Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Adakah Advertlerts:
Paid 0 0%
Scam 1 100.00%
Voters: 1. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-06-2007, 06:17 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

memula register : http://www.advertlets.com/_/campaign...advertlets.com

pastu tampal kod kat web atau blog anda
pastu buat review atau task yang di beri
pastu dpt lah duit
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-06-2007, 06:44 PM
Robotix Robotix is offline
Regular

Robotix's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2007
Location: KL - Selangor
Posts: 644
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wahh!! haq dah merasa duit yea.. tahniah dah ada earning. adverlet ni dalam beta lagi rasanya. tapi ok la sapa lagi nak support kalau x malaysia nyer org..ye dak??

p/s: kalau error tu biasa gak..cuma refresh je page tu..kalau x leh gak hehe entah ler try tengok tampal tu betul ke idak.. Nanti kuar iklan nyer gini "Lesen mati?"
Reply With Quote
  #13  
Old 05-06-2007, 07:07 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Robotix View Post
wahh!! haq dah merasa duit yea.. tahniah dah ada earning. adverlet ni dalam beta lagi rasanya. tapi ok la sapa lagi nak support kalau x malaysia nyer org..ye dak??

p/s: kalau error tu biasa gak..cuma refresh je page tu..kalau x leh gak hehe entah ler try tengok tampal tu betul ke idak.. Nanti kuar iklan nyer gini "Lesen mati?"
erm...cuba lah awak tekan link tuh utk tgk btol ke tak
saya ok kat sini
Reply With Quote
  #14  
Old 05-06-2007, 07:20 PM
mydeuter mydeuter is offline
Regular

mydeuter's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 957
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
memula register : http://www.advertlets.com/_/campaign...advertlets.com

pastu tampal kod kat web atau blog anda
pastu buat review atau task yang di beri
pastu dpt lah duit
ade review jugak ker ?
macamana nak dapat task ?
dia email ker

p/s: http://www.picturesparadise.com dah update ..
__________________
FREE GALAXY NOTE 2 !!!
Reply With Quote
  #15  
Old 05-06-2007, 07:24 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ko tgk dashboard, kat bawah tuh ada task pastu buat review n email dorang

aku wat task review web dia
skang on task ialah
manhattan fish market
ngan digi
Reply With Quote
  #16  
Old 05-06-2007, 07:57 PM
mydeuter mydeuter is offline
Regular

mydeuter's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 957
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
ko tgk dashboard, kat bawah tuh ada task pastu buat review n email dorang

aku wat task review web dia
skang on task ialah
manhattan fish market
ngan digi
berapa rm 1 post?
__________________
FREE GALAXY NOTE 2 !!!
Reply With Quote
  #17  
Old 06-06-2007, 12:00 AM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku buat dpt rm50
Reply With Quote
  #18  
Old 06-06-2007, 11:15 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mana ratu blog nih..
slalu kalau ada peluang buat duit guna blog mesti dia nak punya..
Reply With Quote
  #19  
Old 07-06-2007, 05:57 AM
+kOoL+ +kOoL+ is offline
Legendary Member

+kOoL+'s Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Apr 2007
Location: +Di aLam FaNa MimPi+
Posts: 12,430
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
mana ratu blog nih..
slalu kalau ada peluang buat duit guna blog mesti dia nak punya..
sapa ratu blog 2??.. kiranya kat cni plg banyak nak earn dengan review lah ye??.. review 2 task yg diorang bagi ke??..
__________________
| Bukan Merak Kayangan Tapi Gagak Di Rimba |
Reply With Quote
  #20  
Old 07-06-2007, 10:10 PM
haQ haQ is offline
Active Plus

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,237
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sapa lagi ??
erm..
ada clickthrough
ada review

task yang tgh open restorean manhattan fish market ngan digi rasanya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
menipu tak bayar, scam

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump