Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-06-2017, 09:35 PM
oldtbone oldtbone is online now
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: Lubuk Belida
Posts: 7,153
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 349
Active Level
My Mood:
Default Peguam beri amaran, jangan tuduh Rosmah sembarangan


Firma itu berkata kenyataan ini dianggap notis kepada sesiapa yang menerbitkan kiriman jahat kepada isteri perdana menteri. — Foto Bernama


KUALA LUMPUR, 17 Jun — Peguam Datin Seri Rosmah Mansor mengingatkan orang ramai agar tidak membuat tuduhan tidak berasas terhadap isteri perdana menteri itu.

Dalam satu kenyataan hari ini, firma guaman Messrs Noor Hajrah Mohd Noor akan memantau rapat ruang maya bagi melihat tuduhan palsu terhadap Rosmah.

“Akhir-akhir ini banyak tuduhan tidak berasas dan berniat jahat dibuat terhadap Rosmah di blog dan media sosial.

“Kenyataan media ini bagi mengingatkan orang ramai agar berwaspada daripada membuat kiriman atau kenyataan berniat jahat yang boleh mengundang kekeliruan dan salah fakta terhadap Rosmah.

“Lebih-lebih lagi penerbitan dan kiriman daripada sumber yang tidak disahkan, kandungan tidak berasas dan serangan politik jahat secara tidak langsung,” katanya.

Firma itu berkata kenyataan ini dianggap notis kepada sesiapa yang menerbitkan kiriman jahat kepada isteri perdana menteri itu.





sumber: http://www.themalaymailonline.com/pr...ah-sembarangan



.
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-06-2017, 09:40 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 12,990
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 39
Active Level
My Mood:
Default

noted lawyer..
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 17-06-2017, 09:41 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,579
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 820
Active Level
My Mood:
Default

ni mungkin yg pasal DOJ MO1 tu kot
Reply With Quote
  #4  
Old 17-06-2017, 09:50 PM
akundaktau akundaktau is online now
Super Active

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 9,414
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 49
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
ni mungkin yg pasal DOJ MO1 tu kot
Sy tertinggal bas la puan...ada apa2 sbg rujukan sy?
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 17-06-2017, 09:57 PM
1305 1305 is online now
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,649
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

X pe..
Aku x sebut nama dia.
Aku sebut isteri MO1 je.
Reply With Quote
Likes popadi liked this post
  #6  
Old 17-06-2017, 10:01 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,579
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 820
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akundaktau View Post
Sy tertinggal bas la puan...ada apa2 sbg rujukan sy?

tuan boleh rujuk link ni di bawah tajuk Bank Negara tamatkan siasatan terhadap 1MDB kat muka surat 11 sehingga la muka surat 14 utk semua maklumat terbaru DOJ
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=11


tapi kalau yg direct pada kak Mah, kat muka surat ni
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=13
post 124
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=14


p/s. tuan, nak minta tolong abaikan penggunaan 'puan' tu, boleh tak, formal sangat rasanya hehe
Reply With Quote
  #7  
Old 17-06-2017, 10:02 PM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,391
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 75
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
ni mungkin yg pasal DOJ MO1 tu kot
Psal DOJ tu la..ape lg.. bile rmai komen.. trus lawyer ni muncul..
Reply With Quote
  #8  
Old 17-06-2017, 10:19 PM
akundaktau akundaktau is online now
Super Active

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 9,414
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 49
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
tuan boleh rujuk link ni di bawah tajuk Bank Negara tamatkan siasatan terhadap 1MDB kat muka surat 11 sehingga la muka surat 14 utk semua maklumat terbaru DOJ
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=11


tapi kalau yg direct pada kak Mah, kat muka surat ni
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=13
post 124
http://carigold.com/portal/forums/sh...631885&page=14


p/s. tuan, nak minta tolong abaikan penggunaan 'puan' tu, boleh tak, formal sangat rasanya hehe
Terima kasih cik puan...betul2 tertinggal uber sy ni...

P/s baik bos
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 17-06-2017, 10:24 PM
akudotcom akudotcom is offline
Active Member

akudotcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,563
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 199
Active Level
My Mood:
Default

Mohon peguam saman DOJ
__________________
AKU NAMPAK APA YG ENGKAU NAMPAK

* To Multi-Level Marketing (MLM) and Network Marketing people : dont lie about ur income.. sampai bila nak menipu org?
Reply With Quote
Likes wheriz, popadi liked this post
  #10  
Old 17-06-2017, 10:47 PM
deidara deidara is offline
Regular

deidara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 319
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

rakyat bawahan berani kau ugut ye... DOJ kau x berani saman pulak! Inilah ciri-ciri pemerintah yang zalim. Siapa x nampak x tau la
__________________
Reply With Quote
Likes popadi, DimanaBumiDipijak liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold