Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Electrics, Electronics, DIY

Electrics, Electronics, DIY Discussions of engineering equipments, home improvements and different DIY project with hints and tips on solutions for any problem.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-09-2017, 12:09 PM
sweetkl sweetkl is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,510
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 43
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wanmohd62299 View Post
tersangat-sangat teruk(air berkarat, pressure tersangat-sangat perlahan).Seblom pakai boring ada la upah orang cuci tangki, 1/3 kandungan dalam tangki penuh karat. Memang takleh nak harapkn air dr AKSB 100% utk kegunaan harian, tu yang beralih ke alternatif boring tu. Kalo air AKSB yg laju n clear di Kelantan ni cuma di area2 perumahan br siap.Ntahler, 2 tahun lps lagi AKSB bagitau nak upgrade piping area perumahan yg lama, tp smpai skang senyap sunyi jek.
hari blk kg buat maintenance sket kat rumah keluarga, kt kedah, air SADA, area bandar ni pun tekanan air rendah, mmg kena pki pump, semua rumah pakat pki pump.. area kg lagi lah teruk.. apa tah pelik SADA tak bole nk upgrade service dia, yang paling org bengang, buat bangunan baru , MENARA SADA, ada lah pulak duit..

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 13-09-2017, 11:52 PM
syah1606 syah1606 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Maaf lari topik. Saya nak tanya, bilik air rumah mcm ada problem kt dinding. Baru duduk rumah ni dalam setahun, apartment. Sebelum ni bilik air ada kesan watermark, panggil management, dia kata takde pape. Dorg just cat balik dan masa tu dinding luar bilik air ni xde menggerutu mcm tu haha. Skrg ni jd mcm dlm gmbar ni.. buruk nauu.. Before nk call management balik saja nak tahu agaknya apa punca ye jadi camni? ade paip bocor ke..


Dinding luar bilik air


Watermark di siling bilik air
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold