Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1031  
Old 04-09-2017, 03:51 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 105
Active Level
My Mood:
Default

betul ka Hypptv dah ada version baru? Huawei ec6108v9
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1032  
Old 19-09-2017, 09:53 PM
KasimXp KasimXp is offline
Super Active

KasimXp's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai - KLIA - @enstek - Bukit Putus
Posts: 5,977
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


Terkini untuk EC6108V8 STB, sila rujuk di https://blog.faizalnordin.com/
Reply With Quote
  #1033  
Old 25-10-2017, 09:04 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 105
Active Level
My Mood:
Default

aku baru tau.
patut la selama ni tgk channel HD rasa tak puas hati. gambar tak tajam mcm HD.

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #1034  
Old 26-10-2017, 01:54 PM
KasimXp KasimXp is offline
Super Active

KasimXp's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai - KLIA - @enstek - Bukit Putus
Posts: 5,977
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
aku baru tau.
patut la selama ni tgk channel HD rasa tak puas hati. gambar tak tajam mcm HD.



Unifi jer yg HD...

satu lagi kalau pakai HyppTV Anywhere, boleh set maximum resolution
Reply With Quote
  #1035  
Old 26-10-2017, 02:10 PM
LipanBara LipanBara is online now
Active Member

LipanBara's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2007
Location: Stairway To Heaven
Posts: 1,244
Thanks (Received): 99
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
aku baru tau.
patut la selama ni tgk channel HD rasa tak puas hati. gambar tak tajam mcm HD.

ko pakai streamyx berape mb?

kalau pakai 8mb bole je tengok hypptv channel hd

masa tukar channel cuba tengok kat screen belah atas kanan mesti ade tulis berape download speed

kalau download speed dalam 5000kbps kebawah - channel sd
kalau download speed dalam 5000kbps keatas - channel hd

hypptv punya hd tak berape "tajam" kalau nak banding dengan tengok hd guna kodi pada device yg sama

Quote:
1.5 Mbps recommended speed for quality viewing.
3 Mbps Standard Definition video.
5-8 Mbps 720p and 1080p High Definition.
25 Mbps 4K Ultra High Definition.
__________________
*** SUCCESS IS 99% FAILURE - SOICHIRO HONDA ***

Success represents the 1% of your work which results from the 99% that is called failure.
Reply With Quote
  #1036  
Old 27-10-2017, 06:29 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 105
Active Level
My Mood:
Default

kpd LipanBara
buka channel hd, screen belah atas kanan tulis 8000
channel mmg HD, tapi working SD ja. engko baca betul2 yg aku printscreen tu
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #1037  
Old 27-10-2017, 06:35 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 105
Active Level
My Mood:
Default

mohon pencerahan gaiss
unifi lite hypptv nak guna kat box ec6108v8,
boleh guna default login HyypTV atau kena install app HyppTV Everywhere??
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #1038  
Old 18-11-2017, 12:53 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 105
Active Level
My Mood:
Default

box aku X pernah update. aku off auto upgrade
tp semalam box aku dah di update. play store dah takda
hhmm mcm nak boleh update sedangkan dah buang fungsi update tu
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump