Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Adakah Advertlerts:
Paid 0 0%
Scam 1 100.00%
Voters: 1. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-06-2007, 11:32 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,770
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
memula register : http://www.advertlets.com/_/campaign...advertlets.com

pastu tampal kod kat web atau blog anda
pastu buat review atau task yang di beri
pastu dpt lah duit
aku xjumpa pun kod ...nampak task je..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-06-2007, 11:34 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,770
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

ok dah jumpe..
Reply With Quote
  #23  
Old 07-06-2007, 11:43 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,770
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

aku punya add kat blog kuar camni

Code:
Your domain in your profile doesnt match your site domain. Please update your domain profile in our blog manager section
padahal dah betul blog aku tu..
Reply With Quote
  #24  
Old 07-06-2007, 11:49 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,770
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

bro HAQ aku punya task dia suruh buat review pasal advertlets..so review ni nak kena tulis dlm bahase inggeris ke..lagi 1 , apa fungsi adds yg kuar dr coding advertlets ni..utk apa...
Reply With Quote
  #25  
Old 08-06-2007, 03:46 AM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku ingat english better lah, ko search jer review pasal advertlets kat google pastu copy paste n adjust

ads tuh kalau ada org klik dpt lah duit !!
Reply With Quote
  #26  
Old 04-07-2007, 10:08 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mai lah wat advertlets, aku dah earn rm100 nih

join di sini
Reply With Quote
  #27  
Old 24-07-2007, 10:40 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
mana ratu blog nih..
slalu kalau ada peluang buat duit guna blog mesti dia nak punya..
Hihihi nak tuju kat laling tu ye sebab memang perasan pon


HaQ nak tanya katne nak dapat URL referral link ye? puas cari tak jumpa lak.Help!

PS-tolong tengokkan2 sikit Thread ni .Tq.
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
  #28  
Old 07-08-2007, 10:15 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

laling, referral link tuh dpt dari blog dorang, dlm beta testing lagi dan dah di announce pemenangnya..

btw, aku try cash out first payment nih, tgk brapa lama dapat, dah buat report dlm blog, cubalah baca..

Sebenarnya iklan advertlets hanya akan keluar bila blog kita di tgk oleh org malaysia dan singapore jer..korang try lah ada 2 task utk review starceleb yang still on..

Advertlets Cashout
Reply With Quote
  #29  
Old 26-08-2007, 10:46 AM
opportunity opportunity is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku ada gak reg advertlets ni,, tapi job review ni kita nak buat kat mana? masa bila? bagaimana?
Reply With Quote
  #30  
Old 26-08-2007, 10:55 AM
xjio7880 xjio7880 is offline
Regular

xjio7880's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Posts: 257
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

witraw dah buleh ker....
__________________
YM : xjio7880x
nobody perfect include MR Perfect
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
menipu tak bayar, scam

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump