Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1421  
Old 19-06-2017, 11:50 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,223
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomcat_apachee View Post
Sy pun ada banglow kat sini..tapi kena touchup balik lah..harga terbaik...tanah luas.

jalan mawar 3 prima beruntung
Corner lot
6000sf
Built 44x46
Freehold
RM450k
Tuan, jalan ros ade x nk jual..yg corner lot kalu ade..lepas tu ade kenalan kontraktor x utk repair balik rumah yg dah rosak ni,nak tau la brapa bujet perlu ada utk repair rumah tinggalan ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1422  
Old 19-06-2017, 11:44 PM
tomcat_apachee tomcat_apachee is offline
Active Plus

tomcat_apachee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,739
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
Tuan, jalan ros ade x nk jual..yg corner lot kalu ade..lepas tu ade kenalan kontraktor x utk repair balik rumah yg dah rosak ni,nak tau la brapa bujet perlu ada utk repair rumah tinggalan ni
jln ros ada tapi lot tengah....nak kena check balik listing...
mmg ada kenal kontraktor..tapi biasanya dorang nak tgk dulu keadaan baru dia nilai kan kos nya
__________________
MJ Harta Realty
Senior Negotiator
WEB: http://nazarul.iagent.my/default.aspx
Reply With Quote
  #1423  
Old 20-06-2017, 11:15 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,223
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomcat_apachee View Post
jln ros ada tapi lot tengah....nak kena check balik listing...
mmg ada kenal kontraktor..tapi biasanya dorang nak tgk dulu keadaan baru dia nilai kan kos nya
Oh lot tgh..berapala tu...tu la kalu bole nk tau anggaran brapa kne stanby utk repair rumah,tgk kbanyakan rumah dah jd mcm hutan belantara dah..kalu kene harga lepas tu markup MV utk dpt duit lebihan utk repair balik rumah okla
Reply With Quote
  #1424  
Old 22-06-2017, 06:37 AM
tomcat_apachee tomcat_apachee is offline
Active Plus

tomcat_apachee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,739
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
Oh lot tgh..berapala tu...tu la kalu bole nk tau anggaran brapa kne stanby utk repair rumah,tgk kbanyakan rumah dah jd mcm hutan belantara dah..kalu kene harga lepas tu markup MV utk dpt duit lebihan utk repair balik rumah okla
budget tuan berapa...kalau rmh yg byk rosak boleh cuba push owner jual below mv..boleh laa buat markup loan nnti
__________________
MJ Harta Realty
Senior Negotiator
WEB: http://nazarul.iagent.my/default.aspx
Reply With Quote
  #1425  
Old 23-06-2017, 10:05 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,223
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomcat_apachee View Post
budget tuan berapa...kalau rmh yg byk rosak boleh cuba push owner jual below mv..boleh laa buat markup loan nnti
kalu boleh bwh 200k la,xdela berat sgt monthlynye...lg satu nak tanya jln baru yg kat kilang perodua tu mmg org awam xleh lalu ek.kalu boleh lalu dekat skit nk kuo ke rawang
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold