Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-01-2014, 10:55 AM
Khalid992 Khalid992 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Ada x sesiapa ahli neobux yg ada masalah nk cashout

Sewaktu nak cashout 3$ usd dari neobux tibe2 jer keluar ''There are too many cashout requests right now
please try again later'' Ada sesiapa yg boleh terangkan.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-01-2014, 10:58 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Khalid992 View Post
Sewaktu nak cashout 3$ usd dari neobux tibe2 jer keluar ''There are too many cashout requests right now
please try again later'' Ada sesiapa yg boleh terangkan.
Berapa lama klik tu dapat USD3? Aku punya akaun neobux dh lama kena delete sbb tak aktif..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #3  
Old 28-01-2014, 11:00 AM
Khalid992 Khalid992 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dah 1 lebih juga la aq klik tu pun sbb rent refferal 100
Reply With Quote
  #4  
Old 28-01-2014, 11:05 AM
bruz86 bruz86 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 526
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku nye pun kene delete..nak register blk dah xboleh....huhuhu
Reply With Quote
  #5  
Old 28-01-2014, 11:06 AM
ayiem676 ayiem676 is offline
Active Plus

ayiem676's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2011
Posts: 3,632
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 24
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

cehh.. ni x bayar nyer program.. kikiki
__________________
Kami Menyediakan Perkhidmatan Membuat Blog Perniagaan/ Persendirian dengan hanya bayaran RM60 sahaja . Sekali Bayaran & tiada Cas Tambahan. Sila datang ke blog kami untuk maklumat lanjut http://designblog4u.blogspot.com/
.
SMS/ Whatsapp ( IM ) : 013-3531 250
Reply With Quote
  #6  
Old 28-01-2014, 11:20 AM
Khalid992 Khalid992 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dalam satu hari kalau nak cash out duit dari neobux ni ada limit ke?
Reply With Quote
  #7  
Old 27-06-2014, 06:43 AM
liverpool liverpool is offline
Super Active

liverpool's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2009
Location: Negeri d bawah bayu...............................
Posts: 9,582
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Khalid992 View Post
Dalam satu hari kalau nak cash out duit dari neobux ni ada limit ke?
Takde limit, cuma 1 mggu 1x jer bole, aku dah cashout 150usd, dlm cg ni ada otai neobux, 1bln 5000 usd cashout
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump