Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 13-08-2017, 06:09 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,484
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Mcm2 karenah rider dan driver..
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-08-2017, 06:14 PM
quackk quackk is online now
Active Member

quackk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,253
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

kalau dah india tu memang xleh percaya
Reply With Quote
  #13  
Old 13-08-2017, 06:24 PM
apoeki apoeki is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
Default

np grabcar lg mahal dr uber
__________________
YA ALLAH, TUTUPLAH AIB KU & AMANKANLAH KETAKUTAN KU
Reply With Quote
  #14  
Old 13-08-2017, 06:34 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,089
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 153
Active Level
My Mood:
Default

kemek idung dak tuh...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #15  
Old 13-08-2017, 06:35 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,484
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Kes nya rider nak ke time square. Rider request utk ikut jalan lain. Tapi driver ttp berkeras follow gps lalu kesas highway. Rider mintak cancel trip. Driver tak puas hati la sbb dah sampai pickup point.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #16  
Old 13-08-2017, 06:36 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,484
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apoeki View Post
np grabcar lg mahal dr uber
Memang rate dia mcm tu grab lagi mahal dari uber.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #17  
Old 13-08-2017, 06:40 PM
apoeki apoeki is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Memang rate dia mcm tu grab lagi mahal dari uber.
ada spesial ker grabcar nie
__________________
YA ALLAH, TUTUPLAH AIB KU & AMANKANLAH KETAKUTAN KU
Reply With Quote
  #18  
Old 13-08-2017, 06:47 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,209
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apoeki View Post
ada spesial ker grabcar nie
Special dia kalau untuk Driver grabcar sesuka hati banned dan bg warning dgn driver. Dan layan driver mcm lembu

Special dekat rider tak payah cakap. Rider tu bg grabcar mcm emas
Reply With Quote
  #19  
Old 13-08-2017, 06:52 PM
apoeki apoeki is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,059
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Special dia kalau untuk Driver grabcar sesuka hati banned dan bg warning dgn driver. Dan layan driver mcm lembu

Special dekat rider tak payah cakap. Rider tu bg grabcar mcm emas
aku tgk rege dia skali gnda dr uber..tp np rider suka naik grabcar
__________________
YA ALLAH, TUTUPLAH AIB KU & AMANKANLAH KETAKUTAN KU
Reply With Quote
  #20  
Old 13-08-2017, 07:01 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,610
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by apoeki View Post
aku tgk rege dia skali gnda dr uber..tp np rider suka naik grabcar
fixed. xde surge.

harga confirmed masa booking
__________________
DRIVER ON BOOKING (DOB)

-DAFTAR SEBAGAI DRIVER

-DAFTAR SEBAGAI RIDER
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold