Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3771  
Old 19-06-2017, 08:39 AM
ataufik3 ataufik3 is offline
Active Plus

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,674
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

hehe. nk tukar terus exposed teknik. kasi semua kena suspend.

dah 2 bulan beralih ke DIGI. weba, manusia call masuk sms, kita kena call balik. huhu

Quote:
Originally Posted by badh182 View Post
Memandangkan aku nak tukar telco dah, aku kongsi trick sape yang nak teter dari Henpon ke PC,

Download dulu EasyTheter Pro versi android sini (dah crack) :-

https://www.4shared.com/s/fRE2HZVn0ei
Password zip : carigold.com

Pastu download versi PC disini
http://www.mobile-stream.com/beta/easytether.exe

Install apk di android dan software di PC, cara guna dia sama macam PDAnet
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3772  
Old 19-06-2017, 08:25 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,818
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 85
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

dah ramai berpaling tadah ke dari vb?
__________________
Reply With Quote
  #3773  
Old 19-06-2017, 08:35 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

masih setia ngan webe ...

mana tau bila setia , dia kasi unlimited speed
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #3774  
Old 19-06-2017, 08:38 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,818
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 85
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

ye betul tu, aku slah sorang masih bertahan....

speed still stabil utk 4g, kat rumah menten 8MBps

dulu blh dapat 25- 30
__________________
Reply With Quote
  #3775  
Old 19-06-2017, 08:58 PM
theblur theblur is offline
Active Plus

theblur's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 4,405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 33
Active Level
My Mood:
Default

ramai yg dah keluar dari webe.

patut webe buat sesuatu.

1. kasi free tether utk 100gb setiap bulan.
2. marah selkom utk jgn capped speed.
3. percepatkan upgrade coverage sebelum hujung tahun.
4. blacklist org yg dah keluar dari webe.
__________________
Kalau GST bagus kenapa cuma 6% ? kenapa tidak 666% ?
Reply With Quote
  #3776  
Old 19-06-2017, 09:20 PM
badh182 badh182 is offline
Active Member

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,438
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by liverpool View Post
boleh pakai ke nie..webe tak detect? kelajuan mcm mana?
boleh..ni tengah pkai ni..ok je.kelajuan ikut phone dengan tempat la
Reply With Quote
  #3777  
Old 19-06-2017, 09:23 PM
badh182 badh182 is offline
Active Member

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,438
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
masih setia ngan webe ...

mana tau bila setia , dia kasi unlimited speed
tak de nye dia kasi unlimited speed, tngok kat fb+forum sebelah berapa ramai akaun kene suspend, padahal gune kat tefon je..ingat tukar ceo makin bagus, rupanya lagi gila dia cantas orang..guna lebih dari 100gb kena, tefon banyak kali kena, sms banyak kali kene..sebelum kene banned, baik lari dulu

Last edited by badh182; 19-06-2017 at 09:29 PM..
Reply With Quote
  #3778  
Old 19-06-2017, 09:47 PM
ataufik3 ataufik3 is offline
Active Plus

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,674
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

yang nerd pun kena suspend.


Quote:
Originally Posted by badh182 View Post
tak de nye dia kasi unlimited speed, tngok kat fb+forum sebelah berapa ramai akaun kene suspend, padahal gune kat tefon je..ingat tukar ceo makin bagus, rupanya lagi gila dia cantas orang..guna lebih dari 100gb kena, tefon banyak kali kena, sms banyak kali kene..sebelum kene banned, baik lari dulu
Reply With Quote
  #3779  
Old 19-06-2017, 10:00 PM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 8,730
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
ye betul tu, aku slah sorang masih bertahan....

speed still stabil utk 4g, kat rumah menten 8MBps

dulu blh dapat 25- 30
sama laa ngan kawe... masih lagi berwebe..
asal utube tak lagg... ok laaa....
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #3780  
Old 19-06-2017, 10:19 PM
badh182 badh182 is offline
Active Member

badh182's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Location: ɥɐsıʞ nʞɐ ɐp
Posts: 2,438
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ataufik3 View Post
yang nerd pun kena suspend.
aku lepas dia dia capped speed ke 2 mbps layan iflix kat henpon je..youtube kat hp 240p pun buffering..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump