Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-09-2017, 06:45 PM
GreenLive GreenLive is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 323
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default (WTA) Postpaid Umobile P78

Salam,
nak tanya aku ada langgan umobile p78[pospaid]ni kali pertama langgan guna pospaid guna bil bulanx2 kena bayar RM82.00+gst jadi nak tanya kalau sim ni aku buat CALL/PANGGILAN macam mana dia CAS.adakah yang aku kena bayar RM82.00 bulanx2 akan meninggkat.
__________________
Meniru dalam PEPERIKSAAN mendapat hukuman mati!!!
考试模拟死亡

When they're Low Low Low!I said I don't know.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-09-2017, 09:55 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,793
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 21
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by GreenLive View Post
Salam,
nak tanya aku ada langgan umobile p78[pospaid]ni kali pertama langgan guna pospaid guna bil bulanx2 kena bayar RM82.00+gst jadi nak tanya kalau sim ni aku buat CALL/PANGGILAN macam mana dia CAS.adakah yang aku kena bayar RM82.00 bulanx2 akan meninggkat.
unlimited call...bayar ikut pakej tu ja.kecuali call 100 -8088 apa bala lagi yg tu kena cas la
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2017, 09:13 AM
miejoo miejoo is offline
Active Member

miejoo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,023
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GreenLive View Post
Salam,
nak tanya aku ada langgan umobile p78[pospaid]ni kali pertama langgan guna pospaid guna bil bulanx2 kena bayar RM82.00+gst jadi nak tanya kalau sim ni aku buat CALL/PANGGILAN macam mana dia CAS.adakah yang aku kena bayar RM82.00 bulanx2 akan meninggkat.
Aku guna P38 ... Siap GST dalam RM40++ ... Telefon rumah @ pejabat dan HP satu Malaysia percuma ... Cuma tapi talian 100, 1300 @ 1800 berbayar ya ... Harap maklum ...
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2017, 09:16 AM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,374
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 183
Active Level
My Mood:
Default

unlimited call .... tp kalo dah rm82 sebulan.. sy lg prefer pakai webe... same jerk.. unlimited data
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
Likes k3ryck liked this post
  #5  
Old 12-09-2017, 07:29 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 5,711
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 34
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by miejoo View Post
Aku guna P38 ... Siap GST dalam RM40++ ... Telefon rumah @ pejabat dan HP satu Malaysia percuma ... Cuma tapi talian 100, 1300 @ 1800 berbayar ya ... Harap maklum ...
nombor 1-1800 percuma tuan.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-09-2017, 07:41 AM
miejoo miejoo is offline
Active Member

miejoo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,023
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
nombor 1-1800 percuma tuan.
Ingtkan sama mcm 1300 ...

Saya pun tak pernah tepon nombor2 mcm tu ...
Reply With Quote
  #7  
Old 12-09-2017, 08:57 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,793
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 21
Active Level
Default

aku guna p38 cam cun gak
Reply With Quote
  #8  
Old 24-10-2017, 09:11 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,833
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

celcom prepaid boleh ke mnp umobile prepaid... ???
plan nak ambik umi30 ,, celcom ni top4 rm 10, sekejap je abis kredit walhal cakap sekejap je
Reply With Quote
  #9  
Old 25-10-2017, 07:22 AM
DcoE DcoE is offline
Active Member

DcoE's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Location: bumi
Posts: 1,082
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
celcom prepaid boleh ke mnp umobile prepaid... ???
plan nak ambik umi30 ,, celcom ni top4 rm 10, sekejap je abis kredit walhal cakap sekejap je
MNP nak ke mana pun boleh.
Kalau selalu call pakai la postpaid sebab kebanyakan telco sekarang bagi free sahaja utk call ni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump