Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3971  
Old 12-10-2017, 07:55 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,533
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 92
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by farhansz View Post
Webe broadband 60gb - rm99

Nak modem desktop pon ada.

Yang ni guna spektrum FDD LTE 850MHz kan?
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3972  
Old 12-10-2017, 08:34 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,630
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 72
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

kebanyakan mobile kat malaysia ni semua hancur, tapi yg terbaik dan unlimited hanya ni je yg ada, jadi ok la buat masa sekarang, aku register 5 line maksima atas nama aku

79 + 69 + 59 + 49 + 49 + GST
ok la dari line lain yg kejap2 kena topup/cap
__________________
Reply With Quote
  #3973  
Old 13-10-2017, 09:01 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 5,711
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 34
Blog Entries: 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
kebanyakan mobile kat malaysia ni semua hancur, tapi yg terbaik dan unlimited hanya ni je yg ada, jadi ok la buat masa sekarang, aku register 5 line maksima atas nama aku

79 + 69 + 59 + 49 + 49 + GST
ok la dari line lain yg kejap2 kena topup/cap
sama saja bro. webeh kalau cucuk masuk usb mifi router mau kena buat surat sumpah. lambat bayar line kena sekat. tak bayar nama masuk ctos.
Reply With Quote
  #3974  
Old 24-10-2017, 10:32 PM
DcoE DcoE is offline
Active Member

DcoE's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Location: bumi
Posts: 1,082
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Kalo bukak youtube nampak beno di capped nya
Tukar resolusi 720 pun merangkak kan.
Reply With Quote
  #3975  
Old 25-10-2017, 12:01 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 15,499
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 169
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DcoE View Post
Tukar resolusi 720 pun merangkak kan.
Tu la lg merangkak,last2 selamat tinggal webe
Reply With Quote
  #3976  
Old 25-10-2017, 12:24 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,505
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
sama saja bro. webeh kalau cucuk masuk usb mifi router mau kena buat surat sumpah. lambat bayar line kena sekat. tak bayar nama masuk ctos.
kene sekat dlm mase brape hari?
bln ni terlupe byr,patot 1/10 byr 21/10...
ok je bleh gune lg...
Reply With Quote
  #3977  
Old 27-10-2017, 12:24 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,951
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

nampaknyo webe dah kelaut ka skang? teruk sgt ke slow dia tu..
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #3978  
Old 29-10-2017, 04:26 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,630
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 72
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Terlaju setakat ni
Kota fesyen ayer keroh melaka
Attached Images
File Type: jpg 3F45AA82-FEFD-4A8F-B0F1-6B5E12F36A64.jpg (46.9 KB, 36 views)
__________________
Reply With Quote
  #3979  
Old 31-10-2017, 07:53 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,344
Active Level
My Mood:
Default

speed tidak lebih 1mbps utk 3g, tiak lebih 2mbps utk 4g lte...
Reply With Quote
  #3980  
Old 31-10-2017, 08:05 AM
An's An's is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bakal menjd mcm p1 ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump