Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 19-06-2017, 08:40 AM
Laici Laici is online now
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 3,110
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 103
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
adik beradik jd model baju raya. belanja nasi lemak. kecoh kt fb
jilaker...lepas baca aku terus cari..dah berkurang pahala
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 19-06-2017, 10:31 AM
antagenaiz antagenaiz is offline
Super Active

antagenaiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 6,075
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

ala besanye fesyen designer nih pn byak yg bapok2..xpn gay bottom..so ape nak heran kalu baju dia buat makin menyerlahkan kebapokkannye??
Reply With Quote
  #73  
Old 19-06-2017, 10:54 AM
iswaraburuk iswaraburuk is offline
Legendary Member

iswaraburuk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Location: sri kembangan
Posts: 10,359
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

apahal baju lelaki ada bead bagaii..
__________________
klik sini-->>http://stateemblem2u.blogspot.com/
Reply With Quote
  #74  
Old 19-06-2017, 11:18 AM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 8,205
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Fungsi sampin tu pun ada mat salleh cakap mcm pakaian perempuan,nampak lembut feminin.

Kita ni jenis maskulin.
Reply With Quote
  #75  
Old 19-06-2017, 11:53 AM
stuck stuck is offline
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,336
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by johor1976 View Post
Takde gambar dikira scam
fb Rizal Hakimm ada post atau IG @helaianbyth
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #76  
Old 19-06-2017, 01:50 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,172
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
adik beradik jd model baju raya. belanja nasi lemak. kecoh kt fb
Nauzubillah,,ternampak pulk hari ni,,berkat puasa
dpt bendung nafsu.
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #77  
Old 19-06-2017, 08:42 PM
kaizeryx kaizeryx is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 840
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by antarakasih View Post
Nauzubillah,,ternampak pulk hari ni,,berkat puasa
dpt bendung nafsu.
bos...nk pm inbox bos penuh...ni psl siggy bos..berminat nk try...
Reply With Quote
  #78  
Old 19-06-2017, 10:13 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

cari idea lain lah
__________________
Reply With Quote
  #79  
Old 29-06-2017, 01:38 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,382
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9283
Active Level
My Mood:
Default

Pemuda dikecam gayakan jubah melentik macam ikan duyung
Quote:


PETALING JAYA: Rekaan busana labuh yang menampakkan susuk badan ditambah pula potongan di bahagian bawah ala ikan duyung pasti membuatkan si pemakai kelihatan menggoda dan menawan.

Pemilihan warna merah jambu menambah seri mana-mana gadis yang memakainya pada majlis-majlis keraian atau ketika menghadiri rumah terbuka Aidilfitri.

Namun jangan salah sangka kerana 'dress' itu bukan dipakai wanita, sebaliknya ia adalah jubah yang digayakan seorang pemuda ketika meraikan 1 Syawal, baru-baru ini.

Tanpa segan silu, pemakainya menggayakan busana ‘jubah’ itu di tengah jalan, selain merakamkan penampilannya dengan bersandar pada sebuah kereta dengan gaya ‘melentik’.

Menerusi beberapa gambar yang kini tular di media sosial, pemuda tersebut turut memakai satu lagi jubah potongan ikan duyung warna kuning.

Gayanya yang sekali lagi 'melentik' dilihat berjalan bersama dua wanita yang ayu berbaju kurung moden, sekali pandang kesemuanya seperti srikandi 'Charlie's Angles'.

Rekaan dan gaya pemuda tersebut mendapat kecaman netizen yang menyifatkan jubah dengan potongan tersebut tidak sesuai untuk dipakai mana-mana lelaki.

Seorang pengguna Facebook ‘Noorihan Salleh’ berkata, hakikatnya jubah tidak mempunyai potongan sama ada ia untuk lelaki mahupun wanita.

“Ini jubah atau dress perempuan. Tak perlulah pelik sangat. Gelilah!” kata ‘Qistina Balqis Musa’ di laman sosial.

Sementara itu, ‘Ismail Husin’ pula berkata: “Ini bukan jubah. Siapalah pereka ini. Agak-agaklah, memalukan saja. Pakaian ini lebih kepada kaum Hawa.”

Menurut ‘Abdul Hanif Hadeni’, dia lebih rela memakai baju ‘pagoda’ dan berkain pelikat daripada perlu memakai ‘jubah’ berkenaan.


http://www.mstar.com.my/berita/berit...merah-dikecam/
Reply With Quote
  #80  
Old 29-06-2017, 01:39 PM
babyblacky babyblacky is online now
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,505
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 34
Active Level
My Mood:
Default

yang pattern duyung nie sah2 nampak pondan
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump