Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 23-05-2017, 10:47 AM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,274
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 69
Active Level
Default

Nama ISLAM jgk naik.. tgk.la..
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-05-2017, 10:53 AM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,585
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Supreme View Post
Nama ISLAM jgk naik.. tgk.la..
sedangkan dlm islam,
hatta dalam peperangan pun kita tak boleh musnahkan rumah2 ibadat mereka,
apatah lagi meletupkan kawasan awam spt ini.
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #13  
Old 23-05-2017, 10:55 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,897
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 288
Active Level
My Mood:
Default

Yang aku tak nak dengar; mesti nak kaitkan dengan Islam.

Kita tunggu.
Reply With Quote
  #14  
Old 23-05-2017, 10:59 AM
mazri_2008 mazri_2008 is online now
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT INSTAFOREX 1.3 PIPS
Posts: 7,245
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1031
Active Level
Default

Letupan bom konsert Ariana Grande di UK ragut puluhan nyawa



LONDON: Sebuah letupan bom di sebuah konsert di Manchester, United Kingdom awal pagi ini dipercayai meragut “puluhan nyawa”, menurut laporan BBC.

Polis tidak menolak ia serangan pengganas, dan setakat ini menganggarkan kira-kira 10 terbunuh.


Letupan berlaku ketika bintang remaja Amerika Syarikat, Ariana Grande, membuat persembahannya di Manchester Arena.

Seorang saksi memberitahu BBC beliau melihat kira-kira 30 orang tersungkur di atas lantai. Konsert itu dipercayai dihadiri ramai remaja dan kanak-kanak.

Polis turut menutup stesen Victoria di Manchester.

Letupan dipercayai berlaku kira-kira 10.40 malam waktu UK (kira-kira 6.40 pagi waktu Malaysia).

Ariana kini dalam siri jelajah di Eropah. Manchester Arena merupakan stadium tertutup terbesar di bandar raya itu yang dapat memuatkan 18,000 penonton.

http://www.freemalaysiatoday.com/cat...puluhan-nyawa/
__________________
!!! OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT NOW !!!
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI + WELCOME BONUS 250%
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK CIMB/MAYBANK
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #15  
Old 23-05-2017, 11:07 AM
Kaizen5555 Kaizen5555 is offline
Legendary Member

Kaizen5555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: __________J.O.H.O.R____________
Posts: 11,890
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

msti rentetan video is paling baru tu....
Reply With Quote
  #16  
Old 23-05-2017, 11:07 AM
Lobey Lobey is online now
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,542
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Lobey Send a message via Skype™ to Lobey
Default

org yg sama ke?




chaitt...potosop punya.

Last edited by Lobey; 23-05-2017 at 11:12 AM..
Reply With Quote
  #17  
Old 23-05-2017, 11:10 AM
mazri_2008 mazri_2008 is online now
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT INSTAFOREX 1.3 PIPS
Posts: 7,245
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1031
Active Level
Default

19 Maut Letupan Gegar Konsert Ariana Grande



LONDON: Polis Britain pada awal pagi Selasa mengesahkan kira-kira 19 maut manakala 50 lagi cedera dalam serangan bom yang dipercayai melibatkan serangan pengebom berani mati di Manchester Arena, lokasi konsert penyanyi pop terkenal Amerika Syarikat, Ariana Grande berlangsung.

Ambulans dilihat dikejarkan ke lokasi kejadian dan polis menasihati orang ramai supaya mengelak melalui kawasan tersebut.

Rakaman video yang dimuat naik menerusi Twitter menunjukkan penonton konsert menjerit dan lari bertempiaran.

Ada di antara mereka berlumuran darah.

Seorang saksi, Evie Brewster yang hadir ke konsert itu memberitahu portal Mail Online bahawa Ariana Grande baharu sahaja habis menyanyikan lagu terakhirnya dan meninggalkan pentas apabila letupan berlaku.


Grande dilaporkan baharu sahaja meninggalkan pentas sebaik letupan berlaku.

"Secara tiba-tiba orang ramai mula menjerit dan keluar untuk menyelamatkan diri," katanya.

Sementara itu, Suzy Mitchell yang tinggal di sebuah flat bertentangan dengan lokasi kejadian berkata dia terdengar bunyi letupan kuat menyebabkan semua penduduk bertempiaran lari untuk menyelamatkan diri.

