat[/CENTER][/SIZE][/B][/URL]
Reply With Quote
  #30  
Old 15-03-2017, 06:28 PM
putra1234 putra1234 is offline
Super Active

putra1234's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2010
Posts: 9,599
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 215
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by StaRz_V View Post
Aku pn xdpt.. Tue la spe dpt tue ble die mintak rekemen kwn bole la bg no aku kt dorg.. Bole dpt penginapan percuma nanti.. Hehe..
aku rasa, orang macam kita bagi diaorang tak berbaloi kot. untuk diaorang, sekali terkena sudahlah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold