Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,489
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,253
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,945
More...
Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 19-06-2017, 08:41 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 20,832
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 463
Dislikes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akudotcom View Post
Byk org gemok terasa dlm ni
bukan bermakna dalam cg ni yg terasa dengan kata kata penjual tu gemuk tuan , yg kurus slim pun terasa sebab penjual tu kurang adabnya

cuma mahukan penjual tu biar beradab sopan dalam tutur kata..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #52  
Old 19-06-2017, 08:47 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 29,655
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 317
Dislikes (Received): 6
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Nak berniaga jaga la hati customer jangan main lepas jer

Customer yang support biz anda hargai customer
__________________
Dapatkan Info PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS Sebenar Lelaki Wanita Terbaik Malaysia
dan Dapatkan RAHSIA Komisyen Lebih RM1,000 ke Akaun Bank Anda
di
www.rahsiafirdaus.com

Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #53  
Old 19-06-2017, 09:12 PM
nonoo1 nonoo1 is offline
Super Active

nonoo1's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,146
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 46
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

ye betul ye tidak cite ni..
aku plg caya pun takat dia suruh beli 5 ja..
kalau dia sampai kata gemuk, pelahap, mkn banyak ni cam buat penyedap karangan ja..
searang trend batak like..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #54  
Old 19-06-2017, 10:17 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

xdop adap lasong
__________________
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #55  
Old 19-06-2017, 10:21 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,432
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 252
Dislikes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Jenis dah biasa tak jaga mulut.

Syukur la aku ni jenis tak banyak cakap.



Tapi agak musykil ada orang maki sampai camtu.

Cam rekaan.



Kebab memang aku tak minat.

Tapi kalau orang belanja...aku makan la
__________________
▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Ruang signature saya untuk disewa - RM30 (URL) RM80 (banner) sebulan.

Last edited by Jedi; 19-06-2017 at 10:54 PM..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #56  
Old 19-06-2017, 10:39 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Active Plus

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 4,676
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 31
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Jackhalid
Default

blogger kecantikan dan kesihatan?

lepas tengok profile pic... hurm...

apapun, peniaga tu tak patot tak patot. kena tau sensitiviti orang. contoh bab2 fizikal, kaum, agama, politik, status perkahwinan dsb jangan dibuat gurau. akal kena ada. tq


Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #57  
Old 19-06-2017, 10:40 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Active Plus

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 4,676
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 31
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Jackhalid
Default

Quote:
Originally Posted by nonoo1 View Post
ye betul ye tidak cite ni..
aku plg caya pun takat dia suruh beli 5 ja..
kalau dia sampai kata gemuk, pelahap, mkn banyak ni cam buat penyedap karangan ja..
searang trend batak like..
stuju. batak viral utk menaikkan nama
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #58  
Old 19-06-2017, 10:45 PM
shazjr shazjr is offline
Active Plus

shazjr's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,234
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 7
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

"NIAT DI HATI NAK TOLONG ORG BAZAR UNTUNG MENIAGA"

Kenapa mesti ada title ni? Nak tunjuk dia sebenar niat murni? Atau meraih simpati?
__________________
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #59  
Old 19-06-2017, 11:30 PM
makcikcomei makcikcomei is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,225
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 15
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Berniaga ni mulut kena jaga... Minggu lepas makcik pun terasa hati dengan budak jual ikan. Rasa hati nak hangkut 2 kilo tapi mulut punya pasal... Ambik sikit ja... Orang macam ni tak perlu kita support... Sebab tu kadang2 lebih selesa beli belah dengan Cina. Kerana vocab Melayu depa kurang atau setakat ikut buku, bahasa depa lebih terjaga
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:41 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you