Beberapa media melaporkan berlaku dua letupan dari lokasi konsert tersebut.


Orang ramai yang menghadiri konsert itu panik selepas terdengar bunyi letupan kuat tersebut.

Perkhidmatan kereta api keluar masuk dari Stesen Manchester Victoria yang terletak di bawah Manchester Arena itu dibatalkan.

"Perkhidmatan kecemasan sedang menguruskan insiden dekat Manchester Victoria, menyebabkan semua talian ditutup," kata pengendali Kereta Api Utara di laman web syarikat itu.

Read more at http://www.mstar.com.my/berita/berit...jg1giTPUuFq.99
__________________
!!! OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT NOW !!!
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI + WELCOME BONUS 250%
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK CIMB/MAYBANK
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #18  
Old 23-05-2017, 11:13 AM
mazri_2008 mazri_2008 is online now
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT INSTAFOREX 1.3 PIPS
Posts: 7,245
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1031
Active Level
Default

Ariana Grande Okay



SINGAPURA: Penyanyi pop Amerika Syarikat, Ariana Grande dalam keadaan okay, kata seorang jurucakap selepas letupan menggegar lokasi konsertanya di Manchester Arena, England, awal pagi Selasa.

Insiden itu menyebabkan kira-kira 19 maut manakala 50 lagi cedera.

Dua bunyi letupan kuat kedengaran kira-kira pukul 10.45 malam waktu tempatan.

Bagaimanapun polis masih belum mengenal pasti punca letupan itu.

Menurut Fox News, seorang jurucakap berkata Grande tidak mengalami sebarang kecederaan sambil menambah siasatan lanjut sedang dijalankan.

Penonton konsert itu berada dalam keadaan panik dan lihat bertempiaran lari meninggalkan lokasi kejadian.

Jonathan Yates memberitahu MailOnline bahawa konsert itu sudah berakhir sebelum bunyi letupan kuat kedengaran.

"Kami duduk di atas lantai dan letupan itu datang dari tempat duduk di bahagian atas. Orang ramai mula menjerit dan bertempiaran lari. Saya terdengar lima atau enam bunyi seperti tembakan," katanya.

Perkhidmatan stesen kereta api Manchester Victoria yang terletak di bawah tanah Manchester Arena turut dihentikan. - The Straits Times/Asia News Network

Read more at http://www.mstar.com.my/berita/berit...txapRXuPCHb.99
__________________
!!! OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT NOW !!!
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI + WELCOME BONUS 250%
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK CIMB/MAYBANK
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #19  
Old 23-05-2017, 11:16 AM
mazri_2008 mazri_2008 is online now
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT INSTAFOREX 1.3 PIPS
Posts: 7,245
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1031
Active Level
Default

19 Dilaporkan Maut Dalam Letupan Di Manchester



LONDON – Sekurang-kurangnya 19 orang dilaporkan maut dan 50 lagi cedera di lokasi konsert di Manchester Arena dan polis menyiasat insiden itu sebagai serangan pengganas, lapor BBC.

“Pegawai kanan pasukan antipengganas kebangsaan sudah berkumpul di London.

“Anggaran awal menunjukkan bilangan kematian di Manchester Arena adalah sekali ganda daripada ramalan awal,” kata wartawan BBC menerusi Twitter.



Sebelum ini, BBC yang memetik seorang saksi berkata, kira-kira 20 hingga 30 penonton dilaporkan terbaring di lokasi konsert yang dilaporkan mengorbankan beberapa mangsa selepas berlakunya letupan bom.

Letupan berlaku di Manchester Arena ketika penyanyi Amerika Syarikat, Ariana Grande mengadakan persembahan. Penyanyi itu dilaporkan selamat.

Bagaimanapun, bilangan sebenar mangsa yang maut dan cedera belum disahkan oleh pihak polis. – Reuters/AFP/BH ONLINE
__________________
!!! OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT NOW !!!
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI + WELCOME BONUS 250%
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK CIMB/MAYBANK
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #20  
Old 23-05-2017, 11:19 AM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,861
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 57
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
nak letakkan kesalahan kat saper pulak kali ni...
Bukan ke ni pengebom nekad?

Kalau camtu sape lagi?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
london bridge attack

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:43 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you